MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mai fetelor, acum pe bune ca ma faceti sa rid !! Sigur ca Mihaela arata bine, este o persoana implicata in emisiuni de televiziune (si nu numai), are pe linga ea stilisti, coafori si mai stiu eu ce alte persoane platite sa o faca sa arate bine !!
Eu nu sint fanul ei, dar imi place pentru ca a stiut ce isi doreste de la viata, si-a propus un tel si a reusit sa il atinga ! Acum treaba ei cum a reusit, nu sintem aici sa o judecam !
Dar in privinta faptului ca arata traznet - sincer vorbind, eu am stat la douaj de cm de ea la mare anul trecut, era cu baietelul ei la Jupiter intr-un parc de distractii si pe cuvint de onoare ca in afara emisiunilor de pe sticla arata la fel ca orice femeie ! Sint sigura ca multe dintre noi, aranjate, fardate, dichisite am putea sa ii facem concurenta cu brio !! Sigur, a slabit mult de la sarcina, si-o fi pus si dinti, poate scapa si de vestmintele acelea negre care nu ii vin delok bine si cu care vad ca se tooot imbraca la emisiunile ei !
Probabil ca or sa mai apara multe postari care or sa o ridice in slavi (au mai fost fete care au spus ca la banii ei fireste ca isi permite orice si daca stati sa va ginditi, este adevarat !!) sau care sa o coboare (vezi doamne cum de si-a croit drumul prin mass-media ... dar parerea mea este ca doamna cu pricina este o femeie talentata, care are suportul fizic pe care sa cladeasca o imagine deosebita si inteligenta cu care sa sustina aceasta imagine ! Si cam atit !! Eu una recunosc ca nu am de gind sa mi-o fac modelul meu de viata ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Mihalea RAdulescu arata ca frasu pana in 2000 cat am mai fost in tara, de atunci am mai vazut 2-3 poze cu ea si mi se pare si mai si plus ca a mai imbatranit si ea ca tot omu.
Nu mi s-a parut niciodata ca i se potriveau emisiunile unde era pusa (Duminica in familie) ca dadea numai ea din gura si ceilalti nu mai aveau timp decat sa dea din cap. De aranjata ca haine nu contest ca era, dar parca nu chiar pe gustul meu.Iar vocea aia monotona si grava tot timpul... si cand o aud si pe Cds Cutiuta muzicala a lui fiica-mea... mi se zbarleste parutzul.

No, da altfel ma bucur ca vad ca are multe admiratoare care sper sa nu arunce cu prea multe tomate in mine ca le-am criticat idolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Nu a aratat rau nici inainte, dar incet-incet si-a format propriul stil.Dar nu numai ea, si noi, si altii o mai dam in bara cateodata.Nimeni nu e perfect.Imi pare numai rau pentru ea ca asa de bine arata si cateodata nu-si pune corpul in valoare.Ieri despre pantalonii aceia albi ea s-a gandit ca lumea comenteaza ca arata sifonati.Asa e materialul!Dar nu s-a uitat din spate in oglinda sau poate materialul a cedat cum s-a tot asezat si ridicat.Spre sfarsitul emisiunii ziceai ca are kk in pantaloni.Si vesnica mana in buzunar.....Mihaela, Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ce imi place la ea e ca are o personalitate puternica,in rest e prea slaba si nu are nici trasaturi finute.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your hart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Citeam pe o coperta de revista ca a avut 2 sarcini extrauterine, stiti ceva despre asta?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Anky , Andreea Raicu e slaba , Mihaela Radulescu are muschi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by anky

Ce imi place la ea e ca are o personalitate puternica,in rest e prea slaba si nu are nici trasaturi finute.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your hart"

credeam ca numai mie mi se pare slaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit spune:

Mie mi se pare mult prea slaba. Parca nu are deloc forme. Asta din ce vad eu la tv, Poate in realitate arata mai bine. Sau mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Chiar sa spui ca nu are forme

http://moviehouse.phg.ro/pics/news/size2/3977_mihaela_radulescu_gata_pentru_un_nou_film_romanesc.jpg

http://www.evz.ro/files/POZE/SEPTEMBRIE/08/01%20Radulescu.jpg

http://www.evz.ro/files/POZE/AUGUST/08/24rdulescu.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Of Doamne nu se mai stinge odata subiectul asta, nu pot sa o suport pe Raduleasca asta, spuneti si voi ca are o personalitate puternica sau orice altceva dar nu ca arata traznet. Ca vrea ea sa ne faca sa credem ca arata traznet asta e altceva... Este oricum departe de perfectiune asta mai ales gandindu-ma la fatza ei care nu are nimic deosebit, corpul o fi de admirat prin faptul ca se mentine slaba la varsta ei dar fatza....

Mergi la inceput