Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)
Raspunsuri - Pagina 20
kim222 spune:
Salteaua are si ea vreo 15 cm...Dar poate ai dreptate...poate este frig in Ro...Este 2...tu nu dormi?![]()
alice2004 spune:
La noi la etajul zece aici pe coltul blocului mereu este mai frig iarna, iar vara mori de cald ... deh, nu le poti avea pe toate !
Acusi ma duc la somn, stateam sa vorbesc pe mess cu Florin !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
irrinuca spune:
Buna,
Nu, eu nu stiu sigur daca vin in Ro, poate 1 saptamana la sfarsitul lui Septembrie.
Ma lamuriti si pe mine, va rog, cine mai asteapta un bb???? Ca tot aud vorbindu-se de burtzi!
In legatura cu cresele si gradinitele, Andreas a mers de la 13 luni la 15 lni si a fost un fiasco total, s-a imbolnavit de toate cele. Asa ca a ramas sa aiba Buni grija de el pana la 3 ani - 3 ani jumatate. De la 3 ani, direct la scoala catolica, unde se in vatza carte si dse face si disciplina. Cu scoala nu prea e de glumit, daca trebuie fac sacrifcii si il dau la o scoala private. Aici este cam £8000 pe an. Nu stiu cum mai stau treburile in Romania, dar aici asa cum incepi asa o duci. O scoala buna de la o varsta mica iti asigura un viitor. Toate se leaga. Daca incepe la o scoala proasta, e mai greu sa ajunga la liceu la o scoala mai de doamne-ajuta. Nu se stie niciodata in ce anturaje intra. Bine, aici mai e problema cu religiile, grupuri, grupusoare, nationalitati, te cam doare capul! In Romania nu sunt decat Romani si atat, si din fericire toti copiii au cam aceeasi religie.
Am fost tare, tare dezamagita de cresa. L-am gasit culcat pe jos in Noiembrie, cu geamul deschis. A facut infectie la plamani, dupa care conjunctivita si toate cele. Cum a stat acasa, cum n-a mai patzit nimic. Plus ca se tot musca de maini cu un englezoi mai mare decat el care se pare ca vroia sa citeasca aceleasi cartzi ca fimiu in acelasi timp!
L-am gasit plin de muci pe fatza (scuze pentru expresia plastica) si am facut un scandal monstru. De atunci m-am invatzat minte. Prefer sa scot banii din buzunar daca trebuie, sa astept 1 an, dar sa stiu ca am incredere in gradinitza si staff. Acum in Romania nu stiu daca listele alea de asteptare sunt pentru un motiv bine intemeiat sau doar "de fitze".
Speel, si tatal lui Andy a fost foarte inalt, 1,92 cred. Dar noul sau tatic e mult mai inalt
Asa ca stiu despre ce vorbesti cand e vorba de poze. Eu am 1,64!!!!!!!
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Poze recente si nu prea mic
Andreas
alice2004 spune:
Si ca tot vroiam sa iti spun sa nu mai fii suparata, ca nici Andrei nu sta locului singur si nici nu prea se joaca singur - asta se intimpla foarte raaar si atunci devin brusc cel mai fericit om din lume !!!
- iar cu pipi si kk la olita este greu, ca nu face mereu si pina acum niciodata la cerere, nici macar nu spune de fiece data ca a facut in chilotei ... eu insa am rabdare, macar atunci cind ii spun pipi, face, ceea ce cred eu ca este one good step in the right direction !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
kim222 spune:
Alice noapte buna! Iar este plecat Florin?![]()
Irinuca asa este si-n US...de aceea aici iti cumperi casa in district scolar foarte bun...sau iti duci odreasla direct la scoala particulara..dar daca incepi de la gredi cu asa ceva..pina termina facultatea..cu banii cheltuiti...stringi 'juma de milion...aproape..acum exagerez si io putin :))). Dar buni a venit la voi in UK? Eu pina acum sint f multimita de cresa...dar nu zic hop..pina nu sar!![]()
kim222 spune:
Alice multumesc...macar atit vroiam sa aud! Ca mai exista un astfel de exemplar!
...young and restless ![]()
alice2004 spune:
Florin ne-a adus pe noi in Bucuresti si s-a reintors la mare pentru inca o saptamina ... mai statea pina pe la finele lui septembrie, dar din motivele pe care le-am scris mai sus, revine si el acasa mai repede !
Irrinuca, hehehe, tocma ce spuneam de crese si gradi, de aceea evit eu sa imi duc copilul acolo ... cit despre liste, de cele mai multe ori (parerea mea) este din motive de fitze si apoi pentru ca te gindesti ca la o gradi particulara conditiile si personalul sint mult peste ce ofera statul, ca daia ma taxeaza de-mi sar ochii din cap, dar imi revine in memorie cazul Marcelei ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by kim222
Alice multumesc...macar atit vroiam sa aud! Ca mai exista un astfel de exemplar!...young and restless
As zice io ca very young si too restless pentru batrinii sai parinti !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
irrinuca spune:
Da, Kim (Olivia?), buni a stat aici. Din fericire avem destul spatiu. A fost si Bubi (adica bunicul), a vazut si el de copil 3 luni. Buni este inca aici de fapt. De la ea invatza romana, de la restul familiei engleza. Schimba cu usurintza intre limbi, se descurca din ce in ce mai bine.
In legatura cu CUMINTZENIA, vreau sa stiu daca exista totusi vreun baietzel cuminte! Si pe noi ne-a exasperat, si alearga cu o viteza, de uneori scot limba sa-l prind. ceea ce ma enerveaza cel mai mult este ca fuge in fatza masinilor, nu are nici un fel de simtz al strazilor. Sta un timp cuminte, isi aduce aminte regula cu traversatul strazii: "mana, mana, repede, lepede", dupa care dintr-odata se lasa in genunchi si nu mai vrea sa se urneasca din mijlocul strazii. Noroc ca stam pe o stradutza mai linistita.
La fel cu pipi. Ba cere oala, ba potty, ba zice caca (dar face pipi), ba ma cearta ca nu ii schim pampersul: "chimba, pipi mult!", ba isi da drumul unde nu te astepti, cum ar fi covor sau, chiar in seara aceasta, pe perna din patul lui buni 
Stie totusi ce urmeaza, se numeste singur "bou".
In schimb stie chestii de genul Disney "sculta la kakulatol Winnie Pooh", stie unde sa isi bage castile, stie sa dea drumul la DVD, sa il scoata si apese play si alte chestii care n-ar trebui sa fie de nasul tzancilor. Numai de pampersul ala nu mai scapam odata! 
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Poze recente si nu prea mic
Andreas