Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)
Raspunsuri - Pagina 21
kim222 spune:
quote:Stie totusi ce urmeaza, se numeste singur "bou".

La noi in US este taree complicat..vize peste vize..deci nu avem prea multe solutii..asa ca eu sper sa nu va scriu peste un timp...aoleu..ce ma fac..nu-mi mai place cresa!
irrinuca spune:
Ma retrag la culcare, ca maine am serviciu!
Dar nu inainte de a repeta intrebarea: cine mai asteapta bebe? Nu de alta, dar daca aveti vreo retzeta, as mai vrea si eu o FETITZA. "I had enough" cu baietzel!
Si alta chestie: chiar influentzeaza varsta parintilor sanatatea bebelusului? Cam de pe la ce varsta apar riscuri???????
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Poze recente si nu prea mic
Andreas
kim222 spune:
Teoria spune ca virsta parintilor influenteaza nu sanatatea copiilor...ci sarcina si evolutia ei..si pot predispune la anumite boli genetice...Dar in practica este diferit!Uneori! Exemplu'? Io!
BB 2 este asteptat de Adela, Lia si Felicia!
ma retrag si eu..s-a terminat ziua de lucru! Spor la scris schimbul 1 ..si 2!![]()
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by irrinuca
Stie totusi ce urmeaza, se numeste singur "bou".
[flo
Suuuuuuper !!!!Chiar, cumintenie ?! Ce-i aia ??? Cit am fost la mare, Andrei ne-a exasperat pe amindoi, ca pleca singur pe plaja si nici macar o data nu intorcea capul sa vada e singur sau nu ?! Cit despre mers, el nu merge, alearga, de cite ori nu a cazut in freza, nu mai spun !! Si da, tot asa face si el cu strazile, daca nu esti atent, odata zburda in fata masinilor ... i-am tot explicat noi ce si cum, dar mai dureaza pina ce proceseaza el informatia !
Olivia, iti doresc sa fie mereu asa cum este acum apropo de cresa !!

Irrinuca, eu nu sint pe lista lui bb2, dar pot sa iti spun ca din cite stiu eu virsta mamei este cea care implica riscuri ... eu l-am facut pe Andrei la 35 de ani si m-am chemat "gravida cu risc" toate cele 9 luni(si pentru problemele mele de sanatate, nu doar pentru virsta !!). Cit despre fetele "in asteptare", eu nu stiu decit de Mitzura, Dorsilia si Pako ... sper sa nu gresesc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roberta04 spune:
'Neatza! Copilul meu a simtit, cred, ca azi e o zi speciala, asa ca s-a trezit la 6.30 (si mi-a cerut "tei-tei", adica taitzei
) pentru ca voia, probabil sa fie treaz la ora 7 (cand s-a nascut).
Si cred ca isi revine, daca l-a luat foamea cu noaptea-n cap!
Asa ca de la prima ora ne jucam, facem dezastru in casa si tipam la televizor sa cante "Coca Ghitza".![]()
Cam asta e raportul de dimineata, revenim in forta mai tarziu, dupa ce-si face efectul cafeaua!
O zi buna!
alice2004 spune:
Buna dimineata !!
Si LA MULTI ANI Julia de Iren si Matei de Roberta, sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii !!!

Petrecere frumoasa sarbatoritilor si sa avem cu totii o zi minunata !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roxanaz spune:
buna dimineatza!
La multi ani Matei si Julia! 

hahahah faceti mistoc de talentele mele de facator de forme, da? ![]()
Oliv Caraibe???????? is galbena de invidie! sa va distrati! pe cand plecarea?
Dana bine ati revenit si voi....tare bine cu copilu in vacanta, da?
noroc ca incepe munca!
eu mai am 3 zile de munca si apoi a doua saptamana de vacanta....in care vom sta acasa si vom face ceva renovari. minunat concediu! ![]()
roller025 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI Julia!

LA MULTI ANI Matei!

Olivia, distractie placuta in Caraibe!
Roxa, spor la renovari!
Alice, da' n-ai somn, maica! Se vede ca ti-a priit concediul!![]()
Despre cumintenie si realizarea pericolelor este putin cam prea devreme pentru atomici. Vicu cel putin, care este un mare fan al aruncatului in cap, se distreaza la maxim cand traieste senzatii tari. Despre aruncatul in fatza masinii: a fost ata de dadacit incat nu se mai arunca, dar daca e pe o parte a strazii si vine o masina fuge pe trotuar...de regula cel opus 
O zi buna! Fug la treaba.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
AncaMaria spune:
Salutare!
Intru in graba sa va zic ca nu am murit (in caz ca erati ingrijorate
)... dar am f mult de lucru si vin numai seara cand de abia am timp de facut ceva prin casa.... am reusit sa iesim in fiecare week-end...
Felicit toti puiutii care au serbat zilele de mastere in ultima saptamana, sa cresteti mari si voiosi! 
Despre noi nimic nou, suntem sanatosi..la gradi totul e bine..
Am reusit sa mai pun cateva poze..
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553291486&security=aYQpch
Pupam pe toata gasca
si sper sa pot intra mai des de sapt viitoare.
alice2004 spune:
Heheee, Dana, pai asta era ora mea de culcare anyway, ca abia de pe la 11 p.m. puteam si noi sa fim "singuri", if you get my drift !![]()
Anca, ma bucur tare ca sinteti bine ! Vazut pozici frumoase si pupici multi pentru Bia !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Stie totusi ce urmeaza, se numeste singur "bou".