Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Revenim, copilul a adormit dupa aproape 3 ore de nebunii prin casa!
Multumim frumos de urari!
Eu de cateva zile il intreb pe Matei ce vrea de ziua lui. Mai intai mi-a cerut "minge mare", "poni" (palete de badmington- a vazut la nepoatele mele) si "trator".
Ieri a zis ca vrea "un urs mare gri" (m-a innebunit cu gri si bleu ), iar azi s-a decis "Mami, George vlea apa mare punem balca". Adica apa de mare, ca de cand am venit de la mare cere piscina lui sa-i punem apa in ea si eu ii spun ca nu avem apa de mare.
Pe zi ce trece face propozitii mai lungi, ieri mi-a zis "Hai mami ia bani cumpala George minge mare".

Gata cu vorbaria lui Matei, sa spun ca am vazut poze- Vicu la bunici (mi-a placut mult poza cu "Mami, dormi...") si pe Bianca (aici am un offf mare, eu incerc cam de un an sa-mi conving sotul sa ne depunem actele pentru Canada si cred ca 50% s-a hotarat si el).
OLIVIA, cand spui de Caraibe parca nu-i real, cel putin pentru mine! Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

La multi ani Matei si Julia!

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani julia si matei! pupam iren si roberta, sa va tariasca cupiii si sa va aduca multe bucurii!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

La multi ani, Julia si Matei!

Mai, nu ma uitati nici pe mine cu copil young and restless! Are si el toate comportamentele de care ziceti voi. Cand iesim la plimbare pe centru, pe unde nu circula masini, o ia la sanatoasa si merge vreo 100 m in fata noastra sau si mai bine. Pana acum catva timp trebuia sa alergam dupa el. Acum, se opreste cand nu ne mai vede si incepe sa urle "mami". Bineinteles ca se uita lumea la el, ca la un copil abandonat. daca nu apar, incepe sa planga. Dar dupa aia, ce fericire pe chipul lui cand ma vede...Tati e neutru, daca apare bine, daca nu, iara bine

Oare ce mai face Daria, nu s-a intors de la mare? dar a stat ceva...

Roxi, fain concediu intr-adevar. Noroc ca o saptamana trece repede si te relaxezi la job

Ok, ma duc cu o cafeluta pe topicul cu soacrele, ca sa imi descarc naduful. sau macar sa mai citesc si sa vad ca nu sunt singura.
Alice, mama ta e exact ca soacra-mea.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare... mi-am propus sa imi fac timp mai des ca ieri mi-a prins bine statul cu voi :-)
La multi ani sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anca wow ce poze minunateeeee! super! o saptamana mai usoara iti doresc si sa revii repede!
Andreea
Mitzu hahahahaha copil abandonat???? pe al meu nici nu il intereseaza daca plecam....acu vreo saptamana se lungise pe un terasament din ala de beton pentru flori...si facea plaja.
iar de dimineatza la 7 vroia la plici plici aka plaja....nu stiu ce ma fac la iarna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Rox, la iarna il duci la piscina... sau in tarile calde la plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Julia!
La multi ani Matei!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Iren, sa-ti traiasca nazdravanii!
Roberta, sa-i iei copilului tractor si barca!!!...hehehe

Mitzule, noi am venit muuult mai odihniti din concediu decat s-ar crede...Pentru vara viitoare planificaram 2 saptamani la mare si 2 spre munte la bunici, ca noua tare ne-a placut!...:)
(asa ca iti dai seama ce nebunie e la noi in mod normal, daca in deplasare ne odihniram asa....hehehe)
Mariuca creste! Are peste 97cm si vreo 16 kile...eu banui ca e mai mult, dar n-am mai cantarit-o de la 1 an...dupa cum ma dor mainile cand o legan sa o adorm spun!
(Ca eu inca o legan in brate la pranz sa adoarma!!! Plec de la servici si ma duc sa culc cupilu' ca nu doarme cu altcineva!...:))

Poate apuc sa citesc si eu din urma si sa vad poze, ca sunt restanta tare.
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani Julia si Matei, sa fiti sanatosi si sa primti cadouri frumoase.
Vad ca vb despre copii si concedii, doua notiuni care se cam exclud...in principiu...Noi am adoptat o formula avantajoasa ...pt noi, in sensu' ca am facut un joint venture cu bunicii...Asa ca seara cupilu dormea la bunici iar parintii umblau hai hui. Spre deosebire de ce povestiti voi, Radu era f linistit, statea in nisip si se juca si singur (ceea ce acasa nu face DELOC), nu trebuia sa ne innodam picioarele alergand dupa el.
Olivia-salutari de la Costel, e bine sanatos Caraibe? Ma roade rau si pe mine pizma si invidia!!! Ce ma nerveaza e ca nu ar fi asa scumpa cazarea-masa acolo, cat transportul cu avionul...asta te rupe la buzunar...Despre cresa...n-o sa te plangi, fiindca stii ca n-ai alta solutie. Io cel putin asa procedez in ceea ce o priveste pe bona.
Despre gradi..nu stiu dc am mai spus, si noi tre sa lasam plasele la rand din toamna pt anul viitor. E gradi in lb germana, sunt putine in oras. Si tre sa platim de pe acum o taxa de 2 mil, inscrierea.
Dana Speel-zi-ne ce ti-ai cump de imbracat, eventual o exemplificare cu poze n-ar fi rea
Mi-au placut pozicile lui Vicu in camion, la nisip. pare asa de happy.
revin, ca mai am poze de vazut.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

raportez ca dupa 3 ore de fugareala prin parc trec la gatit dar vroiam sa urez sanatate lui Matei si Juliei cu ocazia aniverarii anisorilor.

Felicia: vroiam sa te intreb cum i-au recoltat puiutei tale sange la Bioclinica? a fost ok, fara s-o chinuie? ca as vrea sa-i repet analiza de colesterol lui Danut si mi-e un pic teama, la Bioclinica n-am fost decat eu. N-as mai vrea sa-i recoltez la vechiul laborator desi acolo i s-a recoltat fara traume data trecuta.

eu ma apuc de zacusca si compoturi zilele astea asa ca voi fi vvvv. busy, sper sa ma tina curelele. Iar sunt in pana de idei si nu mai stiu ce sa mai gatesc pt Danut. Azidimineata a mancat oul moale, pt prima oara l-a acceptat cu placere. Am mai incercat la 18 luni si s-a strambat fff. rau.

ce mai zice Nicole? stiti ceva de ea si vizigoata mica?

pupi

Mergi la inceput