Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hop si eu la ceas de seara. Sunt mai relaxata,lui Matei i-a revenit oarecum pofta de mancare si odata cu ea si pofta de pozne Toata dupa amiaza am prestat facut mancare in seturile lui de bucatarie (nu numai ca avea vreo trei, a mai primit doua duminica, asa ca ne jucam ca fetitzele), adica am prajit ratze de cauciuc, am fiert cuburi, am facut baie la toate marmotzelele lui de jucarie.
Nu am reusit sa iesim decat o jumatate de ora afara si ne-a prins ploaia torentiala, l-am lipit de mine, noroc ca avea un hanorac si i-am pus gluga in cap si am alergat cu el in brate de m-ar fi invidiat Gabi Szabo. Ploaie ne mai trebuia noua dupa 4 zile de febra!
DANA, misto faza cu miresele!
OLIVIA, superbe pozele, pupam protagonistii si-i dam un premiu Roxanei pentru munca prestata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi spor la bucatareala...fetitelor!Bine ca si-a revenit Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar, in tura3. Am terminat de pus poze, le gasiti in ultimul album, "La bunici". Acu' ma'c sa ma culc, ca deh, cupilu doarme si io voiajez pe net.
Mai vb si maine.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ca de obicei, in ultimele luni, hop si io la ceas de seara ! Ca acusi terminai cu copilul, plus drumuri"europene" la magazin pentru aprovizionare, plus plimbat gizmoul pe afara ...
Multumesc pentru floricele si aprecieri, da, a fost foarte greu sa ai grija de un "duracell" ca Andrei - la noi habar nu am cu cine seamana apropo de nestat locului, ca noi noi parintii sintem taaare calmi -, la un moment dat chiar dadusem in invidie, ca peste tot vedeam cupluri cu copii mici si bunicii aferenti ... seara odraslele plecau la somn cu batrinii iar tinerii ramineau sa se distreze pina tirziu, lucru care in cazul meu era imposibil !
Iar meritul nu este doar al meu - am noroc de un sot intelegator care ma ajuta mult de tot si care are rabdare cu Andrei ! Se mai intimpla sa fim si noi stresati si nervosi, dar niciodata in acelasi timp ... si ne temperam pe rind cind unul din noi o ia pe aratura !!!
Olivia, da, Florin se intoarce de la mare special sa stea cu Andrei, pentru ca mama nu ii face fata astuia mik, si asa am avut enshpe discutii pe tema crescutului de copii si nu ajungem la nici un acord ! Ea e genul care te asculta in fata si tot ca ea face si bashca se mai si ofticheaza daca ii faci observatie de ceva ! Asta ma scoate din minti si ii amintesc mereu ca de fapt pe noi trei ne-a crescut bunica mea si nu ea ... ceea ce nu cred ca ii cade bine !
Ma-c sa fac un dush, sa imi iau ceva de mincare si revin !
O seara buna tuturor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Dana..vazut Vic..la tara! Un dulce!
Alice stiu despre ce vorbesti..asa am fost noi la C-ta ..cupilu' cu bunicii la culcare ..si noi o taiam in viata! Asa da! Dar Florin o sa stea cu Gizmo..pina cind?

Mergi la inceput

Deh, dependenta e mare !!! Ziceam ca plec oleaca, dar ma uitai peste pozele Oliviei si Danei first... ca frumosi copii avem, sa ne traiasca !
Olivia, ideea este urmatoarea - Florin lucreaza foarte mult de acasa asa ca o sa stea cu Andrei cit se poate, cind o sa fie de plecat, o chemam pe mama, ca pe mama soacra este imposibil sa o rup de la Tirgoviste din pacate ! Serviciul meu oricum este de la 8.30 la 4 dupaamiaza, cu simbata si duminica libera, asa ca nu o sa fie chiar foarte greu pentru ei - oricum barbatii mei se inteleg muuuult mai bine impreuna decit daca ar fi si mama aici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Alice inteles! Deci nu aveti nevoie de cresa..foarte bine!

Mergi la inceput

Numa la mine merge greu DC-ul ???
Cresa ? Nuuu, eu nu sint pro gradinita de la virsta aceasta, mai ales cind stiu cum sint conditiile pe aici ... sigur, sint si exceptii de la regula, dar prefer sa amin intilnirea cu sistemul educational romanesc ceva mai multisor, sa mai creasca gizmoul si sa ne intelegem cu el ca oamenii ! Sper sa imi reuseasca figura cam pina la 4 ani !
Apropo, ca tot ma lasa memoria, vroiam si eu sa intreb fetele care au facut schimbari de mobilier - ma refer la patutul copilului -, pentru ce ati optat, ca si noi sintem in cautare de un pat mai mare pentru Andrei ! Avem si un nene prieten care s-a oferit sa ne construiasca unul, dar vroiam si parerile voastre, eventual ceva preturi ... multam anticipat !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Alice noi am trecut direct la saltea (dar saltea normala de pat) ..pusa direct pe jos..are loc si nu cade din pat!

Gabi lista de asteptare pt 1 an!!!! Dar ce are asa de special gradinita aia?

Mergi la inceput

Ei, Olivia, m-am gindit si eu la varianta asta, care mi se pare cea mai buna, dar la noi e cam rece pe jos, mai ales iarna si ma gindesc sa nu dam in altele !
Ma gindeam sa ii facem patul cam la fel de inaltine cu cel in care dormim noi, ca nu este prea sus, vreo 15-20 cm ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput