Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)
Raspunsuri - Pagina 18
philip spune:
eu-s zombisor azi si nici cafeaua n-am apucat sa o beau...eu cred ca pupi nu prea doarme la gradi, e f obosit si noaptea nu s epoate odihni ca lumea. aseara la 10, dupa ce-l culcasem la 8 juma, a inceput un urlet si-o jale si strigat mama-mama ca m-am dus sa-l iau, a dormit in pat cu noi, el da, eu nu, la 6.20 era in fund si gata de plecare cu cearcane pana la nas. eu-s framantata mai ceva ca aluatul, ma dor costele, muschii, nici nu stiu ce caut azi la munca. bag o cafea si-apoi reincep gooogalitu' sa vedem care-i treaba cu nightmares, night terrors etc...
ina, multa sanatate lui radu
unde-i andrea m? concediu? parca nu...sau ma insel eu
philip
&andreea
copilasi dragalasi
roller025 spune:
Adela, atomicitatea vine din gene, cica. Asa imi canta o colega: tu nu stai o clipa locului, cum ai vrea fi'tu sa fie calm si linistit?
Iar de stat pe plaja: cand am fost o zi la mare cu Vicu n-a stat locului o secunda... Asa ca, Alice 
pentru cutezanta!
mitzura spune:
Atunci atomicitatea lui Tudor i se trage de la tac-su, ca eu, tauroaica cum sunt, sunt mai molcoma si mai asezata. Dar si la Cosmin s-a mai atenuat cu varsta, si nu mai e asa zgubilitic, asa ca mai are si el chef sa stea ca omu' si sa nu faca nimic, dar n-are nici o sansa cu copilul asta. Asteptam cu interes pe bebe nr 2, sa vedem de partea cui se izbeste ![]()
Andreea, sa stii ca si eu am observat ca daca nu a dormit peste zi si a avut o zi agitata, noaptea viseaza urat si se trezeste plangand. Dar poate e doar o perioada care nu va dura.
Alice, e clar, ai muncit si tu ceva pe acolo. dar intr-adevar, mai bine acolo, decat sa faci acelasi lucru pe caldura si praful din Bucuresti.
Cristalino, nervi tari! ce mai face Mariutza?
philip spune:
MITZU, tocmai am vorbit la gradi si mi-a zis educatoarea ca e primul care se cere la nani si doarme si 2 ore legate. asa ca...raman maselele sau night terrors si inclin spre ultima varianta din ce in mai mult. uite chiar acum ma documentez. chestia e ca ar trebui sa ma duc numai sa-l mangai si-apoi sa-l las sa doarma la el in patut ca altfel noi suntem terminati a doua zi la munca.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
mitzura spune:
Andreea, si trezirile astea s-au mai intamplat si in alte nopti sau doar azi-noapte?
Si Tudor a mai avut cosmaruri, le recunosc pentru ca se trezeste plangand, si e un plans foarte greu de potolit, si pare ca e rupt de realitate, parca nici nu ma recunoaste sau nu reactioneaza la ce ii spun. Dar au fost in total vreo 4 astfel de treziri in 2 ani.
Dar stiu ca night-terrors pot fi frecvente la copiii mici.
carmenp spune:
io stiu ca da... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82163&whichpage=2
quote:
Originally posted by philip
unde-i andrea m? concediu? parca nu...sau ma insel eu
philip&andreea
copilasi dragalasi
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
speel spune:
Buna ziua la cucoane!!!
Ce mai faceti,ce mai spuneti?
am fost in oras sa-mi cumpar de imbracat pentru ca maine merg la o aniversare si nu-mi placea nimic din sifonier.Si vopsea de par ca deja au trecut trei luni de la suvitat,vine iarna,trecem la culoare uni.Valeu ce moda tembela,bine ca nu ma vede mama imbracata asa!Pina si Mario care promoveaza extravaganta tipic olandeza in imbracaminte a zis prima oara :nuuuuuuuu te imbraci asa!!!cind am probat si m-a vazut a aprobat din cap.Slava cerului!
Irrinuca,tatal plodului are 2M iar fii-su seama-na perfect cu el.Inclusiv la cracii lungi.Eu sunt mica de statura suntem un cuplu foarte dragut cind stam jos.Nu-mi amintesc sa am vreo fotografie linga sotul meu in picioare.Ar fi de risu lumii,ai ajung undeva mai sus de cot....
AAAastazi am vazut doua mirese!!!!!numai ca lipseau mirii.Prima data nu ne-am dumirit::::Miresele se maritau una cu alta.......Upssssss.Era un turist cred dupa tinuta ,le tot fotografia de la distantan o,nu prea vezi faze de genu asta in toata lumea.Toata lumea zimbea a ride ,trecatorii,zic!
kim222 spune:
Dana...ce ti-ai cumparat? Povesteste-mi si mie..ce nebunii se mai poarta?
Monica bine ai revenit din vacante..astept poze..
Dana (Roller)..parca ne-ai descris concediul nostru de la munte!
Liliana ce vrei sa insinuezi?![]()
Lumi, Ioana..Ancaaa..pe unde umblati?
Gabi ai inceput gym pt piciorul lui Stefan sau pt altceva?
Andreea..adaptare usoara la gradi! Wow..stiti si poezii!!
Alice si dupa citeva zile de stat cu mama ta..de servici o sa fie sotul tau?![]()
Irinuca, este foarte frumos la Cheile Gradistei..mai frumos decit acum citva ani..au si asfaltat tot drumul din Moeciu si pina acolo! Pleci in RO?
Eu fac shopping pe net....tati ne duce in Caraibe!!!
kim222 spune:
Irinuca am vazut toate pozele..Andreas este un dulce si tu pari asa de fericita! Ma bucur!
Irina bine ca i-a trecut lui Raducu! Dar Costel?![]()
carmenp spune:
hehe, roxanaaa da` stiu ca le ai cu facutu` formelor in nisip
![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3