Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
Carmencito la reclamele lu' Gabi nu esti fluturas...ai alte activitati, muuuult mai placute! ![]()
Gabi nu te stresa, copilu va manca mai bine...am si io unu acasa identic.
Andreea, compatimim impreuna! ![]()
Cristal cam scurt cam scurt...poznele unde-s???????
roberta04 spune:
Mey, fetelor, noroc de voi ca mai zambesc si eu, ca altfel o luam razna! Carmen, once again, esti durere!!!![]()
Simona, ti-am trimis mail, poate iese ceva!
Eu sunt terminata, Matei e la pamant, aseara a facut iar 38 de grade, i-a scazut, a dormit relativ OK (eu deloc), dar azi, a inceput sa verse de cum s-a trezit, era moale ca o carpa, orice ii dadeam voma si, ca de obicei, chestiile astea se intampla cand sotul meu e la Bucuresti
.
Pana la urma, au venit parintii mei si l-au pacalit sa manance cirese din compot si o bucata de covrig, pe care nu le-a mai dat afara, l-am adormit si respir si eu un pic. Doctorita zice ca-i de la gat si mi-a dat Keflex dar, pentru a doua oara, il refuza, asa ca l-am trecut (cu acordul ei) pe Ospamox, dar inca nu am reusit sa-i dau.
andreea_s spune:
Roberta, Ospamoxul are gust bun, ar trebui sa il ia usor... Iti tin pumnii sa treaca repede
cristalina spune:
Pozele tre' sa le descarc dupa laptoapa, dar vin si ele...
Io's in shocuri...Am plecat 10 zile de acasa si am lasat un nene cu cheia de gat sa ne repare si varuiasca balconul. Nu a facut absolut nimic, s-a batut cu unii cu o zi inainte sa venim noi si e in spital...
Am recuperat cheia...Acu' am chemat alt nene care mi-a cerut pentru asta 15 milioane, fara materiale...
Si acum ma tiu cu mana de inima...ca ma lua cu palpitatii!:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
roberta, pupam matei sa-si revina rapid
cristal ejti de coma, da`i c-o cinzeaca sa te calmezi
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by andreea_s
Ce gradinita e, Gabi?
Andreea si Matei zambaretzu'
http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_ciontu/my_photos
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944
Olga Gudyn din Cotroceni...
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roller025 spune:
Buna ziua, doamnelor.
M-am intors din concediu (cine zicea ce "bine" e sa fii in concediu cu copilu?) mai obosita decat am plecat si cu un copil mult mai alintat. Deci: am plecat la socri luni seara. Fericire maxima pe Vicu cand am ajuns acolo, in miez de noapte. A inceput explorarea si marele lui of era ca buni nu sta cu el, ca vrea si ea sa doarma. Intr-un final l-am convins sa se culce, cu speranta ca va dormi dimineatza mai mult. Wrong! Marti la ora 7 si un pic era in picioare, urland dupa buna'sa si tropaind prin toata casa. L-am dus la ferma, la vaci si la tractor si am plecat de acolo in urlete (ne-ar fi trimis acasa pe noi si el ar fi ramas acolo
)
Cam asa a fost tot concediul meu: treziri la 7 dimineatza, alergare prin curte de la 8 la 11, cu trotineta, mingea, masinile si luptat cu cateii, mancat pe sponci supa si mancare gatita si inghitit la geu crenvursti, pate, salam si alte "minunatii", dormit rupt 3 ore in racoare (socrii au un nuc mare peste casa), alergat alte n-ore dupa masa (acumse adauga cursa cu masina: "codusi = conduc" si joaca intr-o recorca cu pamant), culcat rupt noaptea. Asa ca trebuie sa imi iau concediu de odihna dupa concediul de odihna ![]()
Altfel, Vicu turuie toata ziua, ma gandesc serios sa il inscriu la o gradi de 4 ore ca tot trage la copii si se vede ca vrea mai mult decat ii pot oferi eu sau bona. O sa pun si poze, cand o sa apuc sa le descarc.
In alta ordine de idei: LA MULTI ANI tuturor copilailor si mamicilor sarbatorite saptamana asta! Sa fiti sanatosi si fericiti!

V-am citit, am uitat, am vazut poze - multe si mununate.
Pupam cupii si mamicile aferente. Ma'c sa dormitez in continuare la birou!
alice2004 spune:
Buna dupaamiaza tuturor !
Hehehe, ce-mi place cind toata lumea e de acord ca e super sa pleci cu copilul mic in concediu, e tare relaxant !
Vad ca si Cristalina si Dana roller s-au reintors acasa odihnite si cu bateriile incarcate pentru muncile de birou !
Ramasesem datoare sa va povestesc si io cum si ce ... de plecat am plecat in tromba, ca sotul meu a venit pe 3 iulie din elvetia si pe 5 o ushcheam la mare, asta dupa ce s-a intors si ras-intors, ba ca mergem, ba ca nu ... pina la urma a ramas ca o sa stam 10 zile la hotel delta din Jupiter ! Ueh, zic io, 10 zile nu-i sfirsitul lumii, mai nashpa a fost sa fac bagajele in 24 de ore, de am luat juma de casa dupa noi (bine ca avem o masina mare, ca altfel imi trebuia remorca ! si fireste ca nu am folosit decit juma din ce am luat !
). De ajuns am ajuns bine, Andrei a fost cuminte tot drumul, noi stam exact in buza autostrazii soarelui, asa ca am intrat repede pe drum si a fost liber.
Gindul meu era insa la ce o sa manince copilul meu acolo, el obisnuit cu mincarea mea pasata ... am cumparat si borcanele, dar nu a vrut neam sa puna gura pe ele (doar fructele le-a acceptat !) ... asa ca incet-incet am dat-o pe mincarea de restaurant si asa a mincat gizmoncea si pizza si tochitura si mincare de fasole si ... de toate ! Ceea ce imi da mie acum o mie si una de batai de cap, ca deh, acasa cine mai gateste ca la restaurant enshpe feluri din care sa alegi ??? Radea omumik salata bulgareasca de n-avea aer - macar asta pot si eu sa fac la fel ca acolo !
De trezit dimineata se trezea pe la 8-9, uneori si mai tirziu, de abia mai ajungeam la plaja, masa pe la 13-14, apoi somnul de dupaamiaza era criminal, mai ca imi venea sa-mi iau cimpii (sau nisipurile !)... al meu sot trebuia sa iasa din camera juma de ora pin ce adormea odrasla, ca altfel era patul teren de joaca !!! Iar seara eram la babyland sau ne plimbam pe bulivar, sau coboram la plaja sa mai alerge pe nisip ! Masa de seara era la 19-20, apoi mai alerga pe terasa aceea care se vede intr-una din poze si il aduceam in camera pe la 21.30, pina faceam baia si isi bea laptele se facea 22.30 ! Si asta era tot programul ... de venit a venit si mama, cica sa ne ajute, dar mai mult il zapacea pe asta mic, asa ca tot io eram number one la alergat dupa copil si avut grija de el ! Mi-e si frica sa ma gindesc ce o sa se intimple in casa aici aste doua zile cind gizmo ramine singur cu a mea mama !!!
Uell, cam asta e o parte din roman, ca cele 10 zile cit credeam noi ca stam la mare s-au facut aproape doua luni ... si pe cuvint ca a fost bine, macar ca am scapat de gatit si curatenia din casa si caldura din Bucuresti !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
mitzura spune:
Ei mai fetele mosului (sau babei), de aia spusei eu acum vreo doua zile, ca eu nu mai plec in concediu cu copiii pana face si aia mica 3 ani. Ca nici fara ei nu ma lasa sufletul sa plec, asa ca mai bine stam acasa frumusel, pana intelegem toti romaneste...
Credeam ca numai eu am copil atomic, ca ma uitam pe plaja si ceilalti parca erau toti cuminti si ascultatori.