Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa nici chiar asa! Era strabunica lui Luca!..Tu uiti ca eu sint o mamica batrina..deci nu avea cum sa aiba stra-strabunica! :))) L-am carat peste tot cu noi...seara cadea rupt:))
Sa stii ca am fost special pt tine la magazin..nu am vazut maieul...dar te am in vedere..in urmatoarele 8 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Kim, pai sub poza scria "strabunica mea" si blonda cum sunt, am crezut ca "a ta" nu "a mea" in sensul de "a lui Luca"
aaa si multumesc de efortul de a gasi topul ala auriu, daca e sa fie, e, daca nu, nu

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Se mai intimpla si la satene /brunete! Nici un efort deosebit..abia am motiv sa merg mai des la shopping..spre disperarea lui Luca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara,
Carmen,sa-ti traiasca tucureii frumosi foc!
Adela,eu cind am plecat sa nasc pe Serban,aveam 55 de kg,plecasem de la 47 si a doua zi dupa ce nascusem aveam tot 47.Deh,tineretea!Cu Ricardo am plecat de la 48 si am ajuns la 59.Nimeni nu credea la amindoua sarcinile ca sunt in luna a noua!!!!
Olivia,ce peisaje frumoase!Despre voi,cred ca ai auzit de o mie de ori ca sunteti o familie foarte frumoasa.Despre tricicleta,mai astepta un an,poate se razgindeste.Si Cado se joaca cu jucariile,n-are nevoie de asistenta,mai nou insa cinta la orga mea,pe care am dat-o jos de la cocotati si i-am pus-o la indemana.Cred ca nu v-a avea proasta inspiratie sa mi-o strice ca mor fara ea.Si cind zic cinta,cinta pe bune,da drumu la ea,baga discheta cu melodii si se lalaie in microfon bataind de mama focului din fund.In prima zi dadea cu toata mana pe clape ,vad ca a evoluat si cinta cu cite un degetel.ce e mai nasol,se trezeste si da drumu la orga ,care e la vreo 2 m de patul meu si sar din pat pe tonuri inalte.
Felicia,ai grija de burtica,evita cit poti s-o ridici mult,des si pe distante mari pe Andreea.Pupici de la mine!
Andreea de Pupi,e super chic puiul tau iar tie iti sta foarte foarte bine cu aceasta culoare.

Mergi la inceput

Dana..tocmai asta-i problema mea..nu inteleg de ce nu se joaca singurel..se plictiseste de orice in citeva secunde..cu sau fara asistenta...Iar jocuri/jucarii..avem de toate neamurile! Tricicleta nu i-a placut lui tati..nu lui Luca ..asa ca o schimbam!
Sa-i faci poze lui Ric cintind la orga! A plecat Serban?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Serban nu a plecat inca,trebuie sa vina sa-l i-a amicul meu.Oricum,se pare ca e ultimul an cind mai pleaca in roooooo!!!!
Scuze,intelesesem gresit despre tricicleta.Ce pot sa-ti mai recomand,sa fie mai solida,din metal eventual si cu roti care se pot umfla.Nici nu-ti trece prin cap ce busituri urmeaza!!!!
Eu i-as face un filmulet,poza chiar nu e relevanta.lalaiala lui face toti banii!!Sa ma documentez cum pot sa-l pun aici.
Si cu jucariile,inca nu construieste nimic din lego,puzzle sau chestii de genul asta.N-are rabdara.Sa_ti spun concret cam cu ce se ocupa:Deseneaza(mizgaleste),are niste tractoare cu remorci pe care le asambleaza si dezasambleaza pina le nauceste,noroc ca-s de metal,el se plimba prin casa si pe terasa cu masini,care cu pedale,care tre sa dea din picioare,tractoare,camioane,toate mari.Tot ce cinta,sta in fund si apasa iar pe butoane sa.-i cinte din nou si din nou,pina imi face nervii creti...si nu in ultimul rind se cearta,fugareste,impinge cu Serban.Care-i linga mine si-mi spune la vederea numelui lui in mesajul tau:Oau,ce persoana cunoscuta am ajuns!!!!!!Mai am putin si sunt celebru!

Mergi la inceput

Serban este celebru de la fazele cu brinzica si cu doamna cu nume de floare:)))). Wow...ultimul an in RO! Ma bucur..mai ales pt tine!
De metal era tricicleta..am sa pun miine un filmulet...dar tocmai de aia nu-i place lui tati..este f periculoasa...
Vezi ca poti pune pe myphotoalbum....si filmulete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ueeee, seara buna la gagici !
Banuiam ca o sa imi iau neshte betze pe spinare pentru prelungita mea disparitie de pe firmament ... da' pe cuvintu meu ca am vrut sa scriu, ca doar aveam sala de net exact linga hotel, numai ca mai era o problma minora - cu cine lasam copilul ??? Asta ca tot se intrebau unele fete cum e sa pleci in concediu singura cu copilul ?!! Va spun io - taaaaare greu ! Numa concediu nu se numeste ... hehehe ! Dar am avut de ales intre a sta in bucuresti singura si a merge doua luni aproape pe litoral unde sa fiu cu sotul meu ... si fireste ca am ales a doua varianta, desi stiam de anul trecut ca nu o sa fie floare la ureche sa ai grija de gizmo care nu sta doua minute linistit intr-un loc !
Incerc sa pun niste poze si revin ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

In cazul tau....si eu as fi ales varianta cu mersul pe litoral :))...va mai vedeti de negrii ce sinteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

In cazul meu trebuie aprinsa lumina ca sa vezi pe unde is !! Pe Andrei l-am dat constant cu spf 30 de la nivea si s-a bronzat mai greu - mi-a fost frica sa nu il mosteneasca pe taica-su apropo de bronz si piele, ca al meu sot e mai alb si se arde rapid cind sta la soare ... una peste alta a fost bine cu plaja, nu am avut probleme !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput