Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)
Raspunsuri - Pagina 14
alice2004 spune:
Gata, pusei si citeva poze din muuultele pe care le-am facut, sint in linku de 2006 albumul La mare.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
speel spune:
Salut,Alice,ce frumoase poze!!!!Flacaul a crescut,nu gluma si stofa de artist a mostenit-o.ca observai ca face vocalize la greu!Una peste alta,foarte vesel si zimbaret,asa ca toate-s bune daca ne rid copiii.
olivia,uita-i cea mai importanta indeletnicire:cartile.Cred ca are vreo 40 si zilnic le i-a la rind la rasfoit.Cu filmuletul,sa ma dumiresc si promit filmulet cu tenorul!!!!
kim222 spune:
Vazut pozele...f frumoase..erau la Neptun ,nu-i asa?
In sfirsit te-am vazut si pe tine...clar
..aratai f bine..ti-a priit!![]()
kim222 spune:
Dana...nu aduce vorba despre carti!
M-am consolat! Deh...nu trebuie sa fie lumea plina de intelectuali!![]()
alice2004 spune:
Am fost si pe la Neptun, dar de stat stateam in Jupiter, la hotel Delta ... hehehe, multumesc de complimente, Olivia si Dana, dar la cit de obosita sint eu, numa bine nu aratam ! Andrei insa era superfericit, partea proasta era ca nu prea aveam unde sa il las sa se zbenguie in afara de plaja, pina am descoperit babylandul cu saltelele acelea gonflabile si in fiece dupaamiaza eram acolo !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
alice2004 spune:
Asa sa fie, multam fromos !
Din pacate a trebuit sa ma intorc in bucuretsi, ca mai stateam pina pe 15 septembrie acolo, dar tre sa incep serviciul !
Si asa mi-am luat si zilele de concediu pe care le mai aveam pina la sfirsitul anului ... si mai nashpa este ca m-am intors cu nite dureri de cap enervante, care ma viziteaza aproape in fiece zi ... in rest, toate bune !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
philip spune:
alice, inca o data, sa va fie de bine, f faine poze, ma bucur ca ati avut o vacanta asa lunga. eu asa va invidiez pt mare...cine va sta cu gizmo, acum ca incepi serviciul?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Pai nu prea am de ales ... il las citeva zile cu maica-mea pina ce se intoarce al meu sot de la mare, ca si-a scurtat si el sederea acolo ca sa fie cu andrei in lipsa mea !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
speel spune:
Olivia,ori is proasta ori is toanta.Am citeva filmulete facute cu web-ul cind era mic si am incercat sa pun unul pe my.....si nu merge!!!!mai incerc maine ,oi fi obosita si nu vad sa citesc.