Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana eu nu am incercat...doar am vazut ca exista aceasta posibilitate...Incerc si io de acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Fetele din Ro (si care nu sunteti la mare!!) imi pare rau ca ati suferit de caldura. Am urmarit stirile de la ProTv international si nu-mi vine sa cred! Noi stam in casa si ne uitam afara cum "poua", dardaim de frig si ne ingheatza permanent picioarele. Azi am plecat la serviciu cu hainutza, ca nu mai merge!
Vreau in Ro! Vreau in Ro! trebuie sa ii pregatesc bagajul lui Andreas, duminica aterizeaza, si parca nici nu-mi vine sa-i pun tricouri si pantaloni scurti. I-am pregatit geaca cu blanitza, cred ca am innebunit!!!!

Hai ca l-am masurat pe Andreas cu chiu, cu vai, are 92 cm. Inseamna ca feciorul tau, Speel, e taticu' lor, e ft inalt. Mai da' ce ochi albastri, cu cine seamana

Am vazut poze frumoasa de la munte si de la mare, Luca camuflatul xxx si poze de la aniversari, plus cei trei pitici "tripleti", parca sunt niste pirati xxx va trimit pupici! Aia mica pe olitza este mortala, am ras cu lacrimi! Imi aduce aminte de nebunul meu, de la vreo 13-14 luni l-am invatzat sa se spele singur "la fund". Acum ma intreaba inainte de operatiune (scuze, scuze): "culu? culu?" Noroc ca altii nu-ntelege ce rushine

Ma duc sa incerc si filmuletele lui Alice.

Ce se aude cu vremea la mare, o mai tine asa si in Septembrie? As veni si io, ca sunt geloasa mama-mama!

Olivia, o sa merg cu siguranta la Cheile Gradistei, ultima oara am fost in 2004 iarna. Eu cred ca e absolut superb in zona! Nu pot sa uit roata aia de cascaval pe care am dat 60 de mii

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Va trimitem:

Salutari de la flacaii mei care au plecat la agatzat si au fun in pub:
http://community.webshots.com/photo/553058639/2688924740076792376EVpwub

http://community.webshots.com/photo/553058639/2517812670076792376fxUDcl

Un pupic dulce pentru toate fetitele de pe forum (asta e o dedicatie gen manele), de la Andy cu ochelarii pentru ceatza, pe care nu am reusit sa ii scoatem de la ochi, desi afara ploua torential la un moment dat.
http://community.webshots.com/photo/553058639/2376507300076792376pXDBxR

De asemenea, promitem ca nu am mancat lebedele reginei
http://community.webshots.com/photo/553058639/2695726670076792376MrtXiw

Sper sa mearga linkurile, ca nici eu nu prea le am cu IT-ul

Va pupam

Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Heheeee, geaca cu blanita !!! Doar daca il trimiti la pol, Irina, ca aici e o caldura infernala ! Si se pare ca asa o tine pina pe la inceputul lui septembrie ... macar de-ar gresi astia prognoza !
Editez - am vazut pozele, tare haios Andreas cu ochelarii pe nas !!! Pupici multi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Un singur lucru vreau sa va spun: manecile scurte pe care le vedeti in Anglia, fie in poze sau in realitate, sunt doar o iluzie. Imagini inselatoare.Nu va lasati pacalite. Ei poarta maneci scurte si pe zapada, poate sa va confirme Mani.

Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara..sau dimineata.Eu acum am ajuns de la job.
Pupam pe Maia Spiderman.Mai dar unde si-a gasit prieteni de aceeasi masura.Chiar arata ca tripleti.
Ina sanatate multa lui raduc si ie la fel.
Vazut poze de pasarici simpatice foc.
Welcome back Alice.
Robi imi pare rau pentru job.
Felicia ai grija nu face eforturi.Andrea poate sa urce singura, ca doar e fetita mare.Si tu Lia la fel.
Nu stiam eu de ce ati umplut voi iar 4 -5 pagini, s-a intors Alice si Olivia.Glumesc. Vazut Gizmo cel frumos.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza gagici
Robi imi pare tare rau de job...nu a fost sa fie. dar sa stii ca o oportunitate apare intotdeauna...a fost un motiv! succes in orice vrei sa faci!
Alice fff frumoase pozele voastre, se vede ca Gizmo s-a simtit bine. cel mai mult mi-a placut ultima poza, la apus pe terasa.
Irina trimitem si la voi niste caldura ca la noi ieri au fost 37 de grade, seara au cazut 3 stropi, a tunat si atat. acum sunt din nou 26....la 8 dimineatza. daca nu exista aerul conditionat ne topeam..la propriu!
Ina cum sunteti, ok? sper ca a trecut viroza. desteapta bona voastra....Costele!
Felicia succes la gasit bona, sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Grasanele la raport!
Ne-am intors din vacanta...si vreau sa ma duc inapoi!...
N-am citit nimic dar am intrat sa va salut...O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare... am reusit sa ma rup un pic de treaba si sa intru sa vad ce mai faceti...

Eu sunt adormita non stop
Saptamana trecuta i-am dat lui Matei gratiile jos si doarme ca un baiat mare. Numai ca a dezvoltat un obicei ciudat si anume, pe la 2-3 noaptea se trezeste si trage de mine sa ma dau jos din pat si sa ma duc sa stau langa patul lui. Daca cumva se trezeste din nou vine si ma mai ia o data din pat. Am incercat sa ii explic ca fiecare are camera lui, ca trebuie sa doarma acolo, dar il apuca urlatul si urla pana nu mai pot. NU mai stiu ce sa fac cu el... Mai ales ca pana acum a dormit linistit si nu s-a trezit noaptea, nu a plans dupa noi...

In alta ordine de idei, pe 4 septembrie incepe gradinita, pana la prnaz anul asta. E foarte incantat si ne tot recita poezii ca sa vedem ca e pregatit de gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ziua buna bombonelelor ...
va multumim din suflet pentru urari si pentru gandurile bune ..si va multumim ca nu ne-ati uitat ...in ciuda absentelor multe !!
profit de aceasta ocazie sa urez LA MULTI ANI !!!! tuturor sarbatoritilor de Iulie -August 2004 ... au fost 2 ani minunati si ma bucur ca v-am avut alaturi ...
ieri mi-am petrecut ziua cu Pufuletul meu , am fost la cumparaturi impreuna , am mancat impreuna la rest iar seara ne-am petrecut impreuna cu familia la o terasa ....
o sa revin si cu poze ...
pana atunci ...Roby , trimite-mi un mail la adresa simona.dinu@orange.ro ...si cine mai este in cautare de job din orasele : Cluj , Slatina , Resita , Targu Jiu , Drobeta Turnu Severin , Craiova

pupici
voi reveni in forta

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput