Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, vazut pozele, sunteti o familie super.mi se pare mie sau belitei i s-a blonzit parul??? or o fi calc meu prea luminos

eu-s incantata ca al meu tata mi-a trimis email dpa ce-a vazut pozele cu baloanele si cica am slabit si arat f bine (mi-au murit laudatorii). hehehe, mi-a crescut inima numa ca slabitu-i de la stressul de la munca. si cica iubi: da' eu-ti zic de nu stiu cand si nu m-a crezut, bine ca-l crezi pe taica-tau...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara!
sunt si eu pe-aici. in weekend am avut de fotografiat nunti, si sambata si duminica, una la clubul diplomatilor si una la casa doina. in concluzie sunt zombie rau de tot! dar tot am intrat sa va citesc si sa vad ce mai fac puiutii. pupici tuturor!
la multi ani tuturor sarbatoritilor!
felicitari lui edi pentru alegerea facuta la mot!
felicitari andreei pentru titlul de cel mai cuminte copil!

felicia - sigur o sa gasiti o bona cu suflet bun, iar daca tu stai acasa o sa poti imediat sa iti dai seama daca e potrivita pentru voi sau nu.
roberta - mult succes sa gasesti ceea ce te implineste, fie ca e un job, fie ca e o implicare mai mare in firma proprie
dorsilia - imi pare rau de intamplarea cu fratele tau. unii oameni chiar nu au suflet... tu inca nu ai gasit pe cineva sa te ajute cu treburile? cat o sa mai rezisti asa?
ina - super descurcareata bona! bravo!
andreea - felicitari pentru kg pierdute. sefului poti sa ii aduci aminte, discret, ca astepti un raspuns la mesajul tau.

last but not least - irinuca, noi stam in dr taberei, chiar langa parcul moghioros. dar putem veni oriunde in oras, fara probleme. te rog sa imi scrii la photomagia@gmail.com ca sa vorbim mai multe. pupici!

o seara frumoasa tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

marcela,

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata..mamici si pitici..A inceput o noua saptamina!
In primul rind...Alice bine te-am recuperata..am tot intrebat de tine..si cind colo tu..la mare ..la soare:)))Asteptam poze..
Irina daca si pe voi sa doare stomacul ...poate este ceva de la ceea ce ati mincat...Daca este asa..trece repejor!
Adela..eu sint in gasca cu tine..adica sint o mamica care nu intelege cum te poti duce in concediu cu copilul! Nu inteleg si pace!
Cit priveste mincarica..Gabi...la noi nu este cald si nici maselute nu ne ies..si ce? Tot nu halim...si cind ni se face foame..v-am spus..a gasit solutia..ate!!!!
Despre olita...accidente peste accidente...In schimb..am observat da-l culc cu pampers peste noapte..face pipi..daca il culca fara...nu face! Tot este bine!
Carmencita..vazut tucureii...tot aiai in nisip imi place cel mai mult!
Ioana..vazut tripletii!
Robi..imi pare rau...eu zic sa nu renunti! Sanatate lui Matei! Aveti poze?
Felicia eu in locul tau as duce -o pe Andreea 4 ore la cresa/gradi..decit s-o las cu cine stie ce bona..Mai ales ca-i asa de cumintica! Parerea mea...
Americancelor...Liliana..Anca..la raport!
Laura..ce teste mami la universitate? Da-mi si mie niste detalii...
In we am cumparat tricicleta..pe care tati a montat-o ..si nu ne place..as ac-o ducem inapoi..Nu stiu ce sa iau..in schimb ne-am doatat cu casca,..cotiere,genunchiere..hi,hi

Luca a inceput sa repete absolut tot...si cuvinte mai grele..gen veverita, motocicleta...
Mai sint copilasi care nu se joaca cu jucariile..in casa? Asta in conditiile in care avem tone!

Mergi la inceput

Ultimele poze din Romania
http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album05&id=DSC00406

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia, da, noi ne jucam in casa de zor, seara pana sa ne culcam si dimineata pana sa iesim afara, avem colectie de masinute, din alea metalice, calitative, dar si plastice made in china, si face Danut garaje din lego, le baga la garaj, le scoate, are si o ministatie peco, le alimenteaza, ma rog, isi face acolo jocul, asa cam cate o ora maxim, dupa care cere asistenta, adica sa ma pun si eu pe burta sa ma joc langa el cu masinutele

Mergi la inceput

Pai vezi mey Lia...ce cumintel este Danut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, poze noi cu voi nu ai? baga una sa-ti vedem burtica...
philip, io l-as mai lasa putin. nu`sh ce sa zic de paru` ilincai, i-a mai crescut putin, poate l-o fi decolorat si soarele, io mai trag sperante ca macar unu din ei sa se faca brunet de-acu incolo
olivia, super poze si peisaje, totu` fu normal la Bran, adeca nu s-a speriat luca?
poza asta era pentru tine http://community.webshots.com/photo/552349406/2918754710082489038fjiTvB

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Hi,hi Carmen..cred ca tocami pe asta n-o vazusem! Ce fetita cumintica!La Bran..s-a speriat...de atunci tot ce este de speriat..un fel de bau-bau..i se spune UUUUU..UUUU..ca asa faceau aia pe la Bran! Si asa i-a ramas numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Olivia ti-am vazut pozele, moaaaaaaaaamaaa!!! Unde l-ai dus pe copil! Te nem normalish!

Mai, dar daca strabunica ta e strabunica (!), atunci e stra-strabunica lui Luca!!! Atunci poza aia e de Guiness Book ha? Eu nu am vazut stra-strabunici in viata mea.

No, vidiazni!

Mergi la inceput