Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
"I don't know why they say "you have a baby." The baby has you." -Gallagher
"Raising kids is part joy and part guerilla warfare." - Ed Asner
"People who say they sleep like babies usually don't have them". - Leo J. Burke
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anda77 spune:
"Families with babies and families without are so sorry for each other." - Ed Howe
"Giving birth is like taking your lower lip and forcing it over your head." - Carol Burnett
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
"There never was a child so lovely but his mother was glad to get him asleep." - Ralph Waldo Emerson
"The best way to keep children at home is to make the home atmosphere pleasant - and let the air out of their tires." - Dorothy Parker
"Human beings are the only creatures on Earth that allow their children to come back home." - Bill Cosby
"You know your children are growing up when they stop asking you where they came from and refuse to tell you where they're going." - P.J. O'Rourke
mami de poet(09.12.2005)
![](images/user_woman.png)
Gandacel spune:
"Neata!
repejor ce-mi amintesc!
Si la noi in familie, sora mea cea mica a fost mai rasfatata si mai "iubita". Dar ne-au iubit pe amandoua. Pe ea o alintau mai mult...
Ina, eu voi folosi toate hainutele la bebe doi (daca o vrea sa vina), le-am pastrat special. Mama la fel a facut. Iar eu si sora-mea, ne bucuram de fiecare hainuta mai draguta pe care verisoara noastra nu o mai purta ca-i ramanea mica si ne-o dadea noua! Ei nu stiu inca ce e nou si ce nu, sunt haine care se imbraca si gata!
Noki, merci de urarea de succes la intarcat! Bogdan a decis sa se intarce, nu eu, iar eu ii fac pe plac! Cum altfel?!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
stefanalex spune:
Salutare mamici!
simona dragusin M-a amuzat foarte intamplarea cu batranica ,care te-a povatuit sa-i legi la manuta un os de pui. E chiar foarte amuzant.
Mamici cu un singur copilas , va spun ca un al doilea copil schimba total situatia . Spun asta in sensul ca ma bucura nespus de mult cand vad ca cei doi baieti ai mei se sorb din priviri. Diferenta dintre ei este de 4 ani. Inca de cand am plecat la maternitate cel mare dorea sa-l vada pe bebe, se purta asa de frumos, se lauda la toata lumea ca are un fratior , si nimeni nu trebuia sa se atinga de fratiorul lui. Atunci cand este suparat cel mic, fratele lui ii canta, se joaca cu el si acesta se bucura enorm.
Mi se umple sufletul de fericire cand ii vad pe amandoi cum se iubesc si nu regret nici o clipa ca am facut acet pas. La inceput am avut si eu putina frica nu a fost asa.
STEFAN si ALEX
pisi-si-boscu spune:
Salut!
Nu o sa va povestesc ce a insemnat in familia noastra sa fim doi copii, pentru ca nu e relevant, diferenta intre noi doua e prea mare si conjunctura destul de aiurea. Dar o sa va povestesc o faza super haioasa de cand eram in maternitate: am nascut odata cu o alta mamica, ne-au "cazat" in acelasi salon cu copii langa noi. Al meu era blond si foarte foarte alb, ea avea o fetita foarte frumoasa, cu par negru ( al meu era aproape chel ) si neagra la piele, parca era pui de tiganus. A doua zi intra in salon un barbat blond, cu un pusti de vreo 4 ani, blond cu ochii albastrii, alb cam cum e Sebi acum. Se uita la cele doua landouri in care erau bebelusii nostri, ii cantareste bine din ochi, apoi ii zice solemn lui taica-su aratand spre broscutza mea: "Eu pe ASTA il vreau, tati!".
In alta ordine de idei, se pare ca tranzactia cu casa se va incheia normal, am facut deja un antecontract pentru care mi-am pierdut 5 ani din viata ( a se citi 3 ore nenorocite intr0un birou notarial fara aer conditionat si fara apa ). Astept acum sa iasa cadastrul, si sa se incheie dosarul de credit, abia apoi pot sa zic ca sunt proprietar. Dar de facut schitze si scheme am facut, stiu si unde o sa stea cutia cu medicamente, va dati seama !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
anda77 spune:
pisi, ai toleranta fata de bietii notari care nu au niciun ban si trudesc toata ziua pentru cativa leuti. de unde sa-si mai ia si aer cconditionat?
mami de poet(09.12.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Ina si Madutza multumesc de urari .
Madutza , multumesc de info, o sa fac si eu tort la ei ca e super ideea cu poza lor pe tort, eu vreau sa fie o surpriza pentru ei sa vad daca voi putea sa ma strecor fara sa-si dea seama Mihai.
Eu tot la ideea mea raman : nu cred ca as putea iubi bebe 2 tot ca pe Bianca, asa gandesc acum.
In alta ordine de idei sunt fericita ca fata mea a mancat ieri doar 2 mese de lapte :dimineata si seara . Sper sa ramana la acest program si sa nu o mai dau peste cap. Mai avem duminica asta de mers la o nunta si apoi gata, nu mai plecam nicaieri si nu mai am cum sa "ma abat" de la programul zilnic.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by anda77
pisi, ai toleranta fata de bietii notari care nu au niciun ban si trudesc toata ziua pentru cativa leuti. de unde sa-si mai ia si aer cconditionat?
mami de poet(09.12.2005)
Asta e fost cea mai tare faza pe care am citit-o pe forum! Apropo de cei 100000 euro care mi s-au cerut sa intru in tagma lor. Nu de alta, dar a trudit 5 min sa semneze un act si a incasat onorariu de 30 milioane. Probabil ca spagile sunt asa mari pentru ca se scot repede, nu?!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
anda77 spune:
exact.
mami de poet(09.12.2005)