Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
pisi-si-boscu spune:
Pai, atunci poate ma mai gandesc.Nu aveti cumva, din intamplare sa ma imprumutati cu 100.000 euro? Pentru vreo 2 luni, conform studiului de fezabilitate...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
eu ma gandisem sa fac imprumut la banca. obiectul creditului: Spaga. pacat ca nu se poate...sigur as achita creditul inainte de termen. si problema mea mai este ca n-am cui s-o dau, ca nu merge asa: buna ziua, am 100000 euro, cine ii vrea sa ma bage si pe mine? plus examenul ar mai fi. plus stagiatura de notar, ca n-ai drept sa semnezi din prima. nu mai stiu cum e norma acum, probabil ca sunt si exceptii, daca ai activat 10 ani ca avocat/ judecator/ jurist etc, dar s-ar putea sa vorbesc prostii ca n-am mai citit legea lor de foarte multi ani, adica de cand am terminat facultatea
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Hildegard spune:
Buna ziua
Madutza, eu nu gasesc la noi tetine baby nova. Ce sunt asa rare???
aseara dupa baia de la 9 steff a papat numai 60 ml lapte formula, a adormit in polly dupa care l-am pus in tarcul lui la somnic mai departe . Dupa 1 h s-a trezit l-am pus la sanul 1 si 2, l-am pus inapoi in tarc, dupa 30 min iarasi s-a trezit si tot asa de 2 ori. M-am enervat l-am pus iarasi la san si a adormit la loc in patul mare cu mine. L-am lasat acolo. S-a tot foit. Habar n-am ce are????
La 5 m-a trezit, l-a luat tat'su si l-a adormit iarasi in polly si l-a mutat apoi in tarc unde a dormit pana la 8.
Morrrr!!!
Laptele ii dau din bibe nuk cu cioc.
Cred ca si vremea e de vina cu somnul asta. E meteosensibil.
Azi ii cumpar aparatoare mai groase....ca nu e numai la set si costa 1 mil si ceva. Probabil ca suge suficient lapte noaptea si dimineata nici sa-l mai vada).
Dupa masa de fructe de la 9 (mai nou papa la 9 ca ii e foame, asa ceva!!!- Nu vrea lapte si vrea papa) l-am pus in patutul lui din lemn asa cum era cu aparatorile alea subtiri si m-am pus langa el....ii era somn de numa si am inceput sa-i cant. De fapt de mic eu ii cantam si ii place tare mul. A inceput sa se fataie, maraie. eu il tot alintam. Am pus si muzica pe CD (cutiuta muzicala). Moama la un moment dat a inceput sa zbiere.....nu l-am luat in brate si tot asa m-am chinuit vreo 30 min....in final lacrimi, lacrimi si iar lacrimi si l-am luat in brate ca nu se mai putea, in 5 min. a adomrit bustean si l-am pus in patutul lui din lemn. A domrit 2 ore.
am sa incerc de acum incolo asa.
Fetelor eu stiu ca aveti copii model unele....ei, dar eu zic ca fiecare mama cu avantaje si dezavantaje pt. copil. eu il mai alaptez pe cand unele l-ati alaptat putin. La noi e problema somnul la voi nu e....si tot asa.
E usor sa spui educa copilu ca nu e bine asa....dar e greu de facut...
eu sunt o mamica cu vointa si nu sunt pasiva.....daca eram pasiva nu va spuneam problema mea cu Steff.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
hilde, da n-a zis nimeni ca esti pasiva. oricum, modific ce-am zis ieri si zic azi ca parca mai bine ar fi sa-l inveti mai intai cu patul lui si p-orma cu orele de masa. se pare ca si incomfortul pe care-l simte in patutul de lemn incearca sa-l acopere cu solicitari de brate, titzi, tetine, ape, ceaiuri, leganat, polly si alte tandreturi. aici, cu patutul, cred ca tb. sa ai vointa sa se invete definitiv (fara exceptii de pat mare uneori). asta cred ca ai putea sa-l inveti ca nu are legatura cu alaptatul, in sensul ca nu interfereaza.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Hildegard spune:
Anda, ziua se joaca in patului lui. nu l-am lasat sa doarma acolo din cauza ca aparatorile nu erau bune. Acuma el nu se mai arunca asa prin pat dar tot trebuie sa cumpar.
Uite pana la 8 luni, il adomream in brate ca altfel nu se putea...de la 8 luni incoace...l-am fatait mai mult in polly si am vazut ca merge.....ei facem progrese. Asa ma gandesc ca va fi si cu dormitul singurel. Incetisor dar sigur
m-am gandit ca paote mai e cineva in situatia mea
PRAJITURI
Poze la 9 luni
stefanalex spune:
Hildegard Te inteleg foarte bine . Si eu am avut o noapte de cosmar. La un moment dat nici nu mai stiam daca sunt treaza sau dorm atunci cand ma ridicam sa-l iau din patut.
Alex are patut din lemn dar nu i-am cumparat aparatori. Baga picioareler printre acele zabrele si faptul ca ,atunci cand se trezeste noaptea si ne vede nu prea plange. Ce pot sa mai zic m-am saturat sa ma trezesc din ora in ora chiar daca seara mananca bine. Cred ca il intarc si voi vedea atunci ce se va mai intampla , dar in acest moment e foarte greu. Numai cine nu trece prin asa ceva nu stie despre ce este vorba.
STEFAN si ALEX
Hildegard spune:
stefaalex, la aparatori m-am gandit sa pun numai lateral si pe o parte, partea din fata sa o las libera sa vada (e chiar spre usa o parte).....nici lui nu-i place sa nu vada. El in lunile 3,4 dormea singurel in camera lui si adormea singur.
Uite acum ma chinui de 30 min sa-l adorm de fapt stau lanaga el pe un scaun si ii cant inmpreuna cu CD-ul.
Mai urla, mai tace, vrea in brate, l-am luat, l-am pus inapoi.
Cine stie de rezultate...cand vor fi?
PRAJITURI
Poze la 9 luni
Madutza10 spune:
Hildegard,imi pare sincer rau prin ce treci dar vor veni si zile mai bune ,credeam ca's eu oropsita sa-l adorm mereu in brate si dureaza cam 20 de minute pina adoarme ,numai seara adoarme singur ,linga mine in pat ,face tumbe pina oboseste si adoarme dar toata noaptea n-am treaba ,se trezeste la 8 ,serile astea s-a mai trezit maraind pentru ca e cald si ii este sete ,ii dau putina apa si adoarme imediat !
Despre al doilea bb ,pot spune ca este mai iubit ,mai cautat ,,la coada'' ,asta a fost cazul nostru (eu si sormea) ,intotdeauna i s-a parut ca ai mei ma iubesc mai mult ,ca imi dau mai multe decit ei ,asta din cauza ca ea fiind mai mare cu 4 ani orice se intimpla se spargea in capu' ei ,ea era cea mare si ar fi trebuit sa aiba grija de mine ,sa ma apere ,sa ma protejeze,de fapt si eu m-am simtit intotdeauna mai in centrul atentiei ,poate chiar asa e ,ca cel mic sa fie mai iubit ,who knows ..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
stefanalex spune:
Hildegard Eu pe Alex il adorm pe picioare, leganat . Nu doarme un somn continuu de 2-3 ceasuri ziua, ci se trezeste, iar il pun pe picioare si tot asa. Nu doarme prea bine, chiar uneori doarme doar 1 ora pe zi si aceea fragmentata. Noaptea avem alte probleme, cea cu suptul . Chinul nostru va mai dura cam pana la 1 an - 1 an jumatate atunci cand incepe sa mearga bine, sa manance orice . Asa am patit si cu baiatul meu cel mare. A mancat biberon, a dormit leganat , si a purtat pampers pana la un an jumatate.
STEFAN si ALEX
joy04 spune:
NEATZA.
NOKI, concediu placut si sa veniti cu poze multe.
HILDE si fetele cu intarcatul si alaptatul.
de ce nu va prefaceti noaptea ca este intarcat si sa nu-i mai dati titzi??
adica sa pastrati suptul de ziua si noaptea sa nu mai dati.
cam acelasi lucru il pateam si eu si credeam ca daca-l intarc va fi mai bine.
da de unde. abia cand i-am pus cereale in laptele de seara nu s-a mai trezit si dormea 7-8 ore legate.
sa va mai zic una: eu mai am la congelator lapte de-al meu. cand ii dau seara lapte praf, noaptea pe pe la 4.00-4.30 se trezeste sa pape.
cand ii dau lapte de-al meu, doarme pana la 6.00-7.00...
de ce??? habar nu am.
noi nu am reusit sa avem decat 2 mese diversificate mai bine, adica gustarile, ca nu ar trebui sa fie mese.
dar sunt, pt ca altfel ar bea mai mult de 1l de lapte/zi.
adica are 6 mese/zi,cateodata chiar 7 daca se trezeste peste noapte.
si el care papa pana mai acum 2 saptamani maaaxim 150ml lapte, acum bea cel putin 200 la o masa.
apa nu prea bea, decat daca-i cald. asa...doar vreo 50ml/zi
as vrea sa se faca....sincer??? nu stiu, adica nu ma hotaresc la ce sa ma opresc. is cam multe.
kk face 1/zi, daca nu face azi, face maine de 2 ori.
apropo de al doilea bb, cand am fost la ai mei, a venit o prietena de-a mamei pe acolo care are un baietel de 3 luni si o fetitza de 5 ani.
saraca se plangea ca nnu poate sta cu ala micu sa-l alinte, sa-l ia in brate...ca este fata geloasa.
cand a venit acasa de la maternitate, nu i-a lasat sa intre in casa: " cu asta nu ai ce cauta aici. du-l de unde l-ai luat si sa vii fara el"
hmmm...eu sunt sigura ca pot iubi la fel de mult toti copii care i-as avea.
ANDA a spus fff bine, cu siguranta i-ati iubi la fel
PISI, nu erau si ceva taxe acolo??? sau impozite la stat??? adik 3.000 ron numai comisionul lor????
mult rau. ce mai dai si la agentie, cadastru si alte alea... ca la noi la nimeni.
acum vreau sa fac un pic de treaba...pupici