Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
Hildegard spune:
multumesc de pareri si sfaturi
am sa muncesc tot asa....
tot in brate s-a terminat adormirea care a durat 5 min.
astept sa vina sotu sa merg in oras
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
pischi2003 spune:
Hilde, bafta cu educarea piciului si sa fie cat de curand cum vrei tu.
He-he si eu abia astept sa ajung acasa si apoi sa mergem cu totii pana in Metro, pentru ceva aprovizionare.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
mara95 spune:
Salutare!
SA incerc sa raspund la sondaje:apa nu prea bea, decat atunci cand suntem afara si atunci putin rau; kk la doua zile sau la una, depinde; ce-am vrea noi as fie, ceva pe IT, ca asta-i viitorul, ce-o vrea ea, nu stim.
De adormit o adormim in scoica, mai rar la san, ca nu mai vrea.De supt, noaptea o face tot timpul, la un moment dat nici nu mai stiu pe ce parte ma culc si pe care ma scol.IMI place sa dorm cu ea si nu ma stresez cand o s-o mut in patut.Acum schimbam mobilierul si mai ales patul ca sa incapa si tati cu noi.Asta e, fiecare doarme cum isi asterne.
Cu intarcatul, cum am mai zis, intai trebuie sa ma "intarc" pe mine si apoi pe ea.Are o mare dragoste de san, cel putin acum, si daca va fi tot asa si mai incolo, imi va fi greu s-o vad ca plange cu lacrimele si se agata de mine. Ar manca san tot timpul,i-am dat la cerere, care a fost "mare" si asa a ramas.
Ne dorim al doilea copil si nu am nici o retinere in ceea ce priveste dragostea.Cred ca pana nu-l ai nu te poti pronunta, parerea mea.Pana s-o am pe Flavi credeam ca inteleg ce inseamna dragostea de mama, dar diferenta intre ce credeam si realitate e imensa.
mara si flavi(7dec)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Catutza - cu bagatul in apa e asa: lui Saraly i-a placut taaare mult, dar din pozele Cameliei nu reiesea daca a bagat-o cu totul sau nu. Io am presupus ca nu si am avut dreptate. Probabil ca apa a fost mai rece cand au foat ele, ca la noi a fost calda raaau si de-aia am bagat-o. dar a fost prietena mea la mare sapt trecuta, cu o fetitza de 2 ani si nu au bagat-o in apa, ca a zis ca a fost rece si nu s-a riscat.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Da, Noki, ai dreptate. A fost apa mai rece si batea si vantul destul de tare ... si mi-a fost teama, sincer. In schimb s-a balacit in barcutza;)))
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Madutza10 spune:
Buna Felicia ,chiar ma gindeam pe unde esti ca n-ai mai intrat de mult !
Io's home alone ,l-a luat socrela pe baiat la plimbare ,imi fac de cap:)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
mara95 spune:
Fetelor care ati inceput job-ul, spuneti-mi cum ati procedat pentru a obtine cele 3 mil.Credeam ca se depune doar o cerere cu adev aferenta si se ataseaza la dosarul facut ptr cele 8 mil, dar mi s-a spus ca mai trebuie facut inca un dosar asemanator cu primul.E corect?
stefanalex spune:
mara 95 Trebuie sa mergi tot acolo unde ti-ai depus dosarul pentru cele 8 mil. E corect , vei intocmi un alt dosar care contine :
-2 cereri tip pe care o primesti de la primarie
-copii dupa certificatul de nastere a bebelusului
-cerere dupa copii de pe buletin
- de la serviciu iti trebuie o adeverinta precum ca ai inceput sau vei incepe serviciu
Dar difera de la un birou la alatul asa ca mai bine intreba .
Cam astea ar fi actele sper sa nu gresesc am facut dosarul prin februarie si nu-mi aduc bine aminte
STEFAN si ALEX
stefanalex spune:
In sfarsit am reusit si eu sa pun cateva poze cu mei. Sunt cam amestecate dar promit ca data viitoare le voi aseza intr-o ordine.
si noapte buna!
STEFAN si ALEX