Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mamici ,eu ma duc la nani ,va doresc o noapte cat mai linistita!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Scuze, sunt obosita, si, m-am grabit,, superstitii despre bebe,,

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Madutza cu rusine trebuie sa recunosc ca nu stiu sa pun poze..
In Voluntari ne-am mutat de vreo trei ani ,pe linga primarie.

Cit despre superstitii...am auzit eu citeva de curind de mi-a stat mintea(da nu-i bai ca si asa nu mergea ea prea repede!)
sa nu dai peste pina la un an ca ramine copilul mut !
sa nu se joace cu papusi,ca o sa vb greu !
sa nu doarma cu funduletul in sus ca-ti merge rau cu banii!
Nu-mi mai aduc acum aminte dar toate astea mi le tot spune o batrinica din vecini pe care atunci cind o vad nu stiu cum sa fug mai repede.
Ca nu stiu ce i-a intrat ei in cap sa ma tot "invete"ca daca tot "ai luat-o de suflet,maica...macar sa o cresti ca lumea!"

Si daca tot n-am somn sa va mai povestesc una sa aveti ce citi miine la cafea.
Acum vreo doua sapt vazind-o pe batrinica am intors carutul si am plecat spre casa,satula de "povete".
La vreo doua zile n-am mai scapat si m-a intrebat unde ma grabeam.I-am spus ca plingea fata ca-i ies dintii.Si ? dupa cum banuiti a urmat "sfatul":Leaga-i maica un os de pui de minuta sa-l roada ea cind vrea !!!"
Am incercat sa-i explic de inele gingivale dar fara succes si oricum nu prea ma puteam opri din ris.Ca-mi imaginam doar fetzele asistentelor sociale venite in vizita ,cu ochii la osul legat de mina Patriciei !
Hai ca m-am lungit.va pup.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara mamici si bebici!

Noki , draguta ca deobicei , multumesc de urari, e placut sa-si aminteasca cineva de ziua ta. Concediu placut si sa aveti parte de vreme buna, sa va intoarceti bronzati si cu poze multe.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am revenit...

Pisi , sa stapaniti sanatosi apartamentul, sa aveti liniste si numai bucurii in el si de ce nu sa mai faceti o surioara pentru Boscu (stiu ca ai spus ca nu ai mai putea avea un copil dar...e mai bine sa fie doi, uite tu te-ai mutat langa sora ta acum ).

Oricum la ce ai spus tu despre incaun copil si eu tot asa gandesc , nu cred ca as mai putea. Eu acum fac diferenta intre Bianca si alti copii : ea a spus mama la 6 luni si tata la 6 luni jumate, de la 8 luni si 3 saptamani se ridica singura in picioruse, la 5 luni ia dat primul dinte...si tot asa, cred ca mereu as compara cu ea , ceea ce nu e bine deloc. O iubesc din tot sufletul si mi-am dorit-o enorm si nu cred ca alt copil va ocupa in inima mea tot atat loc ca ea. Stiu ca acum o sa spuneti ca sunt nebuna, dar asta e1 Totusi i-mi mai doresc un copil , dar nu stiu daca o sa pot sa trec peste "faza" asta, sper ca da.

Madutza , sa-ti traiasca sotul , sa va iubeasca si sa fiti fericiti impreuna. E mai mare ca mine cu o zi.
Spune-mi te rog unde ai facut tortul, cat a fost kg si daca a trebuit sa dai comanda cu mult timp inainte (eu as vrea sa le fac la "copiii" mei-Bianca pe 2 nov iar Mihai pe 3nov, ea face 1 an iar el 30) , asa ca trebuie sarbatorit si ma gandeam sa le fac o surpriza.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Catutza LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un LMA intarziat si pentru sotul lui Mada!
Gandacico, in ceea ce priveste un al doilea bb, am aceleasi temeri,ca si tine. Mi-este frica sa nu fie in umbra lui Rachel.Daca va fi tot fetitza, are de toate, nu-i mai trebuie absolut nimic. O prietena imi spunea ca nu-i corect asa,daca rachel s-a bucurat de totul nou, asa ar trebui sa se bucure si urmatoarea....
Simona, m-am tavalit de ras cu osul ala de pui!
As scrie mai scrie,dar inca nu mi-este bine.

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Meems, Rachel s-a acomodat foarte bine la intoarcerea acasa, in prima noapte s-a trezit pe la ora 5 dimineata ( era ora pranzului, de!) i-am dat bibe si a adormit pina pe la vreo 7. Am cautat ziua sa o tin treaza cat mai mult posibil, doar cu nap-uri mici. A doua seara totul a intrat in normal. Chiar m-am mirat ca si-a revenit atit de repede si eu la fel,in anii precedenti imi trebuiau cam 10 zile pina intram in rutina.
succes cu Rianna!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumesc de raspuns, Ina. Azi a fost mai bine Rianna, a dormit mai putin si sper sa doarma mai mult la noapte. In tara nu am avut nici o problema, adica s-a intamplat ceea ce s-a intamplat cu Rachel aici: s-a trezit prima noapte spre dimineata, i-am dat sa manance si-a adormit la loc. Din a doua noapte totul a fost ok. Dar si eu m-am acomodat super bine in tara. Acum la intoarcere se pare ca e mai greu pentru amandoua. Dar deja e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata fetele ,fimiu s-a trezit pe la 8 azi ,a papat ,iar acum se plimba cu premergatorul ,asa ca profit un pic ..
Simona ,am murit de ras cu babutza ta ,e de belea ,cred ca m-ar apuca nervii sa am asa o sfatuitoare .Eu am locuit tot pe acolo ,prima strada in dreapta cu vile cind intri spre Primarie !
Catutza ,LA MULTI ANI cu inarziere ,scuze ,chiar n-am stiut ca-i ziua tta si nu stiu cum de am trecut peste postarea lui Noki ...
Tortul l-am facut la Piticot ,a fost si super bun ,bianco-nero se cheama dar poti comanda ce vrei ,kg este 230-250 000 nu stiu exact ca nu prea am bagat de seama ,iar pentru poza si decor 150 000 ,pe mine m-a costat cam 700 000 cu totu'.
Inreu mai tirziu ca s-a pplictisit Pitbull-ul meu :))) si maraie ,pupici la toata lumea!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

na, noki, ca stiam eu ca esti in eroare:)))) si eu imi aminteam ca brazilian este total-total-total.
mai fetelor, nu va mai alintati ca al doilea bebe o sa fie in umbra primului, ca sigur n-o sa-l iubiti la fel si el o sa sufere:), ca asa si pe dincolo: eu am vazut clar la prietenii mei ca, dupa ce au zis ca voi, l-au iubit pe al doilea mai mult ca pe primul. chiar cel mare ramanea tot timpul neglijat si suferea. E oarecum natural sa va vina ideile astea acum, cand primul este lumina si soarele si ziua si noaptea si viata si tot. va inchipuiti ca altceva nu mai incape si nu puteti sa iubiti mai mult sau la fel pe altcineva. Ei bine, se poate, va zic eu. N-am al doilea copil, dar am vazut atatea cazuri. Eu m-am gandit cat de rational am putut, m-am inchipuit cu al doilea in brate la maternitate, chiar m-am concentrat ca sa-mi imaginez si sa reexperimentez senzatia:)) chiar mi-am facut scenarii diferite: e fetita/e baietel identic la fatza cu nichita/e baietel diferit de nichita. In toate cazurile m-am ...pe mine de emotie numai imaginandu-mi. Eu sunt sigura ca ma voi bucura de al doilea cu aceleasi emotii ca de primul.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput