Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
Hildegard spune:
Anda, Mona, luna 3-4 copilul adormea singur in patut. Eu l-am invata atunci. Acum am incercat orice si nu se poate. Intelegeti? Imi vine sa mor.....poate daca va mai creste.
Vreau sa schimb lenjeria la pat, sa pun niste aparatori mai groase sa nu se loveasca ca pe astea care le are le-a nenonorocit Steff
Aparatori nu gasesc numai in set. Patutul e de lemn. Mai bine luam din acela de panza....dar asta e numai dau acum banii pe altul.
Daca stiam....
De ce il culc cu mine....
dupa baie ii dau formula apoi il culc in tarc (acolo doarme si ziua). Dupa vreo 1 h vrea titi. Goleste 2 titi si il inapoi in tarc. Cand se trezeste iarasi vrea titi si daca il pun in tarc sta treaz....daca il pun la san doarme mai departe si nu deranjeaza. Il las acolo, sa nu-l tot mut. Mi-e greu sa ma plimb toata noaptea la el. Mi-ar fi mai greu asa....
Vedeti voi ce insemna sa suga copilul.....sacrificiu.
eu vreau sa se intarce singurel, sa nu-l chinui. Titi pentru el e sfanta. a ramas numai seara titi si urmeaza sa nu mai fie deloc.
Asta astept!!!!!
Cum sa fac altfel.
Aseara am incercat asa:l-am pus in pat asa cum e cu paratorile ale pe jumatate jos......am stat langa el....alea, alea si am iesit din iamera. Urla cat iltine gura....s-a ridicat sus si da-ifrate cu palns cu lacrimi de a trezit tot cartierul.
Gandacel, am incercat sa-l iau in brate si sa nu-i dau san dar ajunge de se trezeste de tot si maraie de numa, un fel de plans. Daca ii duc ceva la gura, apa sau lapte cu bibe da din cap si incepe sa maraie. Degeaba!!!!
haideti mai ca sunt alti copii si mai rai.......
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
Noki_Lara spune:
Fetelor dragi, rau e sa fii dependenta...sunt la mama, ea e cu Saralina afara si io ce sa fac dupa o tura prin magazine, am zis sa mai bag un post scurt de bye-bue.
Ca vaz ca am de raspuns:
Televizorul- hmmmm, io-l urasc sincer, il folosesc pentru Tanar si nelinistit si filme la care ma pregatesc de dinainte sa ma uit - adica dupa principiul: daca a inceput filmul si de 10 minute, nu ma mai uit; Adila in schimb e fan, dar el nu e acasa ziua; corolar: la noi in casa NU merge TV-ul. La ora de Y&R, exact ca la Gandacel, Saralina face nani, deci nu se uita, daca se scoala mai devreme insa, beleste niste oki-cepe cat China. E fana, se uita la orice daca-l prinde dechis, tocmai ca pentru ea e "rara avis". De aceea nici nu incurajez acest sport, tocmai sa nu devina o dependenta de el ca si tat-su.
PS - cand va fi mai mare va avea program de uitat la desene animate, tz minute pe zi. Spartan, dar asta e!
Monet- de aprecieri. Din partea unei mari fotografe ca tine, chiar ca suna a compliment.
Hilde- votez aceeasi strategie care ti-a fost sugerata de Anda. Si io-s pe stilul program si educatie. A mea adoarme singura in patutul ei. Se invarte acolo pana se plictiseste si adoarme. Asta ziua, ca seara adoarme instant. Norocul meu. Te sfatuiesc insa sa incerci program de reeducare, exact cum zicea si monet. Va fi greu la inceput,dar cu timpul se invata si-i va ramane obiceiul bun. Doamne ajuta sa fie bine!
Gandacel- bafta mare la intarcat. Ce aiurea suna, dar daca ai hotarat ca e mai bine asa, trebe sa-ti tin pumnii, nu? Cu brazilianul, Ina a zis de el, la salonul la care am fost io se numeste epilat inghinat total. Banal.
Madutza- sa-ti traisca consortul. Super tort ce-ai achizitionat! Sunt convinsa ca afost si tare yummmi!
Nici Sarah mea nu bea din bibe singura. Asta ar fi culmea ipocriziei mele - din punctul ei de vedere - dupa ce o indop cu ceva ce nu-i place si bea ca-i musai sa am si pretentia sa-si tina singura obiectul torturii. In schimb, cred ca ar tine singura tot ce are legatura cu masa de iaurt. dar n-o face, bandita.
melkule- nasoala faza cu prima cazatura. dar la asta te sperii cel mai rau. La restul, deja te-ai obisnuit. Offfff.....
Gata, mi-am facut datoria, am raspuns la tot, amu plec cu sufletul impacat la . Va pupicesc cu drag!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Buluci spune:
Noki, parca-ti luasei !Mama mia, ce e cu dependentza asta de Net!
Meems, welcome home!
Diferentza de fus intre Ro si Azer e doar de 2 ore, deci noi n-am avut probleme cu reacomodarea!
Madutza, si odrasla mea isi tine sticla singur, si faza cea ai frumoasa e: cind se termina lapticul aruca sticla de nu se vede!
La multi ani! pentru soatza! super tort!
Tare haioase mai suntetzi cu epilatul!Cred ca in curind o sa-i fie rusine lui Brado sa se interpuna intre doua postari despre epilat cu inimioare!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
maria_alexia spune:
Hilde, am avut si noi faza aia, cand nu manca completare k lumea, cand sugea si adormea si rezultatul era o noapte cu treziri din ora in ora. Nu ca acum nu s-ar mai trezi
Cheia a fost sa-i schimb tetina cu una care sa curga mai usor. Tania la fel m-a sfatuit si mare dreptate a avut
Si la voi, banuiesc ca de la 5 pana la 9 nu mai doarme, deci e obosit bine. Atunci normal ca nu mai depune efort sa se hraneasca cum trebuie...
Eu am biberoane de la Nuk in pacate si nu m-am mai apucat sa le schimb. Chiar la tetinele de peste 6 luni de la ei e tot o singura gaurica, posibil ceva mai mare. Asa ca i-am luat tetina pentru hrana groasa, din latex (are o taietura in cruce) si ii pun si 1 masura de orez la 4 de lapte. Mananca mult mai bine asa, macar primele 4 ore le doarme legat. Apoi incepe si la noi circul cu supt mereu , poate voi aveti mai mult noroc.
Buluci spune:
Abia am formatat computatorul si ma inunda la fiecare 10 sec , cite un cal trojan!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
Madutza10 spune:
Seara bune fetele ,intrai si io sa ma relaxez un pic ,mi-am adormit puiu ,toate's in ordine dar n-am avut timp sa maninc ,asa ca acum sint cu farfuria in mana ,pap aci :)
Hildegard si celelalte fete care mai alaptati si aveti nopti de ,,teroare '' ,imi pare sincer rau ,cred ca as fi clacat si eu ,din fericire nu stiu deloc cum e ,eu am avut lapte decit 3 sapt. si chiar si atunci completam la greu cu Milumil ,aveam maxim 120-150 ml pe zi ,iar de la 2 luni baiatu' meu nu mai papa noaptea ,doarme ca tot omu' ,daca se mai trezeste ,asta foarte rar cind e bolnavior sau il doare burtica ,apa sau ceai si inapoi la nani!
Eu zic sa nu le mai dati titi noaptea ,cind se trezesc ,ceai sau apa si se vor dezvata ...
Noi folosim tetine baby nova si bibe la fel masura M ,am incercat cu L dar se inneaca ,el mincind ca un bitlan :)) ,zici ca-i fura cineva din fata ,nici respira pina nu termina biberonul .
Buluci,merci pentru urari !Cum mai e Simon ?Si-a revenit ?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
addya spune:
hai k nu ma pot abtine cu epilatu asta...
la coaful unde merg eu "brazilian" inseamna total plus la popou la gaurica (m-am foit o gramada sa gasesc alta formulare da' nu-mi vine)
ala cu model chiar asa se cheama, "cu model". M-a mancat si pe mine odata sa fac un model dar nu a iesit chiar grozav, am dat banii cam degeaba.
Imi tine si mie cineva galerie? Mai am de dat 4 kg si nu mai pooooot.
Mi-e o foame de-mi ies ochii seara. (eu am pus 30 in sarcina )
Hilde, si eu am avut aceeasi problema, atata doar ca nu era cu titi ci cu bibe noaptea (eu titi nu am avut). Rezolvat cu metoda dura (educat cu ceva zbierete) plus introducerea, cu avizul doctorului, a cerealelor in bibe de seara. Acum mancam la 9-9.30 si pana dimineata la 6 avem liniste. La 6-bibe si inapoi la nani pana spre ora 9. De patul meu l-am lecuit lasandu-l sa adoarma in el si mutat dupa aceea delicat in patul lui. Acum doarme direct acolo si nu mai moftureste.
Bafta multa!
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
simona dragusin spune:
Buna fetele.
Si Patricia isi tine biberonul singura.De fapt as putea f bine sa plec de linga ea ca oricum nu s-a inecat niciodata si daca il pierde il ia singura inapoi,nu vrea nici un ajutor de la mine.
Asa ca stau ascunsa dupa usa pina termina si apoi o las sa doarma .Dar asta numai la masa de seara,cind ea adoarme singura.
Ziua in schimb trebuie sa o legan pe picioare.Am incercat sa o las sa plinga dar are niste plamini si o rezistenta...
Chiar imi propusesem acum ca tot e sotul meu plecat sa o dezvat de leganat dar nu am reusit.
Ba mai mult constat ca din ce creste ,se mareste timpul de leganat.Deci ar trebui sa iau masuri cit se mai poate.
Si acum un pic de galerie pt Addya:atit ca trebuie retinut ca berea e pt galerie!
SIMONA si PATRICIA
Madutza10 spune:
Addya ,bafta cu slabitul ,eu am luat 22 kg in timpul sarcinii pe care le-am dat jos in 3 luni iar cind am fost la mare luna trecuta am luat 2 ,pe care nu le mai pot da jos :((( ,tre' sa reusesc cumva ,am 55 kg acum
Simona ,mai pune si tu poze noi cu Patricia:),din cte am retinut stai in Voluntari nu?Acolo am locuit toata copilaria ,pina m-am mutat cu sotzu' acum vreo 5 ani,unde anume stai?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
stefanalex spune:
Salutare mamici!
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor care se trezesc noaptea pentru alaptat.Am citit tot ce ati scris ,dar nu stiu daca este vreo reteta. Al meu seara mananca cu lingurita (pt. ca biberon nu vrea de fel) iaurt in care ii pun cereale de la milupa ( cu orez, porumb si tapioca) si se tine satul cam pana pe la 2-3, dupa care incepe sa suga cam la 2 ore. Eu cred ca asta se intampla din cauza ca am alaptat la cerere si lor li s-a format un reflex. Dar ce putem face sunt puii nostri si le facem mofturile de bebe.
Hildegard daca te hotarasti sa-l intarci si nu i-ai dat sa suga 1-2 zile se spune ca nu este bine sa-i dai din nou. Poate este o superstitie, dar e bine sa mai intrebi si pe altii.
Apropo, ce surstitii cunoasteti despresi daca credeti in ele?
STEFAN si ALEX