Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

si luca se uita la tv, ii plac mai ales reclamele; si azi am vazut ca se uita la "Viata cu Louie" de pe Jetix; serialul ala imi place si mie, fiindca astia care traduc au niste voci tare haioase, cred ca de aia se uita si el.
poate ii place muzica de pe taraf fiindca o fi mai ritmata ... dar eu zic ca daca vrea tati sa iasa preot, sa nu mai dai pe taraf ... :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hildegard, cu masa, eu am mai povestit cum am facut eu programul. am fixat orele si p-orma gata, daca nu vroia, la revedere, nimic pana la masa urmatoare. e greu la inceput. n-a durat mult si acum nu i se mai face foame nici inainte nici dupa ora fixata de masa. chiar atunci ii e foame si preferintele i le respect la cantitate, adica mananca ceva mai mult sau ceva mai putin, cum simte el in ziua aia. chiar este ceasornic acum: mai intarzi eu cu masa si ma anunta: ce faci, de 5 minute trebuia sa fiu la masa!
cu somnul este normal sa faca asa daca doarme in patul mare. toti fac ture in pat la varsta asta. nichita se intoarce, in somn, cand da de zabrele, adica unde se termina patul si, ori continua sa doarma intr-o rana, ori se intoarce si o ia, incet-incet, in partea cealalta. cred ca ar trebui sa-l inveti in patutul lui.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Daria mea e fana doua reclame: cea de la Dero la cabana trei brazi si cea cu cerbul la o bere (nu stiu ce bere). orice ar face, in momentul in care incepe reclama, se intoarce cu fata spre tv foarte atenta si incepe sa danseze in stilul ei.
mai nou am vazut ca o face atenta si muzica de inceput a emisiunii Europetice de pe Realitatea.

ea nu se uita la tv, am incercat o data sa o las sa se uite la desene ca sa-mi vad si io de ale mele, dar n-are nici o treaba.
in schimb prinde din zbor ceva ce o atrage auditiv si beleste ochii pana se termina muzica respectiva.
eu tin tv-ul deschis mai tot timpul, asta e, stiu ca nu-i bine pt bb, dar mai ascult si io o stire ceva ca la cat de izolata ma simt, numai io si fi-mea toata ziua, ar fi si mai nasol fara tv.

e asa de scumpa si mereu ma surprinde cu preferintele ei.
si-i plac foarte mult cantecele de pe cutia muzicala. mai nou stie cand deschid winamp-ul pe calculator ca urmeaza muzica ei si incepe sa se miste a dans in bratele mele.
multe mai stie acum. in fiecare zi un lucru nou...

astazi anuntam si noi oficial PRIMA CAZATURA. din pat direct pe parchet, pe spate s-a dus, ca o placinta. nu s-a lovit prea rau. nu a plans cu lacrimi, a urlat de sperietura zic io. Ma-sa era sa duca pampersul la gunoi, am lasat-o in pat, s-a dat cu spatele pana a ajuns la marginea patului si buf! Am vazut-o in plin avant muncitoresc da' n-am avut timp sa fac nici o miscare.
asta e. am intrat in club.

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Maria_alexia, da' fippi nu e firma italieneasca si scutecele Mamia nu-s nemtesti? Oricum, uite ce-am gasit eu: http://www.bizoo.ro/firma/fippiinternational
nu stiu daca ai aceleasi nr. de tel, dar ele sunt corecte, adica arata bine...daca nu sunt alocate...alta treaba.
vreau sa ajung si eu pe acolo ca stau aproape, dar m-am uitat o data cand eram prin preajma si nu mi-am dat seama unde ar putea fi ca sunt numai depozite, fabrici, o benzinarie...in sfarsit, mai incerc o data.

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, de vama din State am trecut cu bine pt. ca am fost doar eu cu Rianna, fara bagaje. Bagajele mi-au ajuns doar ieri si mi le-au livrat acasa, deci vama n-a avut ce controla cand am ajuns noi.
Acuma vreau sa te intreb si eu ceva, eventual si pe Bic si chiar si pe Buluci: cum s-au reobisnuit copiii dupa intoarcerea acasa? Ca Rianna a dormit cam rau primele doua nopti. In RO s-a acomodat tare bine, a dormit toata noaptea din prima, dar aici mi-a dormit toata ziua si-a cam stat treaza noaptea. Pe langa asta, a trebuit sa-i dau si de mancare noaptea, altfel mi-ar fi urlat de foame. Sper sa se obisnuiasca repede ca ea avea program tare fain inainte.
Ma duc la despachetat de bagaje...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

meems, e normal sa stea treaza noaptea rianna, da-i o saptamina si-si revine. asa patesc eu de fiecare data cind VIN din ro.

madutza, ce dashtept ai, sa bea singur din bibe...

a mea, ca nichita andei, e o lenesa de zile mari - cit e mama linga ea sa-i faca poftele, profita fata.....

hilde, trebuie sa-l inveti pe cupchil sa doarma singur in patutzu' lui. inca nu-i prea tirziu. lasa-l sa plinga 5 minute, dupa care du-te la el si alinta-l. nu-l lua in brate; mingiie-l, vorbeste-i in soapta, lasa-l sa-ti miroasa fatza, mina. pune-l la orizontala (o sa se zbata la inceput, ca n-o sa vrea nicicum), spune-i 'noapte buna', roaga-te la ingerasi sa vina la el sa-l relaxeze (pe bune!), lasa-l. asteapta iara 5 minute. daca tot plinge, repeta. e greu pentru tine pentru vreo 2-3 seri sa faci asa dar rezultatul e garantat. trebuie doar sa iti impui disciplina sesiunilor astora de adormit copiii.... insista, o sa iasa si sa vezi ce bine o sa te odihnesti apoi!

noki, sarah a voastra e o nastrushnica! ce scumpa-i in zecile de poze!!!

maya zice "tata" si "mama" la momente diferite din zi. de obicei 'mama' e pentru necaz:).

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Melku, multumesc mult!!
Pe site-ul asta e corect nr. de tel., pe celalalt nu era!
Cu provenienta, intr-adevar retinusem eu gresit, credeam ca mamia luati si voi. Dar nu-i bai ca sunt italienesti, principalul e sa fie bune. Din cate retin, toate care le-ati incercat ati fost multumite, deci m-as risca si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

aaa, pe maya o fac avocata - ii turuie guritza pe limba ei de numa'

pe lia, chirurga, fata asta are placere sa se uite la cite-o julitura la genunchi, ba chiar imi panseaza mie degetele daca ma tai sau daca m-au jenat pantofii. cu atita grija si placere, de necrezut pentru virsta ei!

da' le-as face actritze sau fotomodele pe amindoua, la orice ora!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Epilat brazilian... hm! Chiar se fac la noi figurine in zona... aceea? Ca m-ar tenta sa i(m)i fac cadou de ziua lui barbatu-meu ceva interesant acolo, poate ii acorda atentie deosebita, asa, de sarbatoare!

Hilde, cand se scoala piticul noaptea, de ce nu incerci sa-l iei in brate, sa-l linistesti si sa-l culci la loc? Eventual sa-i dai niste apa, ca e caldura mare? Lasa sanul, ca poate nu ar cere daca nu i-ai da!

Eu astazi incerc sa-l intarc de tot. Sa vedem cum o sa ma simt maine. Ca nu vreau sa iau pastile, vreau sa "treaca" de la sine. Poate ii mai dau iar, daca ma dor rau sanii si ii dau la intervale tot mai mari, pana piere laptele de tot. Bogdan nu mai cere san daca nu ii dau, asa ca totul este perfect in regula.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

mmm, uitasem de televizor si bebe: ii plac reclamele, pe aia cu cabana trei brazi i-o cant si eu si rade de nu mai poate. Seara se uita la Jetix fff atent, tipa si aplauda de zor. Mie mi se par tampite desenele, insa asa ma pregatesc de culcare in liniste, fac dus, alea-alea... In rest, nu merge Tv decat la Tanar si nelinistit, cane el doarme de obicei, iar daca e treaz, nu-l intereseaza decat prezentarea plina de stralucire si sunete cristaline, de clopotei. :-)

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput