Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Pauza nu face niciodata ,daca i-l iau urla de ne aud vecinii ,il tine singur pina la sfirsit dar nu il las mereu ,doar asa sa-l vad ce poate :))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Pisi, mersi oricum de raspuns. Eu lucrez la TESA -cum se zicea pe vremuri-deci nu prea am ce contamina. Mai ales ca noi facem mobila...ramane de vazut, idee e ca e cam enervant sa iti tot faci analizele in fiecare luna.

Vad ca aveti pe rol doua subiecte off topic. La ala cu epilatu' pot sa spun ca nu suport epilatorul...imi vine sa urc pe pereti, asa ca folosesc metodele mai clasice.

Diferentele argou, jargon...hei, eram tare la subiectul asta prin generala si liceu, dar cum le-am cam absolvit de multicel nu prea le mai am.

Noki, drum bun si sa va distrati. Ce m-as mai duce si eu cateva zile undeva...poate la anu'.

Apropo de bibe, Kriszti il tine cand are chef, cand nu are trebuie sa il tin eu. Cred ca e prea lenes, prefera sa se joace cu parul meu sau cu nasul meu decat sa tina bibe.

Fetelor, iara ma asteapta o sedinta nasoala de la 3. De doua saptamani tot in sedinte o tin da' nu stiu cum sa va spun...rezultate nexam.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

ALELUIA!!!!
A venit mama la mine si l-a luat in primire pe baiat ,mai stau si eu nitel pe net ,mai beau o cafea ca nu mai vad bine de somn ,abia astept sa se faca seara sa ne bagam la patutz !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Anda ,am uitatsa-ti zic :felicitari pentru ,,mama'' ,l-am vazut pe poet in filmuletz ,e tare scump si ce clar zice ,bravo voua !Al meu copil zice mama dar numai cind are nevoie ,cind se trezeste noaptea plingind ,io's un fel de colac de salvare!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Madutza 10 Ai un pici de nota 10. E foarte frumusel si seamana foarte bine cu mama lui.

Abia mi-am tras sufletul putin si am intrat pe net. Am ramas in urma cu multe subiecte asa ca Alex:
-bea apa cam 50ml pe zi , dar in completarebea laptic de la mamica lui
-face kk doar o data pe zi
-la meseria pe care mi-o doresc pentru fecioru-meu nu m-am gandit , dar taica-su tare si-ar dori ca macar unul din baietii lui sa se faca preot. Mie nu-mi convine dar ce sa fac fiecare cu dorintele lui.

Acum va intreb pe voi , copilasii vostrii privesc la tv? Si daca da la ce prefera sa se uite sau sa asculte?
Pe mine ma ingrozeste faptul ca lui Alex ii plac manelele.
Atunci cand e obosit sau mofturos daca ii dau pe TARAF tace si e foarte concentra la ce se canta. Noi nu ascultam manele si nu inteleg lui de ce ii plac .

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Uauuuu, acu' vazui si eu pozele Madutza. Suuuuuuupppppppeeeeeerrrrrrr tortul!!!!. Cu poza lu tati cu Orlando in mijloc. Ce sa zic, mie nush daca-mi dadea prin cap. Cum l-ai facut, ca mi-a luat graiul. Aaaa, si LA multi ani pentru tati, frumoasa varsta.

Alexandra e mare zbantuita, isi cocoata picioarele in pat pana la gratiile de sus si da cu picioarele in ele, valeleu, eu cred ca as urla de durere.

Stefanalex si fata mea se uita la tv, iar cand e muzica ritmata se zbantuie din toate cele, de-i salta fundul de pe pat. N-am observat sa aiba preferinta spre anumit fel de muzica, ritm sa aiba.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hihi, asa-mi veni si mie din negura neuronilor mnemo-ul: "argou - ghetou, jargon - bon-ton" . Nu degeaba se zice "jargonul medical" sau avocatesc

Cu scutecele, sper si eu sa fie temporara si locala situatia asta nefericita. Dar as incerca oricum fippi astea, un model cu elastic ar sta mai bine pe burtica dolofana a puiului
Merci, Pisi de oferta, am retinut . Deocamdata mai incerc sa-i contacez telefonic, nr. lor de pe site e invalid, se pare ("nr. nealocat"). Dar, daca imi amintesc bine, a fost ceva schimbare generala a nr. de tel in Bucuresti in ultimii ani, ati putea va rog sa intrati pe www.fippi.ro la contact si eventual sa-mi sugerati un prefix valabil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu se uita la nimic: am incercat cu animale pe NG si AP, cu moda pe Fashion tv (s-a uitat 5 minute:)), cu desene animate, cu filme politiste...nimic. se uita doar pe posturile de muzica, dar doar daca sunt cu el in camera, ori eu detest muzica la televizor. fara imagine, nu se innebuneste dupa ascultat. nu-mi ramane decat scalambaitul si activitatea non-stop cu el si pe langa el

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

stefanalex,pischi2003,multumim pentru aprecieri ,tortul l-am comandat la o cofetarie din cartier ,poza e comestibila :)
Al meu bb se uita non stop la tv ,daca l-as lasa dar mai evit sa-l las ,ii place mult muzica ,asa ca programele favorite sint atomic ,mtv ,ii plac chiar si manelele dar cel mai mult e lesinat dupa Shakira ,cind apare la tv nici nu mai respira!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

raportam nervi....

Nu stiu ce sa ma mai fac cu copilu asta.
papa la 5 si pana la 9 nimic. La 9 ii dau formul bea cam 80 ml, doarme apoi rade 1 titi, dupa vreo 2 ore al 2-lea titi. Ce naiba????
De ce nu papa mai mult lapte sa nu se mai trezeasca. Pai cum sa-l intarc asa.....
Noaptea cum doarme pe burta se tot foieste cu capul inainte pana ajunge la marginea patului(el doarme cu mine), se ridica in fund, il iau sus sau il pun la titi si adoarme la loc...si tot asa vreo 2-3 ore. Nu mai pot!!!!
De ce nu papa suficient lapte formula la 9?
Ce e cu foiala pe burta, se taraste pe burta pana se ridica in fund pentru ca ajunge la marginea patului si vede ca nu mai merge. eu il mai trag in jos dar degeaba el merge tot in sus. Ma enerveaza ca nu ma odihnesc.
Eu lapte de la san am seara dar noaptea nu mai am.....imi sfarteca titi nu alta Steff asta, papaciosul. Ar mesteca titi. Noroc ca nu ma musca.
Am schimbat si laptele si tot asa face deci am sa revin la laptele de dinainte.
Cine se mai confrunta cu situatia asta?
Aseara l-am lasat in patutul lui sa vad ce face, adica sa doarma...ca era obosit tare....
nimic frate somn, urla cat il tinea gura si lacrimi cu carul. Mi s-a facut mila si l-am luat de acolo. L-am adormit in polly asa cum mergea si pana acum. nici o sansa de adormit singurel.
--------------------------------------------------------------------
si la stefan i place tv...de fapt el adoarme in polly pe muzica numai.
moama ma ingrozeste steff...umbla prin toata casa de-a busilea. mi-e frica de accidente!!!

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput