Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
Noki_Lara spune:
Dienutza- ai tras sinteza zilei!!!!!!!!!!!Super tare!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
anda77 spune:
dupa cum spuneam, ca sa revin la subiectul initial:))) "brazilian" (care ne-am lamurit ca este din jargonul cosmeticienelor:)) inseamna de tot, tip bebe, sau inseamna cu floricica, inimioara, initiala partenerului, secera si ciocanul si alte figurine????
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Inseamna cu diverse figurine, dar in rest luat orice firicel de par care mai poate misuna pe acolo....Adica un fel de Bb cu initiale, figurine, inimioare etc...
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
Salutare fetele ,vad ca ati umplut citeva pagini ,eu abia acum reusesc sa intru ,am o durere de cap ingrozitoare ,a fost ziua lui tati ieri si am baut si eu pe seara un pic avind citiva musafiri,ne-am culcat la 3 iar la 8 s-a trezit puiu' ,ma simt mahmura cu toate ca am baut doar 2 pahare de bere dar de la oboseala nu mai duc
Vad ca vorbiti de epilat ,io ajung din an in Pasti ,in rest ma fac singurica ,cu ceara sau epilator ,daca nu-i timp nici de astea mai bag si citeo lama :)
M-am lamurit ce-i cu argoul si jargonul ca nici eu nu prea stiam ce si cum ....
Pisi ,bafta la negocieri ,daca inca se mai fac !
In rest vad ca toate's bune ,fetele sint plecate in concediu presupun,mai sintem citeva doar care intram din cind in cand ...,cele care lucrati ,servici usor ,ce bine o fi sa te mai desprinzi de rutina de acasa ,..eu mai am mult si bine .
Avem poze noi ,inclusiv de aseara cu tortu' lu' tati ,pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
anda77 spune:
ia uite, orlando isi tine singur biberonul. nichita nici daca primeste bani nu face asta. daca poa' sa-l tina ma-sa, ce sa se mai deranjeze...
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Fetelor dragi, io imi iau la revedere pe moment, fug la impachetat, treaba garla, diseara las PC-ul la devirusat si instalat compomente noi, asa ca nu mai am pe ca sa scriu.
Va pupiciesc, sa ne reauzim sanatosi cu totii!
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
Anda ,isi tine biberonu' de la 6 luni jumate ,doar i-l dau si el se descurca pina la golire :))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
Madutza10 spune:
Noki ,drum bun si distractie placuta ,poate nu mai apuc sa intru diseara !Pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
anda77 spune:
pe glob, la fiecare 10 secunde, o femeie da nastere unui copil. Ea trebuie gasita si oprita.
sunt doar 2 lucruri pe care copiii le impart de buna voie: bolile contagioase si varsta mamei.
ne petrecem tot timpul primelor 12 luni ale copilului invatandu-l sa mearga si sa vorbeasca, iar in urmatoarele 12 luni sa taca si sa stea locului.
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
dar il bea deodata sau face pauze? si daca face pauze (nichita face), mai stie sa-l apuce singur iar?
mami de poet(09.12.2005)