Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
roxanacibo spune:
buna seara! unde ma inscriu in listutza de mamici august? sunt in sapt 38 si abia astept sa vina pe lume...la eco mi-a zis ca e fetita...
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Am o intrebare cam indiscreta : i-a venit vreuneia dintre voi ciclul ?
eu ma pot lauda la capitolul asta, fix la 7sapt. de la nastere. Am inceput deja o folie de marvelon ca la noi e in toi, mai bine ca niciodata
Monica de Alex si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
alessia105 spune:
Buna dragi mamicutze si dragi burtici ...
As vrea sa va felicit ptr minunile voastre ,sa le urez bun venit pe lume minunatilor vostrii bb-ei sa fie sanatosi ,mancaciosi si voiosi ..iar celor care nu au nascut ..nastere usoara si bb-ei frumosi si sanatosi ....
O sa va intrebati ce caut eu pe la voi??? ...scuze ca deranjam dar am vrea sa facem galerie ptr mamanati
mamicile de martie-aprilie 2005 te saruta cu drag si sunt cu sufletul langa tine sa se nasca cat de curand bebelina sa fie sanatoasa si mancacioasa ca frumoasa sigur va fi frumoasa ca mamica ei
P.s. daca tot am citit sa ved ca se intampla cu draga de mamanati ..as vrea sa o incurajez pe leistra cu vaccinurile... in general fetele de la Consultatie Bureau (noi in Olanda suntem la Cb ptr ca acolo suntem si nascut) au mana buna si usoara asa ca nu prea e multa durere ptr bb ..mai mult ptr mami pe care o sa o doara sufletul de bb...ii va face in ambele picioruse ..daca ai o fata buna la Cb noastra nici nu va plange ptr ca pur si simplu nu va simti cu siringile micutze de bb...Mult Curaj si o bb-lina cuminte ,mancacioasa si voiasa !!!
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
25miky spune:
Dariana , doctorul meu mi-a spus sa fac exercitii dupa 6 saptamani de la nastere ,la fel si cu anticonceptionalele ,am inceput deja de 3 zile ,iau pilule speciale pentru cand alaptez numai cu progestin ,fara progesteron - se numesc NOR-QD. Cat despre KK la bebe ,nu iti face probleme ca e moale ,trebuie sa fie asa . Eu ma plang caci garsunelul meu mananca mult si ma lasa fara lapte mai tot timpul ,doctorul mi-a spus sa il alaptez la 3 ore ,dar el vrea la jumate de ora . Am mai pus poze cu puiul meu ,face dus cu tati , ultimele 3 sunt recente.MOZTATA cum e sa fii mamica ?http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=/5cbdre2
miky
crissa71 spune:
Dariana:si eu zic la fel ca fetele...nu-i problema dacae putin mai moale...diaree inseamna sa fie apos...Deci stai linistita.
Leistra:SAru"mana de compliment(cred ca e compliment!)...nu stiu ce-ti place ca mai tot timpul ma plang...Oricum YOU MAKE MY DAY!
COrnelia _laura:SAU"MANA ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi cu atatea probleme pe cap..VA pup dulce si va tin pumnii sa treaca cat mai repede si cu bine perioada asta grea.Cand s-o termina vezi poate gasesti distribuitor de toepfer care sa vanda la 900 gr.cutia mai ieftin ca-n farmacie!!!AR fi super..MAi caut si eu si te anunt daca gasesc ceva.PUPICI.
LARISSA:Cu cine seamana puiuta?ADica ai cui sunt ochii albastri?Sa va traiasca!Cine ti-a zis ca asta-i regula sa ramana deschisi la culoare?
Nu mai stiu cine zicea de caca verde....Vezi poate ai mancat tu ceva aiurea..oricum suna-l pe pediatru negresit...Am avut si noi problema asta de la ceaiul de chimen se facuse verde, verde...nu ne-am dat seama de la ce..si am chemat pediatrul care a zis ca daca mai face verde inseamna ca e deshidratat si nu ebine!Suna-l!SI fi atenta la cacaciul urmator poate nu mai e?A..da stai..depinde si cat are puiutul tau..ca la inceput e normal sa elimine meconiu!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
larissa_79 spune:
crissa, la noi in familie legat de ochi lucrurile stau cam asa: tat ochi verzi (i-a avut albastri pana la 4 ani), eu ochi caprui, toti bunicii ochi caprui, sora mea ochi albastri, fratele lui ochi verzi. La inceput ochii Alexiei erau cenusii cu refelexe de albastru acum sunt din ce in ce mai albastri: albastru marin. La prima vizita pediatra a zis ca nu stie ce culoare vor fi..iar acum a zis ca se vede ca se duc spre albastru. Era f sigura pe ea.Aaaaa si e blonduta cu tenul alb..o frumusete!!!
Legat de calciu..trebuie sa ii dau calciu gluconic, 10 zile pe luna timp de 3 luni. O sa il pun in biberon, 5 ml pe zi.
Sabana, ai avut dreptate cu scaunul de masina. A adormit puiul imediat.
leistra, lunganele noastre..or mai gasi ceva baieti pe masura???
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
Muuh spune:
roxanacibo te trec eu in listuta daca imi spui, DPN, maternitatea unde vei naste si numele doctorului. Mai imi poti spune greutatea de la ultimul control al bebelinei si data ta de nastere. Si bine ai venit printre noi!
Miruna + Alexei
Poze
martta spune:
Acvi, Sanziana: felicitari!
Muuh : te rog sa modifici si la mine datele din listuta(pozitia 63):
Maria Alexia - nascuta pe 08 august, ora 11.22, 37w, 3200 g, 48 cm, Apgar 10, natural fara epidurala, dr. Sorin Puia, Giulesti;
Merci!
Eu de aseara fac febra din cauza unor probleme cu alaptatul. Aparent totul merge bine, dar ceva nu e in regula. Deocamdata iau paracetamol, la 12 h, iar daca febra se va mentine(24-48h), va trebui sa iau si antibiotic. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
dariana spune:
Codritu, exact asa este, ca mustarul, cateodata chiar parca are si bobite din alea ca de mustar; pt ochisor mi-a zis pediatra sa-l sterg de 3 ori pe zi cu ser fiziologic; problema e ca secretia aia apare mult mai des, ce fac atunci, las copilul asa fara sa-l sterg?
astnoapte, dupa ce a mancat copios si l-am ridicat sa ragaie a vomat tot lapticul pe spatele meu, motiv pt care la 2 noaptea eu faceam dus.Nu stiu de ce tot vomita asa, dar oricum de luat in greutate ia.
cum se da vigantolul ala? ca nu am retinut, doua picaturi de 2 ori pe zi sau o singura data?