Mamici iulie - august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
acum incerc printr-o verisoara sa imi gasesc un alt medic din buc, nu stiu daca ma va mai primi cineva in situatia asta tinand cont ca am 38w4d si zilele trec in continuare. daca nu imi gasesc altul, il voi suna pe nemernicul asta cand vor fi contractiile, si daca nu dau de el, asta este voi naste la mine in pitesti cu cine va fi de garda. nu voi face epidurala pt ca la noi medicii sunt destul de incompetenti si nu practica asa ceva, ma voi chinui cum voi putea si ma rog la dumnezeu sa scap si de asta si sa fie totul bine.
sau poate totusi ma duc duminica asta cand e dobitocul asta de branescu de garda si nu ies de la el din cabinet pana nu ii zic ce am de zis. sa stiu daca contez pe el sau nu. voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Ne-am intors si noi ieri acasa. Andrei s-a nascut in 12 august ora 13:10, 3200 grame, 56 cm. Nastere naturala cu epidurala. Suntem bine amandoi bine...mai greu cu epiziotomia asta....revenim cu amanunte.
Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by mirela0521

buna fetelor!
acum incerc printr-o verisoara sa imi gasesc un alt medic din buc, nu stiu daca ma va mai primi cineva in situatia asta tinand cont ca am 38w4d si zilele trec in continuare. daca nu imi gasesc altul, il voi suna pe nemernicul asta cand vor fi contractiile, si daca nu dau de el, asta este voi naste la mine in pitesti cu cine va fi de garda. nu voi face epidurala pt ca la noi medicii sunt destul de incompetenti si nu practica asa ceva, ma voi chinui cum voi putea si ma rog la dumnezeu sa scap si de asta si sa fie totul bine.
sau poate totusi ma duc duminica asta cand e dobitocul asta de branescu de garda si nu ies de la el din cabinet pana nu ii zic ce am de zis. sa stiu daca contez pe el sau nu. voi ce ziceti?

eu zic sa iti cauti pe altul, ca pe asta nu stiu cat poti conta,, oricate i-ai zice. l-ai putea enerva si mai rau.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

ola!
Am revenit .......dupa secole:) sa va anuntz ca am nascut o minune de fetitza pe 3 august ora 6.25 dimineatza dupa ce ma experimentat nasterea naturala care in final s-a terminat cu cezariana de urgentza-in fine totul s-a terminat cu bine.........bb e o scumpa o chiama Ana-DAria 3600 g 57 cm apgar 10 tg-mures. spitalul judetean ,dr Molnar Claudiu!
Noi suntem bine dar cam chiaune din cauza colicilor....speram sa fim mai active pe forum mai ales ca acum avem net acasa:)!
Felicitari noilor mamici care au nascut si nastere usoara celorlalte gravidutze!
pupici!

dienush cu bebelush

Mergi la inceput

buna din nou!
va rog din suflet, imi poate da cineva nr de tel al dr Cornea tot de la polizu? este dr de care incearca vara-mea sa dea si nu reuseste (ea a nascut de 2 ori cu el si zice ca a fost f multumita). este unica mea speranta ca sa fiu primita de alt medic si sa scap de tembelul ala de dr branescu si am neaparata nevoie de nr de tel al dr cornea. daca-l stie cineva va implor sa mi-l dati si mie. stie cineva daca este cumva in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Buna mamici si viitoare mamici... atatea cate ati mai ramas...

Eu sunt o viitoare mamica de sept-oct si mai citesc din cand in cand si la voi pt a invata din experienta voastra. Asa avea si eu cateva intrebari daca se poate...desigur.

1. Mi-ati putea spune daca este necesar sa imi cumpar dinainte pompa de san? Sau sa astept si sa vad daca am nevoie de ea? Ce marca ati folosit in general? Am inteles ca cea manuala Avent isis e f utila.

2. Ce termometru pt bb ati ales sa cumparati? Mi s-a spus ca cele digitale ar fi prea sensibile si mi s-a recomandat mai bine unul clasic care pote fi folosit si pt funduletul bb ca stimulator pt kk.

3. Cate biberoane ati cumparat pt inceput? 2-3, cat de mari? Ce marca si ce tetine? De latex sau silicon?

Va multumesc si va doresc bebei sanatosi si voiosi, papaciosi si dormiciosi iar voua o refacere cat mai rapida.

Itzy-Bitzy
35 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Buna fetelor.

Itzi-Bitzi eu una nu mi-am luat pompa de san. Intradevar cea de la Avent e buna dar nu merita investitzia pt ca s-ar putea sa nu ai nevoie. In general la maternitate sunt pompe electrice pe care le potzi folosi. In plus daca bebe e mancacios si il asezi bine la san el trage si rezolva problema. Normal ca sunt si cazuri in care ai nevoie de pompa dar eu zic ca potzi sa o iei atunci daca va fi nevoie. O solutie si mai buna e sa imprumutzi una pt ca nu o vei folosi foarte mult. Repet parerea mea. La mine chiar nu a fost nevoie ca a tras bebica de sani pana a venit lapticul.

Cu biberoanele la fel. Nu are rost sa iei prea multe pt ca s-ar putea sa alaptezi si sa nu ai nevoie. Eu am unul care nici nu e de vreo firma, l-am luat repede cand am ajuns akasa pt ca imi era frica ca nu voi avea lapte suficient peste noapte si va trebui sa-i dau Humana. Cred ca a supt vreo 3 biberoane in total pt ca apoi nu a mai fost nevoie ca am avut eu suficient laptic. Sincer la foamea ei nici nu a avut nici oproblema cu suptu din biberonul ala no-name. Si la maternitate tot d-astea aveau. Normal ca daca suge bibe pe termen lung ii trebuie si biberon bun da asa daca il folosesti doar pt urgente nu ai nevoie. Mie mi se pare ca asta cu alaptatul e si o chestie psihica. De multe ori am fost tentata sa-i dau bibe pt ca ma enerva ca plangea si ziceam eu ca cu bibe poate se calmeaza sau cand ma durea un pic sfarcul. daca cazi in tentazia asta treptat te obisnuiesti asa si nu e bine. scade productia de laptic de la tzatzica. Si tu si cei din jur trebuie sa te incurajeze sa alaptezi. faza de inceput e mai grea dar dupa aia e foarte frumos.
acu sper sa nu imi sara in cap fetele ce nu au laptic pt ca nu intotdeauna e vina mamei.

Cu termometru n8ush ce sa zic. Si eu tre sa cumpar dar ma mai gandesc de care ca nici nu stiu care sunt optiunile. Anyway ala clasic cu mercur in nici un caz. Nici nu stiu daca mai exista.

MARIA THEODORA

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Chiara.2005, Iube2001 felicitari!

Muuh m-am gandit sa-ti dau o mana de ajutor cu listutza, fiindca tot am timp berechet. Sper sa nu te supere amestecul meu. Am observat ca mai sunt inca in lista de gravidutze unele fete care au nascut: acvi, ccc77, yanis, iube2001, Chiara2005(ultimele doua mamici de-abia si-au anuntat revenirea acasa), Tinasv1, Misy, Anasia, Motzata, Oona, Bibi. Cele care si-au anuntat datele si nu au fost trecute nici in lista de AUGUST sunt: yanis, iube2001, Chiara2005, Misy, Motzata, Oona. Daca mai descopar ceva, te anunt.
Aaa, si inca ceva. Nu poate fi accesat capitolul (80) (nu se afla in insiruirea de la inceputul capitolului (81))

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
39 fix

Mergi la inceput

revin cu o intrebare urgenta... de dr monica tataru de la polizu ce stiti? (dr cornea se pare ca este in concediu...) maine ar trebui sa ma duc sa ma vad cu ea si eram curioasa la ce anume sa ma astept. sper sa fie bine si sa scap de acest dr branescu pe care sper sa nu il mai vad ce-o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

In cazul Oonei a trebuit sa ma bazez pe aduceri aminte. Daca m-am inselat si nu a nascut: .

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
39 fix

Mergi la inceput