Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
Cornelia ms de urari! 
Eu vad ca am contractii cam la 8-10 minute maxim diferentza si destul de dureroase, oricum mult mai dureroase ca cele de azi noapte. Am mai stat ca trebuia sa ne vina o comanda de la tesco si vad ca au venit acu si pt ca am terminat si cu ei sun la spital sa vad ce imi zice tanti aia ce sa fac sa merg sau sa mai stau.
De aseara de la ora 11 a trecut ceva timp sper ca poate pana diseara sa apara si mica minune.
Va pup si mai intru sa va zic cand plec la spital. 
------------------------
41+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
iulenca spune:
Salut fetelor
Se pare ca Mada naste azi ca vad ca nu a mai intrat. Mi-aduc aminte ca tot asa eram si eu, nu vroiam sa merg la spital ca mi se parea ca e prea usor sa nasc asa repede. Si am ajuns cu dureri suportabile si dilataie 5. O pup si sper ca e cu puiu in brate. daca nu tinem pumnii sa se intample cat mai repede.
Mamanati sper ca si tu ai nascut iar daca nu facem in continuare galerie si pt tine. 

Martta multumim de intrebare. Suntem bine. Caldura asta ne termina dar va trece repede sper. Bem cate un pic de ceiutz ca sa facem fata ca transpiram si ne deshidratam si lapticul nu face fata. In rest suntem cuminti. Mami nu e obosita pt ca doarme noaptea si cate 7 ore daca mancam mai tarziu si foarte bine. Oricum e greu ca tot timpul il dedic ei. Cand dsoarme mai fac si eu cate ceva dar de acum incolo cel putin 2-3 ani papusica mea e total dependenta de mine si trebuie sa ma obisnuiesc cu asta. E o scumpa si o iubesc rau. Azi a plecat buni care ne-a alintat saptamana asta si de sapt viitoare e tati in concediu.
Sunt supi ca ni sa stricat masina si vroiam sa mergem prin parc prin Herastrau cu fetele si nu putem. Asa ca ne plimbam in parcul de langa casa. Speram sa o reparam repede totusi.
In rest sunt f emotiva. Desi eu sunt calma si nu ma afecteaza nimic imi dau lacrimile din orice. Daca vad ceva frumos sau daca ma uit mai mult la fimea plang. Hormonii astia.
Si mai am o problema. Is grasa rau. Asta ma streseaza la culme. Nici nu am cu ce sa ma imbrac. Nici regim nu prea pot sa tin ca ma suge fimea rau si m-am simtit intr-o zi destul de slabita, secatuita asa. O sa incerc sa totusi sa mananc oarecum disociat si chestii light. Oricum mi-a zis medicul ca perioada de alaptat e ideala pt slabit, pt ca se slabeste mai usor fara infometare. Vom vedea, io zic ca nu se poate sa raman asa....
Zicea cineva de epiziotomie. A mea e vindecata paartial. Eu am si cusatura in vagin. am un singur loc unde simt eu ca inca ma mai deranjeaza exact la intrarea in vagin. In rest e ok. O sa incerc si eu carpicon si de asemenea o sa ma dau cu Propoderm pt ca e foarte bun cicatrizant. Eu am vazut pe la spital ca doctorii (unii ) recomandau si Oximed - spray d-ala pr arsuri. Voi ce stiti?
Hai ca am scris la greu
Va pup
MARIA THEODORA![]()
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
iulenca spune:
Mada am scris amandoua odata. Vad ca nici nu ai plecat. Fii tare ca poate azi se intampla minunea si pt tine.
MARIA THEODORA![]()
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by Galushca
Andreea, si fetita mea a facut criza genitala cu tot tacamul - un pic de sange in pampers pe la 4-5 zile si tzatzucile umflate (pe care le are si acum, la 1 luna). Nu i-am pus nimic pe ele, criza genitala e fiziologica, trece odata cu hormonii mamei din sangele lui bebe. Asta ma face sa inteleg ca nu se trateaza, la fel ca icterul (si pe-asta l-am facut :D ). Mi se pare cam ciudat sa pui comprese cu rivanol, asta e dezinfectant pentru rani deschise. E cam frectie la picior de lemn, cel putin. Eu nu as pune nici comprese reci pe tzitzi puiului pentru ca ei secreta un fel de colostru care trebuie sa iasa, si poate temperatura scazuta il impiedica. Dar asta e parerea mea personala si nu-s medic.
saru'mana de raspuns
nush ce sa ti zic de ce m a pus pediatra sa i pun comprese ideea e ca parca s a mai desumflat putin tztica ca una era mai umflata decat cealalta.vedem marti cand mergem iar la pediatra.merci de raspunsandreea25 +ariana-irinahttp://photos.yahoo.com/andreeadm2511
dariana spune:
Mada, fugi la spital, nu mai sta! Succes sa ai parte de o nastere usoara!
Iulenca, incearca si unguent cu propolis,e foarte bun, iti ia durerea imediat, dai in cantitate mai mare; la mine a avut efect mult mai bun decat carpiconul.
martta spune:
Mada: pana acum te plangeai ca nu nasti si acum nu mai vrei sa pleci la spital
Trebuie sa facem de doua ori galerie: sa te hotarasti sa pleci la spital mai repede si sa nasti usor:

Asteptam vestea cea mare si de la Mamanati!
Iulenca: mie mi-a zis dr. sa nu folosesc Oximed sau Betadina pt ca sunt topite firele.
Acum, fa si tu cum crezi si cum te simti mai bine!
Pupici voinici!
andreea25 spune:
Mamanati, Mada nasteri usoare !

felicitari mamicilor care au nascut!sa aveti bb sanatosi si mancaciosi!
nu stiu cum aveti voi timp ca eu abia mananc si ma simt f obosita desi iubita mea ma lasa noapte sa dorm se trezeste o singura data.
era cat pe ce sa fac o mastita la un san dar vad ca s a ameliorat cu pompa si cu bb la tztica.problema e ca nu mai produce asa mult laptik si bbica papa mai mult de la unu.asta e sper sa si revina productia! asa ca fetelor dc simtiti dupa ce papa bb ca nu s a golit sanul sa scoateti laptiku ca nu e de gluma!
pupici si sper din suflet sa am timp sa intru mai des!
va urez nopti linistite fara colici si bb papaciosi si cumintei!

andreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am sunat la spital acuma vreo doua ore si tanti cu care am vb era alta normal nu aia de dim, mi-a zis ca daca eu vreau pot merge la spital dar ca dupa cum vorbesc si ii explic totul se pare ca fac fatza bine la durere si ca daca vreau mai pot sta acasa. A zis ca este alegerea mea. Si ca daca simt ca nu mai fac fatza la dureri atunci sa merg la ei fara sa mai sun, ei ma asteapta.
Iulenca asa mi se pare si mie deci dor intradevar mai tare ca la inceput nu sunt totusi f dese la 5 min sau ceva dar mi se par inca suportabile. Acuma ma gandesc ca daca merg la spital si zice aia ca nu m-am dilatat mai deloc sau vreo ceva?
A trecut destul de mult de cand au inceput contractiile de aseara de la ora 11 deci sunt deja 17 ore de cand am contractii, mai dese mai rare mai slabe mai puternice dar le am.
Mai stau creca vreo ora si apoi plec, am un pic emotii ca merg acolo si zice ca nu sunt dilatata si ca nu a cam miscat nimic, cu toate ca dupa atatea ore ar trebui totusi cat de cat sa se fi intamplat ceva nu?
Martta cam asa ceva trebuie dubla galerie sa imi fac curaj sa merg la spital si apoi cea pt nastere.
Atata imi e ca am sa fiu dezamagita sa merg acolo si dupa atata amar de timp sa nu fiu dilatata sau ceva.
Sucit om mai sunt si eu nu?
A mai durat la vreuna din voi asa mult travaliul? Ca nu mai tin minte sincer...
Va multumesc la toate pt mesaje
si sper din tot sufletul pana maine dim cel tarziu sa fim si noi oficial trei in familie!![]()
------------------------
41+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
MADYN spune:
Mada si pe mine m-au apucat contractiile pe la 1 noaptea, au fost din ce in ce mai dese spre dimineata, apoi am hotarit sa mergem la spital. Am ajuns pe la ora 13 si deja aveam dilatatie de 3 cm, desi contractiile nu erau foarte dureoase ci asa cam ca la ciclu. Cei de la spital au hotarit ca trebuie sa ramin, ca voi naste in ziua aceea si chiar asa s-a intimplat, am nascut la 18.40. Deci si travaliul meu a fost destul de lung adik de la 1 noaptea pina la 18.40 a doua zi si ar fi putut fi mai lung daca nu ma ajutau sa ma dilat complet.
Hai curaj, o sa fie bine si o sa uiti intr-o clipa toate neplacerile cind o sa vezi mutrita bebelinei!
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
doroti_5 spune:
A NASCUT MAMANATI ASTAZI O FETITA, MAI MULT NU STIU NIMIC, CIND AFLU REVIN.
FELICITARI!!!!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena