Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Fetelor eu nu am somn deloc si in plus de la ora 11 noaptea am contractii, destul de dureroase, la inceput au fost mai aiurea dar acum sunt la fiecare 7 min. Nu merg inca la spital, am zis ca mai stau acasa cat mai rezist ca nu vreau sa ma trimita ei acasa.
Sper ca nu este false labour, sper ca e the real thing.
Am zis ca daca rezist mai stau acasa pana dimineatza sa doarma si Flo un pic si daca pana dim nu dispar sau se intetesc contractiile plecam la spital. Deja am pregatit si hainele de mers la spital just in case. Ca bagajul oricum il aveam gata.
Motzata ms pt galerie! 
Mamanati tin pumnii sa fie toate bine! 

Fetelor sper asta sa fie sa nu mai trebuiasca sa fiu indusa. Oricum deja am contractii de 4 ore jumatate, deci cred ca e serios nu se joaca cu mine. Baby se impinge destul de tare.
Mai intru sa va zic cand plec la spital daca plecam.
Pupici! Vai am emotii dar sunt si f calma pe de o parte.
Oricum deja am intrat in 41+ deci poate totusi e the real thing.![]()
------------------------
41+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Fetelor se pare ca se cam ingroasa gluma. Am fost acuma la baie si mi-a cazut o bucata de dop si mi-a curs si niste sange am contractii destule de dese. Creca sun la spital sa vad ce imi spun astea. E ora 4 si un sfert dim deci cam de 5 ore si ceva au inceput contractiile.
------------------------
41+ 
Lucrusoare baby
Sabana spune:
Mamanati, Mada tinem pumnii la fete. O sa fie bine. Curaj. 

Tweety sa va traiasca Clara Ileana. refacere rapida si mult laptic.
Fetele cu kk. Am intrat si eu in clubul vostru. Nu stiu ce sa ma mai fac cu bebelina. Nu mai merge nici cu termometru. Iar supozitor mi-e un pic frica sa ii bag. Am incercat, dar mi-e teama ca ii rup funduletul, desi tai doar un varf din el. Voi cum procedati. Am inteles ca isi vor regla scaunele cand vor primi mancare diversificata. Stiu in caz in care nu facea si o saptamana desi era hranit exclusiv la san.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Tot eu cu vesti. Azi dim la 4:52 aveam contractii la cate 7 min si am zis sa ma intind in pat sa mai astept sa vad daca chiar se intetesc sau nu. Si m-am pus in pat am continuat sa am contractii si la un moment dat am adormit.
M-am trezit la 7 dim si vad ca am inca contractii destul de dureroase dar nu imposibil de suportat sau ceva.
Si am zis hai sa sun totusi la spital, i-am zis lu tanti aia toata povestea si mi-a zis ca sa mananc ceva sa beau ceva sa fac un dus sau o baie caldutza si sa iau doua paracetamoale. Si daca devin durerile f mari sau mi se rupe apa sa merg la ei. Daca nu si continua asa sa ii mai tin la curent cu starea mea si daca nimic nu se intampla pana mai pe la pranz pot merge sa monitorizeze copilul pt linistea mea sa vedem daca e bine si etc.
Acu nici eu nu stiu ce e asta. Creca e false labour atunci, am auzit cazuri ca au tinut-o durerile vreo 3 zile si nu se dilatase nu nimic. 
Anyway sunt f bulversata. Si ma intreb daca tot elimin dopul ala de ceva timp, azi noapte a curs si o bucata mare din el si era cu sange si cand m-am sters si hartia era cu sange, si oricum deja am 7 zile peste termen daca merg sa monitorizeze copilul nu ma pot opri in spital sa ma induca? De ce sa ma trimita iar acasa?
Off nici eu nu mai pricep nimic.
Si stiti ce mi se pare si mai dubios, ca toti descriu senzatia aia cand iti vine sa impingi ca pe cea care o ai cand trebuie sa mergi la
si ultima oara cand am fost la baie am avut senzatia asta dar nu s-a intamplat nimic. Asta ce o mai fi atunci?
------------------------
41+ 
Lucrusoare baby
martta spune:
Mada: eu in locul tau as pleca la spital. Mai bine sa constate ca e travaliu fals si sa te trimita acasa decat sa stai acasa si sa sa fie travaliu real!
Sangerarea a fost cand ai eliminat din dop?
Si eu am sangerat in dimineata zilei in care am nascut. E posibil sa se sparga unele capilare din cauza contractiilor, dar poate fi si o alta problema(la mine era placenta f.jos inserata). De-aia zic eu sa te duci la spital sa evalueze si situatia ta, nu numai sa-l monitorizeze pe bb. Oricum, la monitorizare e si un indice pt contractii.
Iti tin pumnii sa fie bine.
Poate ...pana la urma, tu si Mamanati veti naste in aceeasi zi!
MissJJ spune:
Martta ms de raspuns si de galerie! 
Deci pana acum de miercuri seara dopul ala a fost maroniu si azi noapte pe la 4 cand am fost la baie am vazut in toaleta o bucata destul de mare rozalie si cu fire de sange. Si cand m-am sters cu hartia era pe ea sange sange deci nu dop cu firisoare ci sange. Nu mult un pic.
Am mancat cum mi-a zis tanti aia si am luat doua paracetamoale dar nu au trecut durerile. De dim am avut contractii un pic mai dureroase ca azi noapte si cam la 10 min fiecare. Am fost si am facut un dus is curatzica si am zis ca mai stam oleaca sa vad daca mai am contractii asa dureroase si cat de dese.
Oricum de mers merg azi la spital sa ma inspecteze si pe mine ca am sa ii zic ca vreau totusi si control intern sa vada ce si cum. Sper sa nu refuze ca med de familie sa zica ca nu se baga sa nu provoace mai rau.
Vad ca senzatia aia
e destul de insistenta si cu fiecare contractie se mai intensifica.
Am emotii sper sa fie bine si sper sa nasc astazi totusi sa nu ma lungesc vreo 3 zile.
Ce e enervant e ca nu am contractii asa serioase ca sa zic ok gata acu sigur vine, adik am contractii dar cam la 10 min acu dupa ce am venit de la dush vad ca am avut numai una, cu toate ca in timpul dusului am avut vreo 5.
ma dispera ca nu-s regulate asa cum zic ei ca tre sa fie, dar am auzit de fete care au zis ca nu au avut dureri asa mari si totusi au nascut in ziua aia.
Uff nesiguranta asta...
------------------------
41+ 
Lucrusoare baby
cornelia_laura spune:
NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI PENTRU MAMANATI SI MADA_MXM!!!
Noi suntem in aceiasi situatie, colici la greu, urlat pana ne invinetim, somn putin si nu facem caca. Aseara nu am mai rezistat si i-am bagat un pic de supozitor cu glicerina(bucatica am uns-o si cu crema inainte) si asa a reusit sa faca destul de mult caca. Si parca dupa repriza asta a fost ceva mai calm pt 3-4 ore.
Sabana, eu una nu cred ca supozitorul e mai priculos decat termometrul. Ii poti baga o bucatica mica, pe care o tai fara colturi si il dai si cu putina crema. Oricum, ramane la latitudinea ta.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
mihaelagrosan spune:
Buna fetelor!
Noi nu o ducem prea bine din cauza colicilor. Toata noaptea a plans si acuma de pe la 8 a inceput iar.
Cristina Ioana sau alte fete care ati dat Espumisan la bebei, va rog sa-mi spuneti si mie in ce cantitate. Eu pana acuma i-am dat Sab Simplex 3*10 pic/zi si Bonnisan 3*5 pic/zi alternativ. Se pare insa ca nu merge spre bine, dimpotriva si m-am gandit sa-i dau si Espumisan dar nu stiu pe care din celelalte doua sa o elimin.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Mihaela
de Elena Maria(9.08.2006)
MADYN spune:
Eu ii dau Espumisan, 10-15 picaturi de 3 ori pe zi. Asa ne-au recomandat la iesirea din maternitate si cred ca ii face bine, adik mai mirie el probabil de la colici, dar nu face scandal prea mare iar de dormit doarme cam 2-3 ore legat, dupa care i se face foame. Puiul meu e tare mincacios, la 18 zile deja avea 4 kg (de la 3.200 g cit avea la iesirea din maternitate).
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)