Mamici iulie - august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Felicitari MAMANATI !!! Sa va traiasca printesa mare papacioasa si cumintica !!!

Mada_mxm tinem pumnii !!! asteptam vesti !!!

Sabana eu dintr-un supozitor de copii "cioplesc" cu cutitul o bucatica cam cat vata de la capatul unul betisor de urechi ( de oameni mari bineinteles ). Adica cam juma de centimetru lungime si rotunjit la capete. I l-am bagat in popou si am tinut degetele mele "acolo" ca sa nu iasa imediat si sa-si faca efectul, ca el il impingea imediat afara. Si crede-ma ca are efect si se linisteste saracutul. Si nu creeaza dependenta pt ca eu am folosit doar de 3 ori pana acum, iar de vreo 10 zile face singurel o data pe zi de umple pampersul, se cam chinuie dar face singur.

Noi tot super-coliciosi, doarme putin si se frichineste in somn, plange, adica chiar tipa, Sab Simplexul mi s-a terminat dar nu a avut cine stie ce efect. I-am cumparat anason si ii facem ceai de anason, plus ca am cumparat de la farmacie un fel de apa de colici tot pe baza de anason si marar, am voie sa-i dau de 4 ori pe zi cate o ligurita si cateodata chiar se linisteste dupa vreo 15 minute...dar nu dureaza f mult din pacate, maxim pana la masa urmatoare. Pt fetele din Canada, daca va intereaseaza va spun cum arata, nici nu e scump, sub 10 dolari parca.

pupi,
miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Miti, spune cum se cheama, sa iau si eu !Inca nu au inceput atre colicii dar sa fiu pregatita!
Mami de Corina-Elena(6zile) si Luca(4ani)

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Mia pai e o cutie albastru-verzui cam de 10 cm inaltime, cu o sticla de plastic in ea si lichidul arata la fel ca apa, are un cap de bebe pe cutie si scrie "GRIPE WATER" pe o parte si in franceza "EAU CONTRE LA COLIQUE", desi la tine nu cred ca e si in franceza.
Vezi ca pt nou-nascuti ai voie juma de lingurita de 4 ori pe zi, iar de la 1-6 luni o ligurita tot de 4 ori pe zi.

miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Mamanati a nascut astazi 20.08.2006 la orele 13.15 o fetita de 3000gr, 51cm.Inca nu au ales numele.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mamanati felicitari! Sa iti traiasca printesa sa creasca mare si frumoasa si tie refacere rapida si mult laptic! Pupici multi!
Madyn, Miti ms de urari!
Noi am facut o excursie pana la spital si dupa cum va dati seama suntem inapoi acasa.
Anyway vestile sunt incurajatoare. Mi-a facut un control intern si mi-a zis ca capul lui baby este f f jos il atingea cu degetele, deci va dati seama, a zis ca, colul e moale ceea ce iar e f bine , numai ca sunt numai 2 cm dilatata.
Si normal ne-a trimis acasa sa mai stam sa asteptam contractii mai dese sa ne mai dilatam macar pana la 5-6 cm a zis ea.
A zis sa pap ceva sa fac o baie relaxanta sa incerc sa ma odihnesc cat pot si poate pe diseara sau maine dim ne intalnim cu baby. A zis ca e f bine ca e asa jos capul lui baby pt ca inseamna ca nu ma voi chinui mult cu impinsul, deci fetitza mea e ascultatoare numai ca mai trebuie sa ne dilatam.
Deci din nou la asteptat. Mi-e ciuda ca nu se intetesc contractiile astea deloc, parca is mai rare, ca sa ma dilat cum trebuie. Ca daca continui tot asa si ma duc iar la control iar ma trimit acasa la asteptat.

------------------------
41+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

va tot citesc de drag:) mada nastere usoara si rapida:)))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Buna mamici si bebelusi!
In sfarsit am si eu internet si va pot scrie.
Vreau sa va multumesc tuturor pt incurajari si felicitari ,iar celor care nu au nascut sa le doresc nastere usoara si sa nu le fie teama pt ca MINUNEA care este pe cale sa vina merita orice sacrificiu.
Noi suntem bine,nastearea propriu zisa a fost ffffffffff usoara,adica am nascut intr-o jumat de ora ,cu contractii neregulate,nu f dureroase si fara epidulara pt ca nu a mai fost nevoie dar apoi nu m-am ridicat din pat 2 zile,am fost f aproape de un blocaj renal dar totul a trecut si dupa cum va scuneam PRODUSUL FINIT merita tot efortul.
Noi am primit nota 9 la nastere,iar zilele acestea cand vom avea putin timp voi scrie povestea nasterii .
Vreau sa trimit si poze sa ne vedeti cand de frumosi suntem dar nu ma prea pricep.Daca nu reusesc va voi cere ajutorul.
Va pupam dulce!!!!!

COSMINA 36 sapt si 3 zile +
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060714/k/53d7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Poze cu noi http://pg.photos.yahoo.com/ph/cosmmyr/album?.dir=/mail&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0.
Sa imi spuneti daca am facut bine,adica daca le puteti vedea

COSMINA,DAVID SI SORIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna seara dragi proaspete sau viitoare mamici,eu sunt de la mamici de martie aprilie 2005 si am intrat sa vad daca a nascut Mamanati.am citit cateva pagini de drag mai ales ca atunci cand eramnu aveam net.daca nu va suparati o sa va spun cate ceva de kk.George alaptat exclusiv la san pana la 6 luni avea un scaun la 3-4 zile,asta deoarece lapticul nostru se digera fff. bine si nu raman prea multe reziduuri.daca le puneti termometrul sau supozitor riscati sa ramana constipati mereu.se considera constipat bb atunci cand face kk tare bilute(ca oile) sau pierticele,sau cand plange puternic cand face.asa ca lasati natura sa faca treaba.dar sunt si bb care fac dupa fiecare supt.sper sa nu va suparati de intreventia mea.despre colici se gasea la noi un sirop de marar Giraf in cutie verde inchis si e f. bun.
COSIMMYRALbumul tau nu se vede ,cred ca nu ai bifat optiunea public ca el automat se face privat.si sotul meu e pitestean.

va doresc copilasi sanatosi,cuminti sa aveti laptic si cat mai putine nopti nedormite.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

MAMANATIfelicitari ,sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si norocoasa

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput