Mamici iulie - august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Motzata dar de unde ai luat uleiul de la farmacie sau de unde? Mi-e ca nu o sa il gasesc pe aici, poate la un magazin din asta gen plafar. Si alta intrebare in engleza e castor oil nu?

------------------------
40+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Stefania Patricia ta e o scumpica! Ce bine ii sta cu sarafanul ala de blugi si ce papucei avem tu. Ptiu, ptiu sa nu o deochi. Si prosopelul ala roz cu pisica e tare fain, parca e Anne Marie din pisicile aristocrate, nu? Sa iti traiasca prichindeii si sa creasca mari si frumosi. Sunt niste scumpi amandoi.

------------------------
40+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Mada, da e vorba de castor oil. Eu nu ma apuc sa-l beau ca poate provoca diaree, uneori si voma. Nu prea mi-as dori pe linga contractii sa mai suport si colici intestinale.
Merci pentru galerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Completare:
Clara Ileana, bebelusa noastra a avut 50,5 cm. Nastere normala cu anestezie epidurala.
In continuare, amandoua sunt bine sanatoase.
Costin (Tati)

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Avmaria: felicitari pt micul print!

Mamanatisi Mada

Mamanati: stiu ca maine vine si tati si ma bucur ca o veti intampina impreuna pe bebelina. Ce n-am inteles: maine esti programata pt inducere?
Milioane de pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Tweety: felicitari pt Clara Ileana! sa fie sanatoasa si sa va implineasca viata!

De maine iesim si noi afara. Astazi a venit dr. neonatolog s-o vada pe Alexia. E bine. A luat in greutate 250g. am reusit si eu sa-mi rezolv problemele cu alaptatul.
Pt epiziotomie eu folosesc Carpicon, la recomandarea dr si la 10 zile dupa ma simt neasteptat de bine.
Iulenca: voi ce mai faceti?

Pupici voinici!

de Vlad(13.06.03)si Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

mitiinainte de a incepe cu colicii serios( adica sa planga fara sa-l ptem potoli, chiar si plimbat in brate, sa traga de san in disperare si sa nu stea linistit sa manance) lua si 60 de gr. pe zi. Apoi a luat doar 37 pe zi. Deci concluzie, a mancat mai prost si a luat mai putin in greutate.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

martta, merci pentru galerie. Da, asa ne-am inteles cu medicul miine merg pentru inducere. Ar mai fi o optiune sa raman in spital citeva zile sa se declanseze travaliul de la sine. Dar imi pare ca slabe sanse.
In data ce am vre-o veste, rog sotul sa va anunte.

VA pup pe toate si sa ne auzim de bine.

Cred ca in noaptea ast nu mai dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

pentru mamanati. Nastere usoara iti tin pumnii.
Fetele care ati mai nascut sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Mada uleiul l-am luat de la farmacie in raionul cu laxative mie nu mi-a dat stare de voma si nici dureri intestinale sau poate nu le-am mai simtit eu.Va tin pumnii si multa galerie simulti multi pupici.
am pus ceva poze cu Jonathan pe adresa comuna.

Mergi la inceput