Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
MissJJ spune:
Motzata dar de unde ai luat uleiul de la farmacie sau de unde? Mi-e ca nu o sa il gasesc pe aici, poate la un magazin din asta gen plafar. Si alta intrebare in engleza e castor oil nu?
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Stefania Patricia ta e o scumpica!
Ce bine ii sta cu sarafanul ala de blugi si ce papucei avem tu.
Ptiu, ptiu sa nu o deochi. Si prosopelul ala roz cu pisica e tare fain, parca e Anne Marie din pisicile aristocrate, nu? Sa iti traiasca prichindeii si sa creasca mari si frumosi. Sunt niste scumpi amandoi.
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
mamanati spune:
Mada, da e vorba de castor oil. Eu nu ma apuc sa-l beau ca poate provoca diaree, uneori si voma. Nu prea mi-as dori pe linga contractii sa mai suport si colici intestinale.
Merci pentru galerie.
Tweety7 spune:
Completare:
Clara Ileana, bebelusa noastra a avut 50,5 cm. Nastere normala cu anestezie epidurala.
In continuare, amandoua sunt bine sanatoase.
Costin (Tati)
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
39+
martta spune:
Avmaria: felicitari pt micul print! 

Mamanatisi Mada

Mamanati: stiu ca maine vine si tati si ma bucur ca o veti intampina impreuna pe bebelina. Ce n-am inteles: maine esti programata pt inducere?
Milioane de pupici!
martta spune:
Tweety: felicitari pt Clara Ileana! sa fie sanatoasa si sa va implineasca viata!
De maine iesim si noi afara. Astazi a venit dr. neonatolog s-o vada pe Alexia. E bine. A luat in greutate 250g. am reusit si eu sa-mi rezolv problemele cu alaptatul.
Pt epiziotomie eu folosesc Carpicon, la recomandarea dr si la 10 zile dupa ma simt neasteptat de bine.
Iulenca: voi ce mai faceti?
Pupici voinici!
de Vlad(13.06.03)si Alexia(08.08.06)
mikiion spune:
mitiinainte de a incepe cu colicii serios( adica sa planga fara sa-l ptem potoli, chiar si plimbat in brate, sa traga de san in disperare si sa nu stea linistit sa manance) lua si 60 de gr. pe zi. Apoi a luat doar 37 pe zi. Deci concluzie, a mancat mai prost si a luat mai putin in greutate.
Mihaela
mamanati spune:
martta, merci pentru galerie.
Da, asa ne-am inteles cu medicul miine merg pentru inducere. Ar mai fi o optiune sa raman in spital citeva zile sa se declanseze travaliul de la sine. Dar imi pare ca slabe sanse.
In data ce am vre-o veste, rog sotul sa va anunte.
VA pup pe toate si sa ne auzim de bine.
Cred ca in noaptea ast nu mai dorm.
Muuh spune:

pentru mamanati. Nastere usoara iti tin pumnii.
Fetele care ati mai nascut sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.
Miruna +
Alexei
Poze
motzata spune:
Mada uleiul l-am luat de la farmacie in raionul cu laxative mie nu mi-a dat stare de voma si nici dureri intestinale sau poate nu le-am mai simtit eu.Va tin pumnii si multa galerie simulti multi pupici.

am pus ceva poze cu Jonathan pe adresa comuna.