Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
mamanati spune:
Cristina-Ioana, pupici si de la noi!
Mada, macar elimini dopul ala, pe cind la mine nimic! Deci nici de data asta nu scap de inducere. Eu totusi cred ca tu vei naste singura pana miercuri, asa am eu un feeling. Eu nu prea ma agit ca nu nasc, desi normal ca abia astept sa-mi tin puiuta in brate. Mai mult imi fac griji ca sa fie ea OK acolo in burtic, ca ma apropii de 42 de sapt. (De fapt DPN meu e 9 august, asa ca marti implinesc 42 sapt.) De asta mereu tot stau sa o ascult daca misca. Dar daca spui tu ca medicii de acolo stau linistiti pina gravida implineste 42 sapt., atunci incerc sa ma calmez si eu si sa astept pana duminica.
Map, sa-ti traiasca printul! SIlvia_pui, merci pentru poze.
Nati si minunea din burtic 41+
Tweety7 spune:
Buna seara
Tweety7, alias Andra, a nascut astazi la ora 14:20 o fetitza de 3,650 kg, cu doamna doctor Corina Grigoriu de la Municipal, careia ii multumim amandoi.
Costi, un tatic beat de fericire, dar si din alte motive...
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
39+
oncicu spune:
Cornelia si la noi imediat dupa ce mananca incepe sa planga si o tine asa o ora doua si apoi atipeste juma de ora pana la urmatoarea masa, sau cateodata nu mai doarme deloc. Pb e ca nu pot face nimic prin casa , tb sa stau sa-l legan sau sa-l iau in brate pt ca altfel plange continuu. De la ce oare plange imediat dupa masa, eu ma gandeam ca dc a mancat ar tb sa doarma mai bine dar vad ca la noi e exact invers.
Miti2004 si la noi au scazut mesele de vreo sapt doua de cand au inceput colicii mai rau, acum are doar o masa sau doua mai consistenta pe zi. Nici ceai nu bea prea mult, 50-60 ml.
Oricum si eu va urez nervi de otel si multa rabdare.
Oana cu
Robert Cristian (23 iulie)
larissa_79 spune:
Tweety7, felicitari penru bebelina! Eu sunt in Focsani la socri am intrat special sa vad daca ai nascut!!! Stii ca eu ti-am recomandat-o pe Corina...si speram sa fie totul bine si sa nu imi para rau ca am facut-o. Ma bucur ca a fost totul bine!
Noi am ajuns azi la Focsani...bebelusa a dormit tot drumul..insa seara a fost cam agitata. Acum doarme tun. Maine dimineata continuam calatoria spre Botosani.
mada_mxm, mult curaj si rabdare...mai e putin si vine minunea!
Felicitari proaspetelor mamici pentru bebei!
Ma duc sa dorm ca ma seaca tastatura asta...deh..m-aminvatat cu laptopul meu finut...

Va pup...sa fiti cumintei...ne revedem peste 2 sapt....poate stabilim si o intalnire cu bebeii in septembrie...ca eu abia astept sa va cunosc live...dragele mele prietene virtuale drage!
Va imbratisez si o sa imi fie dor de voi!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
MissJJ spune:
Mamanati asa spun astia aici ca 2 saptamani este perfect normal. Si de aia nici nu se grabesc sa induca pe nimeni decat doamne fereste daca e vreo pb sau ceva grav.
Si eu ma tot concentrez sa vad daca misca baby ca acuma nu prea mai misca asa tare, seara cand ma pun in pat se mai agita si parca scormoneste pe acolo.
Sa speram ca feeling-ul tau e bun si ca pana miercuri nasc ca tare as vrea sa vina singurica.
Si da intreadevar elimin dopul dar sa stii ca e tare stresant ca se elimina dar tare putin, curge un pic apoi jumate de zi sau toata ziua nimic. Si asta ma inebuneste...
Larisa ms de incurajari!
Si distractie placuta si normal ca si noua o sa ne fie dor de voi!
Andra, Costi felicitari! Sa va traiasca printzesa mica
sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa si mamicii refacere rapida si mult laptic! Multi pupici pt tot familionul!

Fetelor eu va urez la toate un weekend placut ca maine o sa mergem la niste cumparaturi si nu stiu cat am sa stau pe net, poate mergem si la o plimbare poate we get things moving.
Pupici!
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
motzata spune:
MADA si MAMANATI va pup si va trasmit toate incurajarile din lume inca putin si bebe vine si sa vedeti voi............ce ati asteptat va inteleg perfect.Sa va spun ce-am facut eu cand am inceput sa elim dopul.
Ne-am culcat sambata seara bine merci si pe la ora 1 am am inceput sa am dureri de mijloc ciudat zic eu probabil am facut prea multa treaba,ma duc la baie sa fac pipi si aud cazind ceva in wc aprind lumina ma uit nika.Ma duc in pat la fel dureri de mijloc se intoarce sotul catre mine si zice nu stiu ce am dar ma doare mijlocul de mor.Stau aprx 20 de min ma duc iar la wc cand vad ca pe hartie ceva firicele de sange ma uit in wc ceva gelatinos ii spun la sot elimin dopul si ne culcam.Dimineata la ora 9 o sun pe prietena mea asistenta si ii spun si ea zice vin cu la tine ok.Eu am stat tot timpul stresata ca daca imi vine sa nasc si acolo o sa fac nr 2 si ma fac de ras ii spun la asta si ea ce zice bea niste ulei de ricin zice ma duc sa cumpar eu zic merg si eu,am facut 2 ore dus intors pe jos parca nici nu-mi vine sa cred am luat ulei am baut o lingura din el si nika am mancat de pranz si dupa am pus sticla la gura si am mai baut vreo 3-4 guri.Spre seara prietena mea a plecat acasa eu am zis sa ma trantesc in pat si cam la 2 ore au inceput ceva dureri pe la 6 alergam prin casa sa vad daca sunt contractii false sau ........se pare ca nu-mi trecea asa ca a venit prietena mea inapoi la mine si a inceput sa cronometreze erau din 6 in 6 min.Am sunat la spital hai sa mergem se pare ca imi vor face un control .Am ajuns la 8-30 pm pana ma instalat......aveam contactii la intensitate max simteam ca mor ma controleaza cica dilatatie 5 cm vrei epidurala?sigur nici nu se pune problema la ce dureri aveam (eu care ziceam ca nu vreau sa risc)a mai trecut 2 ore pana a venit dr cu anestezia ca cica era acasa.In fine soseste imi face anestezia si din acel moment nu mai simt dureri la burta dar simt presiune in zona x.La 11 am inceput sa imping a venit doctorul care era de garda si dai batai nu ma taiat dar m-am rupt cand a iesit capul pt ca se blocase pe canal si vroiau sa foloseasca forcepsul si eu am zis ca nu vreau atunci mi-au dat oxigen ca imima lui bebe batea foarte rar.Si capul a ramas jumate afara si juma inauntru si atunci m-am rupt......si la 11-47 pm 13 aug a venit gandacelul meu Jonathan .Am nascut cu dr GARY BURGOINE si apgar 9.
Asa ca fetelor luati si voi niste ulei de ricin nu va face rau nici voua si nici la bebe va ajuta si la declansarea travaliului si va si curatati.Va pup si sa auzim de bine.
mamanati spune:
Neta fetelor,
Nu mai am somn de vre-o ora. De fapt nici stare nu mai am. Credeam ca poate nasc singura in noaptea asta dar totusi vad ca mergem miine pentru inducere. Am avut noaptea asta niste contractii dar pana dimineata au trecut.
Tweety7, Felicitari pentru bebelina, multa sanatate si recuperare rapida.
Motzata, merci pentru incurajari si detalii despre nasterea ta. Pupicei lui Jonathan.
Mada, astept sa ne spui cum ai dormit in noaptea asta.![]()
mamaluidavid spune:
Bine v-am regasit mamici si burtici!
A fost tati in concediu,asa motivam absenta din ultimul timp.Fiindca Naomi e inca mititica nu am putut pleca departe asa ca ne-am petrecut concediul mergand zilnic in parcuri.Patriciei i-a placut mult de tot plimbata si sa pape afara la aer curat.
Miercuri am avut si noi controlul de 1 luna si suntem foarte bine,avem 4560 grame si niste falcutze pe masura
,analizele i-au iesit ok ,eu iarasi sunt bine,operatia arata super.
Continuam sa papam san exclusiv,ma mir ca fac fata la cat de mult mananca .Nici colici nu avem chiar daca mananc orice,sper sa nici nu facem.
A inceput sa priceapa,se plicitseste cand e treaza asa ca am pus in functiune leaganul,ii place dar mai mult o fascineaza bara de jucarii,intinde manutza dupa ele sa le prinda.
Avem o gramada de poze noi,la semnatura in albumul Patricia
Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze
mamaluidavid spune:
Felicitari tuturor celor care au nascut iar burticilor care urmeaza sa nasca le urez bebei sanatosi si recuperare rapida!
Voiam sa va intreb ceva.
L-am pacalit pe al meu sot sa stea maine cu copiii pentru a ma putea duce la coafor sa ma aranjez putin.Vreau sa ma si vopsesc dar oare fiindca alaptez am voie sa ma vopsesc?O sa imi intreb si stilistul dar voiam sa stiu daca s-a vopsit careva si a dat dupa aceea san.
Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Mamanati am reusit si eu sa dorm cat de cat, in reprize dar am dormit un pic.![]()
TInem pumnii sa fie bine maine, curaj mult si nastere usoara! Pupici multi si te asteptam cat mai repede cu vesti!

Motzata multumim ca ne-ai impartasit experienta ta. Acuma despre uleiul asta de ricin am citit si eu pe net dar aici in uk ei zic ca asta se folosea in trecut si ca nu e chiar recomandat si etc. Acu nici eu nu stiu, sincer m-ar tenta ca oricum deja elimin dopul, incet dar sigur, dar nu stiu daca gasesc la farmacie. Am sa ma interesez sa vad ce si cum.
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby