Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
mirela0521 spune:
buna tuturor!
ieri, dupa cateva ore de contractii dureroase de cateva secunde si la intervale neregulate, cred ca am inceput sa pierd din dop (era ceva gelationos/mucos mai mult alb si cu o pata rosie pe ea), dar dupa un nos-pa luat m-au lasat durerile! asa ca va intreb pe voi, cele care ati trecut deja prin asa ceva, in cate zile se elimina tot dupul si se rup membranele? cat dureaza de la pierderea apei pana te dilati la 4 cm? sunt din provincie si vreau sa stiu cat timp am la dispozitie sa ajung la buc.
38w6d
Cristina_Ioana spune:
Mamanati si Mada, uite un maaaare pupu pentru amandoua burticile ca sa mai aveti nitzelush de rabdarica....
Felicitari noilor mamici si sa va traiasca puisorii!!!
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
Silvia_Pui spune:
Bebe Robert s-a nascut la 20.25 ora Germaniei , acum stiu sigur ora . Incerc sa pun si cateva foto , sa vedeti mica minune . Sper sa reusesc .
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553265778&security=rFKQHe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=828escd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
dariana spune:
Mirela, la mine a fost asa: vineri am pierdut dopul, vineri spre sambata a inceput sa-mi curga sange, am plecat la spital, sambata spre duminica au inceput contractiile, dimineata la 5 s-a rupt apa, de dilatat m-am dilatat f greu, cu injectii, si intr-un final, duminica la 14,05 am nascut.
Insa, nu e o regula, de la pierderea dopului pana la nastere pot trece cateva ore sau pana la 2 saptamani. Eu zic sa-ti suni medicul, nu mai sta pe ganduri si nastere usoara!
ira_ spune:
hei fetele...gata...a venit.....il cheama Toma si minunea s-a produs pe 15 august la ora 03:10 am. 3350g, 50 cm, scor 9, deh, a fost cezariana..nu putea lua 10....dar incapatanat cum e la 5 minute a luat scorul 10. ah si sa nu uit....spitalul municipal cu dr. Anca Firu (cea mai dulce bombonica).
MissJJ spune:
Mirela eu de ex am inceput sa pierd dopul miercuri seara, apoi joi nu a mai fost nimic pe absorbant si azi de dim iar au inceput sa mai apara bucati. Aaa si contractii nu am avut decat sambata trecuta vreo 2 si miercuri inca vreo 2. In rest numai crampe asa usoare.
Cristina_Ioana ms. Back 2 u!
Eu am terminat curatenia, am facut un dush si am papat un pic si acu ma duc sa ma pun in patutz in speranta ca macar am sa atipesc o ora ca v-am zis azi noapte nu am dormit decat 2 ore.![]()
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
SARILLA spune:
Buna,fetelor!
Pentru ca nu am mai intrat de mult,vreau sa felicit toate proaspetele mamici si sa le urez nastere usoara celor ce urmeaza sa isi vada puii curand.
Noi crestem, Razvan are deja o luna si un pic, s-a schimbat vizibil de cand l-am adus acasa,e un frumos si un voinicel..poate imi explica si mie cineva cum se pun poze pe forum,si o sa atasez..:)
Ca voi toate,si noi ne lovim de una si de alta,si citind un pic ce ati mai scris in ultimul timp,vad ca e normal,face parte din procesul de crestere,nuuuu?:) Numaram zilele pana o sa scapam de colici,cu toate ca,vazand cu ce probleme se confrunta unele dintre fete,ma consider mai norocoasa,la noi parca nu e chiar asa rau¡Kdeocamdata..:) Eu il alaptez,dar e foarte mancacios si ii dau si NAN,ceea ce conduce la un somn linistit,cateodata.
Ceea ce vroiam sa va intreb,nu stiu daca ati discutat subiectul sau nu,este cum procedati voi cu baita,respectiv masajul? La ce ora le faceti baie la pui,cum anume le faceti..singure sau ajutate,daca le faceti masaj sau nu,cand¡Ksi alte amanunte din astea,pentru ca asta reprezinta o problema pentru noi.Eu nu ii pot face baie singura,sotul il tine si eu il spal,se agita ca Pepsi de aproape fiecare data,plange si se zvarcoleste,mai ales cand il spal pe cap,de nu stiu niciodata daca l-am spalat sau clatit bine.La voi cum e? Si la ce ora ii faceti baie?Noi incercam sa ii facem in jur de 21.00,in idea ca dupa sa mai manance putin si apoi sa doarma¡Knu ne iese mereu¡Ksi ce nu ne mai iese este sa ii facem baie INAINTE sa manance¡Knu ii putem face baie pe stomacul gol ca e nervos tare,asa ca papa,face baita,mai papa putintel,cat sa ii vina somn,si apoi doarme¡K
M-am cam intins azi,dar tinand cont de faptul ca scriu rar, am profitat de ocazie sa imi zic oful cel mareļ.
Cam atat de la fata locului,deocamdata,revin cu amanunte si astept si sa citesc cum faceti voi.
Va pup si¡Kmergem inainte!:))
SARILLA
miti2004 spune:
fetele cu coliciosi, ciar acum va scriu cu bebele meu in brate, marait si plangacios, am si eu o intrebare : al meu de cateva zile de cand s-au inrautatit colicii papa ceva mai putin si i-a scazut si pofta de mancare, adica stam cam 45 minute la un biberon care inainte tinea cam 20-30 min. Si in loc de 130 ml de multe ori papa 100-110 ml laptic. La voi cum e apetitul in zilele mai colicioase ?
miti, mamica de 
cornelia_laura spune:
FELICITARI MAMICILOR CARE AU MAI NASCUT!!! SA VA TRAIASCA MINUNILE!!!
Eu una sunt complet terminata nervos
. De 2 zile Eric plange toata ziua si noaptea de la 3.00. Azi nu a dormit toata ziua 3 ore legate. De mancat mananca dar apoi il apuca urlatul. Am incercat Sab Simplex, Debridat, Gripe Water, Bonisan, ceai pt colici...nimic nu are efect. Si noi abia avem o luna si o saptamana....
In fine, partea buna e ca am terminat tratamentul cu antibiotic, asa ca s-au sfarsit drumurile la spital. Peste o saptamana repetam urocultura.
Va pup pe toate si va doresc nervi de otel(celor care aveti nevoie).
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard