Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Multumesc fetelor,stiam eu ca sunteti niste dragute si o sa fiti alaturi de mine.

Ana2 eu am participat la 2 interviuri de grup,de cate 5 persoane.Ne-a pus o multitudine de intrebari legate de noi,ce ne motiveaza,de ce am ales Brd,ce stim de Brd,intrebari de logica,de memorie(adica ne-a spus niste informatii si dupa un timp ne-a pus intrebari din informatiile respective),niste probleme de logica.etc.Oricum poate la Hvb nu este la fel.Dar unde ti-ai depus Cv-ul sa imi depun si eu

Ana1 spor la gasit job-uri.Dar cat te platesc?

Him multa multa sanatate calutului.Bietul de el cred ca este ca un copilas bolnav.Nu mai fi suparata ca ii trece sigur

Lou ne este dor de tine.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Yellow, sparkles !

Pisi, pune-ti cv-ul pe toate site-urile de joburi si intra pe site-uri de companii care te-ar interesa (banci, asigurari) si vezi daca au sectiune "Cariere" sau "Angajari" si trimite-ti cv si acolo, chiar daca nu fac angajari curent; ei te trec in baza de date si cand au nevoie de cineva, te cauta.

Him, multa sanatate lui Leo si un sac virtual de morcovi proaspeti !

Ana1, ce energie ai !

O sa pun poze cu sandalele imediat ce ajung sa le fac. Aseara in sfarsit am ajuns si eu mai decent acasa ! Azi as vrea sa merg sa vad o rochie pt acea nunta (desi am una), dar sa vad cum ma aranjez.

Lou, Ingerash, ne gandim la voi .

Va pe toti.

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Leo e azi mai bine, a venit dr veterinar, iar maine vine potcovarul. Va pun totusi o poza aici
sa vedeti ce trist era ieri.

Ana2, am ras de numai cand am citit ce ai scris. Eu nu am inca copii, dar ptr noi e Leo deocamdata ca un copil.

Ana1, spor la lucru si tin pumnii sa gasesti ceva ca lumea. Ma gandesc la tine, sa stii, ma bucur ca esti mai bine, ai energie si esti bine dispusa. Sa nu te lasi batuta si cand ai probleme si nu ai cu cine vorbi, poti sa te descarci la noi, eu una te citesc cu placere.

Nuschu, mersi de urari, Leo sigur se bucura de sacul de morcovi, mai ales ca azi a avut mai mult apetit.

Pisi, mersi de urari, intradevar se uita la mine ca un copil, se vede in poza ca e trist. Dar e mai bine, asta e important.

Ingerash, Lou, Will va salut si pe voi.

Weekend placut la toata lumea,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Tocmaiam venit de la water park,super misto si marfa ne-am distrat de minune.Weekend placut la toti vb mai pe seara pop toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetele.
Am vazut poza cu Leo,saracul ce trist e.....sper sa se faca repede bine.
Pisi cand lucrez de noapte sunt foarte prost platita pentru ca e la norma si e platit prost..dar ce sa fac?Ma duc.
Am sunat la domul acela care am zis ca gaseste de munca si de fapt e o doamna si a zis ca ma suna luni sa merg la agentie.Va spun atunci mai multe,sa vedem daca gaseste.E romanca.
Iar pe unde mai lucrez in menaj sunt platita cam cu 10 dolari(canadieni) pe ora..dar se intampla sa fie si mai putin.
Sper sa gasesti si tu perede de lucru.Iti tin pumnii.
Maine la munca si poimaine(e de lucru mult la tipografie).Azi am lenevit si lenevesc in continuare,nici chef sa fac ceva in casa nu am....ca vorbeati de energia mea..sa dus pe ziua de azi.
Weekend placut fetele si va pup pe toate.
Ana...vroiam sa te intreb nu stii si tu pe cineva,studenta sau profesoara care sa faca meditatii la franceza?
Va pup.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!

Am intrat scurt sa va salut, inainte de a pleca la Leo, ca vine potcovarul.

O zi placuta la toate va doresc, you!
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Buna tuturor .

Vad ca este foarte liniste, poate din ce in ce mai liniste aici... .

Ana1, eu ziceam ca ai energie mult apt ca mi se pare ca muncesti mult si esti mereu in cautare. Te admir .

Eu m-am trezit relativ devreme azi ca pe la 7 erau niste tunete afara de se zgaltaia patul cu mine. Acum e iar soare si se anunta canicula. Cred ca merg la bunica azi, pe seara iesiri, presupun.

Va cu drag si va doresc spor in tot ce faceti !

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Da Nuschu este din ce in ce mai liniste pe aici .Multumesc pentru info,esti o scumpa.Am aplicat eu la niste job-uri pe BestJobd inainte sa merg la Brd dar nesmititi nu m-au sunat.Si de asta am intrebat-o pe Ana2 unde si-a depus ea cv-ul.Oricum cand m-am uitata pe site-urile bancilor m-am si speriat de cerintele lor[:O]

Him sa ne spui cum se mai simte calutul.

Ana1 pai mie imi pare ca 10dolari canadieni pe ora nu este rau deloc.Succes la agentie!

Ana2 tu pe unde umblii de nu mai dai pe la subiect?

Ingerash se plimba cu prietena ei,Will sigur petrece iar,Lou decoreaza....numai noi pe aici

ps:eu as scrie mai des dar imi merge foarte foarte greu netul,astept si cate 30 min sa mi se incarce o pagina

Va pup si a doresc o zi luminoasa.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Hallo!

Tot eu, chiar aveti dreptate ca e liniste pe aici. Azi a venit potcovarul, pus potcoava la loc, iar Leo vroia sa o ia la galop din loc, ne-o trebuit putere sa il tinem. Se simte mult mai bine, ceea ce ne bucura mult.

la toti si va asteptam la scris,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Ce fac fetele mele????
Eu acum am venit din oras...am tot umblat....am trecut si pe DC dar nu am avut nimic interesat de zis...si d-aia nu am scris la subiect.

Astept si eu sa ma angajez...sa vedem...luni am 3 interviuri....
Pisi...de pe ejobs mi-am gasit eu mereu slujbe....depinde de pretentii....eu am de un salariu de la 6 mil in sus...deci nu-s f pretentioasa!!!

Va pup!!!!!!!!
Lou......mai treci si pe la noi.....
Ingerash...........pe unde esti?

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput