Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7
Raspunsuri - Pagina 10
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele.Eu acum am venit de la munci..sunt obosita,si ma duc si maine.
Nuschu ai dreptate,in continuu caut da nu se prea adeveresc toate ca de s-ar adeveri nu as avea tipm sa le fac pe toate.Stai linistita ca totusi cu toate cautarile mele tot se intampla sa stau cateva zile pe saptamana.As vrea sa lucrez in fiecare zi,nu neaparat in acelasi loc.
Cred ca ma paste o raceala pentru ca surioara mea e racita si o sa mi-o paseze,raceala.Si ma simt cam naspa cu nasul putin infundat,gatul ma doare ca mi-a trebuit ieri inghetata
,asta e.Sper totusi sa ma ocoleasca raceala,poate o fentez.
Weekend placut tuturor si mai vb.Va pup pe toate
William spune:
Luni si eu un interviu la o firma de telemarketing, de abia astept se vb engleza, sper sa am noroc. In rest cum mai este viatza voastra.Azi e urat afara se vede ca se apropie toamna:((. Dar se apropie si Halloween si Craciunul.
nuschu spune:
Neata, frumoaselor (daca asta mai e "neatza", mie asa mi se pare, ca m-am trezit tarziu ).
Pisi, Ana2 bafta multa la intw .
Him, ma bucur sa aud ca Leo e mai bine. De altfel, am vazut aseara pe Eurosport o competitie cu niste cai MINUNATI. Nu stiu cum se numeste, nu ma pricep, dar "dansau" in ring. Minunat ! Niste cai ffff frumosi si fff destepti ! Ca Leo, evident !
Ana2, ma bucur sa te revad.
Ana1, ai grija sa nu te imbolnavesti ! Da-i cu paracetamol (sub ce forma aveti acolo, eu iau fervex sau coldrex), dar n-o lasa sa te invadeze ! Sanatate multa !
Eu am fost ieri la bunica, am mancat sarmale si porumb copt si am avut activitati casnice: spalat (in doua reprize) si cumparaturi de mancare.
M-am culcat tarziu, ca se uitau sora-mea si un prieten la un film - cica - horror.
Will, eu sper sa mai fie muuulte zile zu soare si caldura pana la Halloween si Craciun. Eu vreau VARA !! Succes la intw !
Va pup si va doresc o duminica frumoasa .
Li
William spune:
Multumesc de abia astept,merg cu Ana, poate o sa imi tina noroc. In rest azi am fost prin park si acum imi fac c.v-ul. Sper sa iasa bine :P va pop fetele salut baietzi. Ingerash cred ca sa pierdut prin munti :P iar lou nush cei cu ea dar sper sa revina rapid
pisicuta si matei spune:
Hello Hello
iar liniste,doar e duminica,nu?!
Noi azi am facut un an de si nu am sarbatorit,poate cand o sa avem mai multi,dupa 5 .
Am pus niste pozici noi in albumul Matei 1an si 3 luni daca doriti sa ne vizionati.
Ana2 si Will succes maine la interviu.
Nuschu si eu am mancat azi sarmale in foi de vita trimise de mama
Him ma bucur ca este mult mai bine calutul.
Lou pe unde umblii de nu ne-ai mai vizitat de atata amar de vreme
pentru toata lumea!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
hello, ai em bec :)
m-am intors vineri noapte de la munte da' n-am avut timp de net , acum prietena mea a adormit ca maine pleaca si eu am intrat repede sa las niste mesaje la banat, timisoara si aici
am citit rapid tot ce ati scris...
imi pare rau pt. Leo a lui HIM
PISI, asa e cu interviurile, lasa k la urmatorul o sa fie bine ;)
NU, la tine vroiam sa ajung!!!!!!!!!!!!! si eu am fost la cheile gradistei dar joi!!!! :((((((((( mi-a sarit inima in loc knd am vazut c ai scris . o sa pun si eu poze si impart impresii maine...
pusi la nominalizati si nenominalizati k eu mor d somn
p.s. am adormit deja
louisea spune:
Salutare la fetele si baiatu
Scuze ca n-am mai intrat de mult dar pt moment n-am net acasa Cica tre sa vina un tehnician sa se uite care-i problema, ca nu ne putem loga.. Oricum sper sa se rezolve cat mai repede
Am sa va pun poze cand am net acasa
In rest cu munca si astept pe miercuri sa incep fac. Deci nimic intreresant de pe la mine
Multa sanatate bolnaviorilor
Distractie placuta celor ce inca petrec
la toata lumea
nuschu spune:
Sal'tare-sal'tare !!
Ma bucur sa va vad, Lou si Ingerasha si va cu drag. Astept pozele amandurora. Ingerash, ar fi fost chiar funny sa ne intersectam la munte.
Pisi, am vazut pozele. Sunteti niste frumosi toti si voi asa niste parinti tineri .
Tin pumnii copiilor la intws, sa se intoarca gloriosi .
Eu am zile lejere, foarte chiar, insa maine tb sa merg la asigurare si la service cu masina de-am busit-o, tb sa trec pe la banca, sa merg sa "vizionez" o rochie pt nunta la care merg si ce-o mai aparea. Pana atunci, ca tb sa stau, totusi, in birou, mai citesc.
pe toti cu drag si zambete.
Li
pisicuta si matei spune:
HI!
Frumos frumos,lume noua.
Ingerash gata se termina party-ul si te vedem mai des??
Lou de cand nu te-am mai vazut.Cum e in prima zi de serviciu(presupun ca e prima,nu?).Mult succes si cu jobul si cu facultatea.
Nuschu multumim mult.Iti tin pumnii pentru maine.Dar cand te duci la nunta?
De la mine nimic nouMa stoarce Matei de nervi
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
Ah, uitai ! Lou, bafta multa cu facultatea, sa fie asa cum te astepti !
Pisi, merg sambata la o nunta, a unei prietene din liceu. Se anunta a fi frumos, ca suntem prieteni vechi; din pacate, m-am uitat pe netsky la prognoza meteo si nu arata bine , insa in afara de plimbareala prin ploaie, nu ne va afecta distractia .
Li