Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Lou, Ingerash, bine ati revenit, asteptam poze. Apoi Lou, bafta cu faculta.

Ana2, Will cum a fost la interwiu?

Pisi, La Multi Ani inainte, sa ramaneti la fel de fericiti si sa va bucurati de Matei. Am vazut pozele, f frumoase.

Nuschu, nu mai scrie de mancaruri, ca mi-ai facut pofta. Sarmale nu pot face aici, nu e varza ca in .ro, numai porumb pot cumpara de la turci.

Ana1, sa ai grija de tine. Bea cate un ceai de menta cu lamaie si daca simti ca incepe raceala ia vorba lui Nuschu un paracetamol.

Ne ne bucuram ca Leo e bine acum. Ieri am fost in vizita la prieteni de ai nostrii.
Azi noapte a plouat intr-una, azi dimineata nici nu vroiam sa plec la lucru. Eu umblu de o saptamana cu pulovar sau geaca pe mine, asa ca nu cred ca se mai indreapta aici vremea.

si va doresc o saptamana usoara,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Liniste liniste liniste...

sssssssssssssss....
sa nu trezesc pe cineva

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Fetelor..nu m-au sunat de la firma unde am dat interviul deci....gata postul asta! Sa vedem altul acum....of of of of of!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Ana2 bine ai venit in glubul celor nesunati dupa interviu.Glumesc evident.Las' ca o sa fie mai bine data viitoare.Uite aici si galeria:

HAI ANA2

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Fetele frumoasele, nu plangeti dupa intws ! Astea vin si pleaca si se gaseste un loc pentru fiecare dintre noi; altele sunt lucrurile importante in viata . Eu va tin pumnii si sper sa va gasiti ceva pe gustul vostru .

Him, gata, nu mai zic de mancare, iarta-ma. Voi aveti varza din aia tare, din care nu iese nimic, ca la austrieci ?

E drept ca e cam liniste pe-aici, speram sa se adune lumea odata cu racoarea ce anunta toamna .

Eu am umblat azi toata prima parte a zilei pt constatarea la masina accidentata si fiind masina de firma, du-te la firma, du-te la asigurare, iar la firma, apoi la service pt programare (noroc ca-s - more or less - cat de cat apropiate), am pierdut o gramada vreme si mi s-a luat si de dus dupa rochie si card (mi-am facut un alt card si tb sa merg sa-l ridic, numa ca program de banca, e numai pana la 4 ).

Aseara am stat iar in oras pana tarziu si staaaau si ma uit cum imi fug banii printre dejte . Trebuie sa franez, ca nu mai merge !!

Btw, aveti idee cam cat sa dau la nunta ? Eu ziceam 100 de euro, dar mama cica e cam mult. Voi ce stiti ?

Va cu drag pe toti si va anunt ca mi-am mai tras un maglavais in cap (poate pun poze de la nunta, cu sandalele Zara si capul mai deschis, la figurat ).

Li

Mergi la inceput

Mai...eu am dat 100 dolari la nunta si au fost toti multumiti! ...100 E mi se pare si mie cam mult....acum depinde cat de apropiata iti e prietena...

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Azi nu prea am chef de scris asa ca va salut doar scurt.

Nuschu, varza e ca la austrieci, tare si nu imi place ptr sarmale. Dar poti sa mai scrii de mancaruri, ca o pun pe mama sa imi aduca tura viitoare cand vine

la toti si va doresc o seara placuta,
Him

Mergi la inceput

Salutare si de la mine!

eu ma simt nasol si cu vremea asta,si netul imi merge greu,azi nici nu am iesit din casa ca ne-am temut ca ne prinde ploaia,nu am facut ce mi-am propus

va pup si mai vb!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau dragi copii si copilashi,
Nu ma dezmint si intru la ore imposibile
Deci, sa va pov de la munte si de perioada cat am avut-o pe prietena me ain Ro :)Am vizitat toata timisoara, cu centru, opera, unirii, mall , muzeu, etc...si am mers la bran la munte unde am vizitat castelul :), am fost intr-o zi si am vizitat brasovul cu biserica neagra, strada sforii, poarta scheii, centru & intr-o zi am vazut cheile gradistei, moeciul, un pic din rezervatia naturala bucegi, pelesul si pelisorul (dar asta doar l-am vazut din afara).
Drumul spre casa a fost ingrozitor de naspa pt. k a fost plin trenul, a fost cald, a fost fum, au fost toate categoriile de mirosuri & plictiseala si oboseala cat cuprinde...totusi a meritat si nu-mi pare rau :)
Am facut praf banii parintilorpe cadouri pt. prieteni si am facut sute de poze. O sa fac un album in contul meu si trimit invitatii cui vrea :)
acum ar fi cazul sa trec si eu la somn (parca vad k asta inseamna ca mai zac vreo 2 orea la comp).
Pisi, felicitari pt. aniversare, sa aveti parte de multi ani fericiti in care sa va bucurati d eiubirea voastra si de Matei (acum ma pun sa vad si pozele)
Pt. fetele cu probleme cu interviurile: curaj, lumea nu incepe si nu se termina cu un interviu, pentru voi exista posturi mai bune decat alea ;) va zice mama Omida
Nu, dc. mergi singura la nunta 100 de E e arhi-suficient, bine, depinde si cat de buna prietena esti cu mireasa :)

hai k va las, trec sa pun poze in album, va

Mergi la inceput