Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7
Raspunsuri - Pagina 8
pisicuta si matei spune:
Serios Ana2? nasol.La cate se intampla pe aici cred si eu!probabil ca deranja pentru ca stia prea multe.pacat!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Himmelsduft spune:
Buna seara la toata lumea!
Am intrat sa fac prezenta. La Leo nu ii merge asa bine, scriu maine detalii, asa ca sint putin supi. Sper ca maine sa vin cu vesti mai bune.
la toata lumea si somn usor,
Him
pisicuta si matei spune:
Ce liniste!
Fetelor ce liniste e pe aici
O sa continu si eu lista vestilor mai putin buna:nu m-au sunat de la Brd ceea ce inseamna ca nu am trecut de al doilea interviu.Desi au zis ca vor suna indiferent pe mine nu m-au mai sunt deloc..
Him sanatate lui Leo.Asteptam vestile bune pe maine
Nuschu,Lou,Ana1,Ana2 ???
Somn usor!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
William spune:
Neatza ce face lumea, numai fiti tristi asta e se poate intampla orcui. Cine stie poate o reveni cu un nou nume. In rest ce faceti, ce ziceti? Astazi iar s-ar putea sa merg la water park de abia astept.
nuschu spune:
Bonjurica tuturor .
Pisi, imi pare rau ca nu te-au mai cautat de la BRD. Trebuie sa ai incredere ca-ti vei gasi un job, mai ales acum, ca vine toamna si se dinamizeaza piata.
Him, imi pare rau sa aud de Leo .
Eu ma intreb ce-i face pe oamenii care parasesc forumul sa plece ? E tare trist, totusi, daca o disputa ii supara atat de tare...
Eu am intrat mai rarut zilele astea pentru ca la birou am avut putina treaba si suntem in continuare fara retea pe un comp, iar acasa am ajuns usually tarziu si am asa un program de umblare dupa-amiezile (imi cautam niste sandale pt o nunta) si de discutii inutile in fiecare seara, astfel ca am senzatia ca nu fac nimic toata ziua, dar nici timp nu am !
[Mi-am luat, totusi, niste sandale de la zara.]
Va pe toti si revin - sper - mai pe dupa-amiaza.
Li
pisicuta si matei spune:
'Neata.Din fericire azi merge mult mai bine netul si poate reusesc sa pun niste poze.
Nuschu si mie imi pare nitel rau ca ma entuziasmasem,ca persoana care nu a mai lucrat niciodata si a reusit sa treaca de primul interviu.Dar nu ma dau batuta asa usor,oricum astia de la Brd nu stiu ce au pierdut.Succes la gasit sandale si sa le porti sanatoasa pe cele de la Zara!
Will distractie placuta la water park.
Restul fetelor????/
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Himmelsduft spune:
Hallo la toata lumea!
Pisi, imi pare rau ca nu te-au sunat de la brd, se iveste o alta ocazie poate si mai buna.
Nuschu, spor la cumparaturi, de fapt cautat sandale, iar pina atunci sa le porti sanatoasa pe cele luate.
Eu sint inca putin supi, ca Leo are o infectie la picior, a venit dr si a trebuit sa ii dam potcoava de fier jos. Imi pare rau ca sufera, ca se uita asa la mine, ca un copil, nici morcovi nu ia trebuit, cu toate ca infuleca un sac de 2 kg imediat. Azi ii merge ceva mai bine, maine vine iar dr la control, apoi sper sa vina potcovarul sa ii puna potcoava la loc, ca nu il pot misca in hala, ca are bandaj la picior. Na ca am scris un roman, scuze daca v-am plictisit.
si restul fetelor,
Him
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele...imi pare rau ca aud vesti rele.Pisi sigur o sa gasesti altceva,imi pare tare rau ca nu te-au sunat,stiu si eu cum e sa stai sa astepti..dar lasa ca gasesti altceva.
Him insanatosire grabnica lui Leo...saracul sper sa se faca repede bine.
Nuschu spor la cumparaturi.Da ce sandale ti-ai luat de la Zara?Sunt frumoase?Vreau si eu poze daca ai.
Ana,Will va pup si pe voi...restul cred ca sunt cu treaba.
Eu am muncit aseara si am dormit azi toata ziuaaaaaaaa de asta scriu asa tarziu.
Maine o sa dau telefon si eu la un nene sa vad daca imi gasesc ceva de lucru,a dat el anunt pe un site ca gaseste de munca...si poate am noroc.
am mai dat telefon la o doamna quebecoasa,are nevopie 1-2 ori pe luna de menaj,am mai gasit o data pe sapt la o romanca...poate imi ocup incet incet toate zilele saptamanii...da ce fac ca am si noaptea de munca.
Eeee sa gasesc eu de lucru si vad de unde mai cumpar timp.
Va pup si aveti grija de voi.am scris o gramada.
ana_maria222 spune:
Pisi in ce a constat interviul tau la BRD? Ca m-au chemat si pe mine la HVB pe postul de consultant bancar...si nu stiu la ce sa ma astept. Oricum nu imi fac sperante!
Va pup pe toti..ma duc la nani!
Him..nusht de ce ..pana la post-ul tau de azi..credeam ca Leo e bb tau...
Pozeeee
Mancarica