Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hello Hello.

Eu sunt vesela ca m-au sunat de la Brd si la 18 ma duc la al doilea interviu.Sunt asa de bucuroasa,ca ma si gandeam inainte sa ma sune ce reactie o sa am daca nu ma suna,dar din fericire m-au sunat.Sigur ca asta nu inseamna mare lucru,ca cine stie cate interviu mai urmeaza,dar am facut un pas inainte,nu?!

Nuschu mult succes cu eliminarea fobiilor,esti pe drumul cel bun.Ma bucur ca a fost frumos la munte,si mie imi e un dor sa merg undeva,oriunde,numai sa fie in vacanta.Poate o sa reusim si noi sa mergem pana la urma,macar un week-end pe undeva!

Will multumec pentru informatie.Tu ai fost acolo,cum arata? e mai bine decat la strand?e aglomerat?sunt si copilasi mai mici si au bazin pentru ei?ce muzica e? Hai ca ti-am pus o groaza de intrebari

Foarte frumos gest ai facut pentru parintii tai Ana.Felicitari

Lou sa stii ca ne este tare dor de tine.Sa te gandesti la noi.

Ingerash,Him

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hi @ all!

Am intrat scurt sa va salut. Ma simt mai bine, numai vremea imi face iar probleme ca e cam ciudata, ba ploua ba e soare, dar macar e cat de cat cald.
Azi nu scriu mult, ca sint grabita sa mergem la Leo.

la toti, scuze ca nu va nominalizez.
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetele.eu acum am aterizat,am avut ceva de lucru azi.Ma bucur ca v-au placut pozele.
Ana ma bucur ca te-ai distrat.
Va pup pe toate si mai scriu eu.Cred ca saraca Lou are treaba pana peste cap.
...pentru toate si toti.

Mergi la inceput

Hello!

Ce slaba activitate pe aici
Eu am fost la al doilea interviu si daca trec de asta mai e inca unul parca nu se mai termina!

somn usor tuturor.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Pisi, sunt super multe bazine, copii vezi cu galeata, e super marfa. Topogane de toate felurile, ce pot sa iti zic e superb. Azi vroiam sa mergem dar e urat afara:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Bon jour à tous !

Pisi, iti tin pumnii sa treci cu bine de toate intw, oricate ar fi ele . Mi se pare mie, sau inca nu ai pus poze noi ?

La mine e tot asa, fara retea si cu diverse de facut pe-aici, mai mult, mai putin. Planuiesc o alta excursie mica pe w/e, vreau sa-mi duc bunica pana la Curtea de Arges, ca isi doreste sa mearga.

Daca va e dor de un verde ireal si complet...

Pe mai tarziu. pe toata lumea si sper ca Him nu e prea bolnavioara, ca Lou se pregateste de party, ca Ingerasha se relaxeaza la munte si ca ceilalti sunt si ei bine .

See ya

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo!

Azi am avut o zi destul de grea, dar acum ma bucur ca sint acasa.

Pisi, tin pumnii la interwiu.

Lou, spor la treaba, asteptam poze dupa ce v-ati mutat.

Nuschu, vazut poza, a iesit verdele f real.

Ingerash, Ana1, Ana2, Will si restul

Ne mai auzim,
Him

Mergi la inceput

Vai Nuschu cat sunt de frumoase pozitele .Vreau si eu in vacanta,sunt aproape 2 ani de cand nu am mai fost undeva .
Nu am pus inca poze ca am mai avut si azi camera la dispozitie.Si in plus nu reuseam sa descarcam pozele pe Win2000 si le-am descarcat la cineva care avea Xp si acum sunt pe cd.Mai intai trebuie sa le salvam pe calc,iar asta mai dureaza putin ca sotul meu s-a hotarit sa puna si la noi Xp si asta pe o caldura infernala de avea procesorul 55 grade celusiusi si evident ca nu a mers.Si de nervi a introdus intr-unul dintre harduri(ca avem 2) cablul mai tare si a rupt un spin si unul l-a indoit.Si culmea pe acel hard erau cele mai multe informatii pe care le aveam stocate,inclusiv toate pozele cu Matei de cand s-a nascut .oricum in principiu info nu sunt alerterate,iar hardul poate fi reparat,ceea ce vom face cat mai curind.Hai ca m-am intins.
Multumesc pentru sustinerea pentru interviu.Nuschu si Him.
Will multumesc si tie pt info,poate ne ducem si noi pe acolo,sa vedem.

In rest nimic nou.

Somn usor!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

buna fetelor....
eu de vreo 2 zile nu am prea avut chef de scris...mi-e o lene de ma doare !!!!! plec si eu pe la 15.30 la plimbare.

aseara a venit un prieten pe la noi si la 23.30 i s-a pus pata ca vrea mici....si ne-am dus la Cocosu Rosu(daca stiti) si am luat mici baiatului! ...si i-am facut si cartofi prajiti ca i-am promis!!!!!!!

va pup si mai intru!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Fetelor..sunt tare trista!!!! Azi am vazut la "inchideri de cont la cerere" ca JOKER ne-a parasit!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput