Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7
Raspunsuri - Pagina 6
pisicuta si matei spune:
Ana am vazut pozele.Ce petrecere mare si ce v-ati mai distrat! dragut!
Pe Dragos nu l-ai invitat? Dar tu de ce apari in asa de putine poze?Doar erai sarbatorita!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ana-Maria21 spune:
Am vazut si eu pozele..........Foarte frumose..si cati baieti frumosi.Distractie placuta si La multi ani tatalui.
Am pus 2 poze de la chefhttp://community.webshots.com/photo/552424698/2226244520088860598FzgOyK......vedeti ca e una dupa alta.
Ana-Maria21 spune:
Nu se vad pozele.....acum am observat si deocamdata nu pot sa le pun pentru ca nu stiu ce are siteul.Imi da eroare.Poate maine o sa mearga mai bine.
Ana-Maria21 spune:
http://community.webshots.com/photo/552424698/2226244520088860598FzgOyK
Daca nu merge nici acum ma dau batuta.
Vedeti ca e una dupa alta.
pisicuta si matei spune:
Ana cat esti de draguta .Sunt pozele de la party-ul care zicea ca va tine putin?
Pentru o zi avem si noi camera,am impruputat de la un prieten.O sa facem pozite si mai fac si eu un album!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
William spune:
Neatza, ce face lumea? Eu tocmai mi-am baut cafeaua si acum ma uit la dbz ca mai am foarte multe episoade de vazut. In rest sper ca sunteti bine si vb mai tarziu popppp
nuschu spune:
Buna dimineata tuturor !
In sfarsit, ajung sa va salut. Am vazut pozele Anelor, f frumoase toate. Ma bucur sa vad ca v-ati distrat.
Eu am tot fost in masina zilele astea, dupa "escapada" si bunica, am fost de sambata pana ieri la Cheile Gradistei (langa Moeciu), f frumos peisaj (am si cateva poze, dar acasa). Am luat-o usor inspre Padina, dar nu aveam timp suficient sa facem traseul dus-intors, asa ca am facut numai jumatate si asta mi-a facut o pofta teribila de mers un pic mai mult la munte. Asta e, vreau mereu mai mult !
Azi-noapte m-am culcat la 2.30 si m-am trezit la 5, sunt chiauna si nu visez decat la somn !! Am stat la palavre cu niste prieteni, am avut o surpriza de proportii din partea fostului prieten and so on... Un w/e plin !
Pisi, asteptam pozele .
Distractie placuta, Ingerash !
Va pe toti cu mare drag si asteptam vesti .
ana_maria222 spune:
buna fetele......eu sunt extra obosita dar inca emotionanta. a fost superb la biserica.....ieri am realizat inca o data ce frumoasa e mamica mea cea draga si ce mult o iubesc.
la petrecere le-am dedicat cate o melodie si au fost extrem de emotionati(mama si tata).......
au fost relativ multe persoane 50 si ceva...aproape 60....nebunie mare...multa pregatire...dar superb totul........
o sa va pun si poze maine-poimaine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
nuschu spune:
Pisi, am uitat sa zic de "tema": am de citit o chestie pana ma imunizez la ea - e faza aia cu depasit temerile, spaimele etc, sa la confrunti si sa-ti treaca. In other words, am niste doage de pus la loc .
Ana2, sper ca esti mai bine
Astept cu nerabdare pozele cu mamica ta frumoasa .
Li