Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ZIUA MEA:
http://community.webshots.com/album/553320732FKkOaT

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ana am vazut pozele.Ce petrecere mare si ce v-ati mai distrat! dragut!
Pe Dragos nu l-ai invitat? Dar tu de ce apari in asa de putine poze?Doar erai sarbatorita!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Am vazut si eu pozele..........Foarte frumose..si cati baieti frumosi.Distractie placuta si La multi ani tatalui.

Am pus 2 poze de la chefhttp://community.webshots.com/photo/552424698/2226244520088860598FzgOyK......vedeti ca e una dupa alta.

Mergi la inceput

Nu se vad pozele.....acum am observat si deocamdata nu pot sa le pun pentru ca nu stiu ce are siteul.Imi da eroare.Poate maine o sa mearga mai bine.

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/photo/552424698/2226244520088860598FzgOyK

Daca nu merge nici acum ma dau batuta.

Vedeti ca e una dupa alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ana cat esti de draguta .Sunt pozele de la party-ul care zicea ca va tine putin?
Pentru o zi avem si noi camera,am impruputat de la un prieten.O sa facem pozite si mai fac si eu un album!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Neatza, ce face lumea? Eu tocmai mi-am baut cafeaua si acum ma uit la dbz ca mai am foarte multe episoade de vazut. In rest sper ca sunteti bine si vb mai tarziu popppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Buna dimineata tuturor !

In sfarsit, ajung sa va salut. Am vazut pozele Anelor, f frumoase toate. Ma bucur sa vad ca v-ati distrat.

Eu am tot fost in masina zilele astea, dupa "escapada" si bunica, am fost de sambata pana ieri la Cheile Gradistei (langa Moeciu), f frumos peisaj (am si cateva poze, dar acasa). Am luat-o usor inspre Padina, dar nu aveam timp suficient sa facem traseul dus-intors, asa ca am facut numai jumatate si asta mi-a facut o pofta teribila de mers un pic mai mult la munte. Asta e, vreau mereu mai mult !

Azi-noapte m-am culcat la 2.30 si m-am trezit la 5, sunt chiauna si nu visez decat la somn !! Am stat la palavre cu niste prieteni, am avut o surpriza de proportii din partea fostului prieten and so on... Un w/e plin !

Pisi, asteptam pozele .

Distractie placuta, Ingerash !

Va pe toti cu mare drag si asteptam vesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

buna fetele......eu sunt extra obosita dar inca emotionanta. a fost superb la biserica.....ieri am realizat inca o data ce frumoasa e mamica mea cea draga si ce mult o iubesc.

la petrecere le-am dedicat cate o melodie si au fost extrem de emotionati(mama si tata).......

au fost relativ multe persoane 50 si ceva...aproape 60....nebunie mare...multa pregatire...dar superb totul........

o sa va pun si poze maine-poimaine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Pisi, am uitat sa zic de "tema": am de citit o chestie pana ma imunizez la ea - e faza aia cu depasit temerile, spaimele etc, sa la confrunti si sa-ti treaca. In other words, am niste doage de pus la loc .

Ana2, sper ca esti mai bine

Astept cu nerabdare pozele cu mamica ta frumoasa .

Li

Mergi la inceput