Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7
Raspunsuri - Pagina 23
pisicuta si matei spune:
Ingerash sa imi trimiti si mie poze cu matu,ca noi nu avem pisica dar poate ii place lu Matei de el.tare faza cu oita.Da am terminat Ase-Comert specializarea turism servicii
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
o sa-ti trimit :), Pisi
vroiam sa va zic ccc ca compu' meu niciodata nu merge perfect orice ar fi ...ba n-am sunet...ba se blocheaza...ba nu merge office...ba intra in colaps cand mi-e lumea mai draga (adica ccc cand aveam de predat atestatul )...asa ca ieri - ca sa-si mentina reputatia - nu-mi mai recunostea modemul de la net , am crezut k il arunc pe geam, am stat cateva ore la el da' pana la urma l-am rezolvat
nuschu spune:
Loool, da' daca se transforma oitza in broscoi ??
Pisi, si eu tot la SNSPA as vrea, tot online, ca nu cred ca as avea tragere de inima sa merg la facultate (eu am terminat fac de 2 ani, asa ca am cam pierdut obisnuintele). La specializarea ta, poate pui de-o colaborare cu Ana2 .
Ingerash, ideal nu exista, de-aia e ideal, sa nu fie . Asa ca lasa-l pe el sa te gaseasca, tu simt-te bine si fii minunata .
Acum sunt cam pissed off (scuzati expresiunea), da' tre sa stau la birou degeaba, desi am venit la 8.30. Si e deja 6 !! Ca tot ma laudam zilele trecute ca eu nu fac over time. Imi iesira pe nas .
.
Li
louisea spune:
Salutare tineri frumosi
Pisi si azi a fost f cald.. imi era deja cald in tricou :) Poate ca nu-i asa cald ca in .ro vara dar parca tot la fel de cald se simte.. If you know what i mean. In schimb iarna nu e asa frig ca in .ro..
Mi se pare tare interesant masterul care l-ai ales. Iti doresc mult succes.
Nuschu ma bucur ca oita e bine Sotul meu mi-a interzis sa pun vre-un mutunache in masina (nici cand o folosesc numai eu).. Pusesem la un momendat un iepuras roz de la Duracel. Va imaginati ce mutra a facut
Si mie mi-a placut sa ma intind acolo pe iarba. Fuse ideea prietenei mele ca io cica sa mergem in cantina
Ce carti ti-ai cumparat? Ceva interesant? Eu terminasem romanu cu pasarea a lu Murakami dar acu din pacate nu am timp de alte lecturi decat cele de facultate :(
Ingeras astept pozele
Nu mi-ai zis daca astepti sa incepi facultatea :)
Will da nu esti prea vorbaret azi..
Ana1 saracutul de el De cat timp il aveti?
Si Bandit mai facea mutre (se miorlaia) cand il lasam singur dar acum s-a obisnuit. Nu-l puteti dresa?
Ana2 poate din cauza gandurilor de peste zi.
Merci de suc.. Da cum zise Psi poate dai si o sampanie :)
Ah si sa ma laud ca tocmai ce-am scos o praji cu banane din cuptor
la toata lumea
ana_maria222 spune:
helloooo...vedeti ca vin mai des...da???
lou..nu era domne suc de portocale ci ceai!! Iar cat despre prajitura de banane...sper sa-ti fi iesit bine ca am facut-o si eu alalteri si a iesit dezastru....e prima oara cand nu-mi iese ceva bine si ma oftic rau!!
pisi....sora mea a terminat tot ASE Comert (Economia Serviciilor, Turismului si Comertului) acum termina master(mai are un semestru) tot ASE - Afaceri Internationale....dar e mult de munca in ASE-ul asta domne!!!!!
Will nu prea e vorbaret...in schimb fumeaza tigari pe scara cu mine si Luiza de mama focului....
Va pup pe toate!!!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
nuschu spune:
Buna seara, copii.
Ma bucur, parca a crescut un pic vorbareala pe-aici.
Eu sunt un pic intoarsa, nu mi s-au virat banii pe card si ma simt "descoperita", mai ales ca am o promisiune de onorat. Asta e, sper sa vina pana vineri (desi in mod normal trebuia sa vina de ieri ).
Hai, mai, Ana, daca-ti ies chiar toate ne cocosezi de complexe . Oricum, daca e pandispan, merge si mai lasat, mai nefacut, eu mancam si necopt cand eram mica (ul de mine ).
Si eu am senzatia ca te cam stres la ASE cu sesiunile. Sau ma insel...?
Lou, nici mie nu-mi place cu mutunachi, cruci, zaruri, cd-uri sau alte minuni ! Doar oitza am pus-o pe bord si era ciudat, ca e maricica, nu-i mutunac de pus in masina .
Deocamdata si la noi e acceptabil cu vremea, dimineata si seara e mai racorel, dar merge.
Mi-am luat vreo 5-6 carti, una a Ioanei Parvulescu, In intimitatea secolului 19, Martin Page, M-am hotarat sa devin prost (funny), un ghid mai altfel cu cateva restaurante bucurestene, o "istorie" a Buc in perioada comunista...
Eu n-am citit Murakami, cum e ? Nu prea ma "inteleg" cu literatura asiaticilor, nu stiu de ce.
Nu v-am spus ca mi-a placut mult "Mie nu mi-e frica", o carte micuta, dar impresionanta. Desi s-a terminat cam brusc, eu voiam sa stiu mai multe.
Yucss, n-am chef de job maine. Acum merg sa ma usuc la par si sa .
Noapte buna.
Li
pisicuta si matei spune:
Hallo,hallo!
Nu nu m-am trezit acumCi acum vreo ora
Nu v-am mai vizitat aseara ca am adormit ca am fost doar eu cu misu Matei la plimbare si m-a cocosat si apoi am avut si circa ca el nu vrea sa faca nani si asa ca m-am culcat repede repede
Ana1 am vazut pozele.Tare frumusel mai catelusul.Mie imi plac tare mult cateii mult mai mult decat pisicile(dar ii plac sotului meu.Dar dupa operatie nu o sa mai poata "sa zica" nimic?
Ana2 mie nu mi se pare ca este mare branza de ASE.E adevarat ca acum cu module sunt mai multe sesiuni,dar sunt de kk.De asta este si rata de promovabilitate asa de mare.Mie nu-mi place ce carte se face la ASE si de asta am decis sa nu fac master acolo,ca altfel ma tenta si pe mine cel de Turism international pe care il au.Succes surorii tale in continnuare
Nuschu super.La care master?Daca te inscri la acelasi ca mine,si sunt si aleasa poate vom fi colege.Si nu mai fi suparata cu banii ca trebuuie sa se rezolve treaba,poate chiar azi!
Lou treaba este ca nu cred ca am vreo sansa sa ma mut in Danemarca,asa ca ma multumesc momentan si cu Romania.Si asa cum a zis si Nuschu ieri a fost mai caldut,sa vedem azi cum este.Dar daca iti era cald cu tricoul de ce nu l-ai dat jos
In rest numai cotidian,din pacate.
va
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
yupiiii in sfarsit se intampla ceva bun si in viata mea.tocmai m-au sunat de la Brd si am trecut de interviul al doilea si ma duc la al treilea
Daca ma credeti imi vine sa sar in sus de bucurie,imi si tremura mainile acum cand va scriu.Sunteti primiele care aflati ca Bogdan doarme
va mult pe toate si imi sunteti tare tare dragi!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
FELICITARI Pisi
Ma bucur mult pt tine si iti tin pumnii
M-am abtinut sa-l dau jos, nu de alta da mai sti ce ganduri isi facea profu de la "drept constituional"
Li nici mie.. Si nici o mie-si-o-suta de braduleti din aia parfumati
Despre Murakami , mie una mi s-a parut asa-si-asa. Fetele de la clubu cititoarelor il recomandau da io is mai diferita la gusturi :)
Nu cred ca o sa recitesc curand
Ana2 mi-a iesit prajitura. Asta nu mi s-a intamplat niciodata sa nu-mi iasa.. Merci si de ceai :)
Ana1 e scumpic rau catelusul
Ingeras
Io ma duc sa-mi bag nasul in dreptul care trateaza despagubirea (cum s-o mai traduce in .ro exact nu stiu )