Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7
Raspunsuri - Pagina 22
Ana-Maria21 spune:
Buna fete frumoase...eu am venit acum o jumate de oar de la servici,fac bine,ma duc la serivic.
Am o veste proasta,trebuie sa-l operez pe Snoopy...da stiu imi e o mila de el de nu ma pot.Trebuie sa-l operez la corzile vocale deci mai bine spus sa-i tai gatul sa nu mai urle,nu ca as vrea dar o sa ma de-a proprietarul afara pentru ca urca ca din gura de sarpe cand sta singur acasa,Nu stiu cand il operez o sa se duca sister azi la doctor sa-i faca un control si vaccinurile.Imi pare extrem de rau mai ales ca eu sunt foarte miloasa,iar el este colipul nostru pe care acum o sa-l chinuim tot din cauza noastra ca nu am stiut sa-l invatam sa stea singur.O sa ma pesepseasca Dumnezeu da nu imi e numai de asta ma gandesc ca nu o sa ma mai iubeasca saracul.
Am citit ca nu prea le aveti in ale bucatariei si trebuia sa ma bag si eu in seama sa spun ca eu gatesc bine...iar lui iubi ii place la nebunie mancarea mea.Da lasati ca nu are nimic invatati voi iar daca nu cine va iubeste va iubeste si asa.
Va pup mult de tot pe toate si deocamdata nu mai stiu ce sa zic.
pisicuta si matei spune:
off Ana sarucutu.E catelus?ca eu nici nu stiu.Cred si eu ca iti e mila de el.Dar cu siguranta te va iubi si in continuare
tare faza cu "cine va iubeste,va iubeste oricum".Ai dreptate!Numai sa se planga sotu ca bag divort.Glumesc evident
Si noi te pupam pe tine!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ana-Maria21 spune:
Pai in ziua de azi nu mai este neaparat necesar ca femeia sa stie sa faca mancare ca acum nu stiu cat timp.In ziua de azi femeia are servici ..are multe altele de facut.Mie una imi place sa fac mancare dar nu imi place sa fac prajituri.
ana_maria222 spune:
Neatza fetele!!!! Nu am reusit sa dorm deloc........Nu stiu ce am!!!
Va servesc si pe voi cu ceai rece de portocale....in setul de ceai micutz micutz adus de ai mei de la turci!!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
pisicuta si matei spune:
Ana2 eu credeam ca este sampanie
Ana1 tot nu mi-ai zis daca petul tau e catelus.Nu stiu de ce parca imi amintesc eu ca er fi un white terrier?
Va pup pe toate si sper sa am ce sa va povestesc mai tarziu
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ana_maria222 spune:
Plec si eu la posta sa ridic niste bani!
Nuschu...astept telefonul tau!!!
Va pup!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
nuschu spune:
Buna ziua, copilashi !
Ana, te sun cand am siguranta programului si a altor treburi, am avut niste zile cam aiurea, ieri am fost cu o prietena la doctor, apoi am contstat ca nu-mi gasesc buletinul... Numai tampenii !
Pentru somn, incearca sa iei sunatoare si/sau pasiflore.
Azi la serviciu nu am avut acces la domenii din afara Ro pe net, pana la ora asta, nu stiu de ce, telefoanele blocate...
Oita e bine, n-am mai luat-o cu mine in masina ca m-am gandit ca se murdareste. E acasa, dupa ce vreo 2 saptamani a iesit cu mine si se uita lumea la semafor la mine pe bord ca la alte alea .
Ana1, stai linistita, ca nu te va uri, te va iubi la fel de mult (asta e iubirea de animal, oricat si oricum). Oricum e o operatie rapida si nedureroasa, din ce stiu eu.
Lou, m-ai facut invidioasa cu plaja pe iarba in campus ! Nu plaja, ci ideea de leneveala cu cartile in brate, pe iarba mi se pare seducatoare .
Apropo de carti, mi-am mai luat ieri cateva. Din pacate, nu apuc neam sa le citesc, desi ma atrag fff tare !
Pisi, la ce master te-ai inscris ? Tot ASE ? As vrea si eu sa ma inscriu la master, deja inscrierile pentru cel favorit au trecut, sa vedem cum ma descurc la celelalte.
Ingerash, nu te speria, s-ar putea sa fie fain si cu fete. Si eu ar tb sa ma uit dupa hainele de toamna, dar o data ca ma deprima, a doua oara ca nu prea am timp...
Va cu drag si spor in toate !
Li
pisicuta si matei spune:
Nuschu nu m-am inscris inca,saptamana viitoare.Ma inscriu la SNSPA la un master online care se cheama Management si comunicare in afaceri si este pentru absolventii de studii economice.Am auzit ca au referinte bune cei de la master online si in plus ma si avantajeaza forma asta.Cred ca nu m-as inscrie la master la ASE pentru nimic in lume.Prea multi bani pentru o carte de kk
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
Lou, o sa fac un album cu si iti trimit invitatie pe mail ;)
Nu, si eu sunt burlaca asa ca nu esti singura....se ofera cineva sa-mi caute si mie barbatu' ideal ?Pisi, trebuia sa-i spui la Nu ca poate se transforma oita in print tu ai terminat ase-ul?
Ana, :( imi pare rau pt. cutzu :(...si mie mi-a fost asa mila cand am sterilizat-o pe , asta e...o sa fie bine
Ana2, ceai de porto....?
dragi copii si copilashi va pup pe toti