Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7
Raspunsuri - Pagina 21
louisea spune:
Ziua buna la tinerii cu sex-appeal
Him te inteleg. Iti doresc ca visele de BB sa ti se implineasca.
Sa mai intri din cand in cand sa ne zici ce mai faci si evt. sa ne dai marea veste
O sa ne lipsesti
Pisi da ce devreme te-ai trezit io la ora aia auzeam prelegerile unuia la "dreptul constitutional" :)
V-am zis ce profi care de care mai bestiali am? De drag sa te duci la scoala (in caz ca esti fata :)
Prea mare gospodina nu´s da ma dau a fi hihihihi Ma pricep la facut mancare da´ dupa retete simple. Tocmai ce facui o ciorbita cu bacon si niste nudler chinezesti. Ce combinatie
Nuschu stiu cum e sa nu ai timp sa intri sau sa nu poti intra din alte motive :) Mi-a fost tare dor de voi cand n-am avut net
Las ca nu se stie de unde sare iepurele
Ce fain ca te-ai plimbat cu bunicuta. E norocoasa cu asa o nepoata :)
Ana1 sigur ca te scuzam ca n-ai intrat (numai cand absentezi motivat :)
Naspa cu bussul. Si la noi sunt orare da nu s-a intamplat pana acum sa patesc. Poate o fi trecut mai repede...?
Cu actele n-ai mai auzit nimic?
Ana2 sigur ca nu suntem suparate pe tine. Dar sa nu crezi ca suntem nepasatoare.
Am citit si eu cazul Mirelei si cred ca trece prin momente f grele. E bine ca are aproape asa prieteni ca tine
Ii doresc si eu insanatosire grabnica.
Ingeras si Will ce mai ziceti?
ana_maria222 spune:
Louisea..nu vreau sa ma intelegeti gresit...nu m-am referit la voi cand am zis ca sunt multi oameni nepasatori ci la cei care o inconjoara..de la familie..la cadre medicale..etc....
In momentul asta nu pot fi fata vesela care eram odata...dar am sa-mi revin..PROMIT!!!
Incepe si numaratoarea inversa catre ziua mea: 11 zile!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
pisicuta si matei spune:
Hallo Hallo!
Lou asa de matinala sunt mereuNoroc cu Matei ca altfel numai pe la pranz m-as trezi.Mey sa inteleg ca pacat ca suntem luate ca altfel numa' buni ar fi profii tai,nu?!
Ana2 suntem atat cat putem alaturi de tine.Fi tare si nu te lasa invinsa.O sa vezi ca Dumnezeu este alaturi de Mirela si o va ajuta sa treaca peste toate astea
Nuschu ma bucur ca nu numai eu nu ma descurc in bucatarie,ca deja incepeam sa ma simt prost.Si sigut ca printul te asteapta pe calul cel alb,nu-ti face griji.POate cine stie il gasesti la Lou cand te duci cu oita in vacanta.Chiar ce face oita?
Him ma doresc mult succes pentru bb
Ana1 sper sa nu mai uite data viitoare autobuzul sa treaca pe acolo,ce este Romania?
Noi am fost azi prin centru si era eveniment in comemorarea a 5 ani de la atentatele din SUA si l-am auzit pe Bases ca de vazut nu am apucat ca ne miscam greu cu Matei care se bucura la toate vitrinele.Cred ca o sa ii placa sa meregem la cumparaturi cand va fi mai mare
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Pisi vai de voi cand o creste daca ai mai face o fetita ati deveni faliti :)
Eu pt moment ma rezum la Bandit ca-i mai ieftin
Ce bine de tine ca poti sa dormi :) Eu ma trezesc cu cel putin 5-10 min. inainte sa sune ceasu, care suna pe la 6.10
Inainte cand imi dadea Bandit desteptarea pe la 4-5 dim. (ca vrea afara) nu mai puteam sa dorm ca-lumea. Acu n-am obisnuit si is ca un robot la oara aia
Ce facem noi pe petitoarele Sa nu te superi Li
Ana1 imi pare rau sa aud ca familia si cei apropieti nu´s alaturi de ea :( Bine ca are o prietena adevarata
pisicuta si matei spune:
quote:
Originally posted by louisea
Pisi vai de voi cand o creste daca ai mai face o fetita ati deveni faliti :)
Eu pt moment ma rezum la Bandit ca-i mai ieftin
Tare rau faza
Ce bine de tine ca poti sa dormi :) Eu ma trezesc cu cel putin 5-10 min. inainte sa sune ceasu, care suna pe la 6.10
Inainte cand imi dadea Bandit desteptarea pe la 4-5 dim. (ca vrea afara) nu mai puteam sa dorm ca-lumea. Acu n-am obisnuit si is ca un robot la oara aia
Macar acum sa dorm si eu ca mi-a ajuns cate luni ma trezeam de nu stiu cate ori pe noapte sa ii dau de mancare lui misiu Mateiasu
Cum stateam eu asa la calc si asteptam sa mearga netu sa imi fac si eu treaba mi-am dat seama ca imi este un dor de facultate,de colegi,sa ne mai distram la gramada,sa ne facem cadouri de craciun
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
Buna dimineata frumuseti, daca tot vorbeam de momente matinale...
Ana2, nu e musai sa fii vesela, in viata sunt momente - din pacate multe - in care e imposibil sa fii altfel decat trist si dezamagit. Iar situatia Mirelei e una dintre ele. Te admir ca te implici atat de mult si poate lucrurile se compenseaza in viata, nu are familia aproape, dar are multi prieteni adevarati.
Him, sa va dea Dumnezeu ce va doriti !
Pisi, e clar, pana-si ia job Matei sunteti buni de cheltuiala . Eu tot aveam impresia ca inca mai esti studentica, ma miram de ce ti-e dor de colegi cand mai e mai putin de o luna pana la 1 oct...
Btw, ieri mi-am luat si eu diploma de licenta, dupa un an si de amanari.
Fetele, eu stau linistita cu printii (si broscoii ), ma bucur de libertate (a mintii, mai ales ). Si evident ca nu ma supar .
Lou, si eu tot retete simple aplic (aseara am facut pui la cuptor).
Gata pauza de dimineata, ma intorc la tabele si rapoarte (desi n-ar trebui sa mai dureze mult, dupa ce am "intreprins" ieri).
Va cu drag si ma intreb ce fac "mezinii", Ingerash si Will...
Li
ingerash spune:
aici mezina , NU(apropo, felicitari pt. licenta )
Eu am fost ieri sa ma uit de niste hainute de toamna, dar au astia niste preturi , a innebunit lupu' pe bune ...pana la urma mi-am luat niste balerini daca tot vorbiti de bani si de cheltuieli, tata zice ca eu cu mama cheltuim mai mult decat castiga el
Azi noapte am stat pana pe la 4 si am citit (citesc Emma de Jane Austen) Zilele astea trebe sa ma duc si la o vanatoare de cadou ca e ziua unei prietene si sa ma gandesc cu ce ma imbrac la cheful ei
Pisi, e fain la faculta? problema la mine e ca sunt la o sectie unde sunt numai fete si mi-e frica ccc ca o sa fie aiurea :(
Lou, si eu am un si il iubesc tare tare o iubesc defapt
Ana2, multam pt. off, saptamana viitoare cand trimit te anunt :)
Ana & Him, va
va pe toti si ne mai citim
louisea spune:
Seara buna in ograda
Iete si io la raport.. iau pauza de la rezolvarea unor probleme cu privire la impartirea averii la divort (la dreptul familiei, deci nu presupuneti nimic )
Pisi pi unde esti? :)
Nuschu ah nu zi de diploma ca io mi-as lua-o abia peste vre-o 5 ani
Las ca-i buna si libertatea la ceva Iar printul apare si el
Bine ca mai e si Pisi casatorita ca altfel ma simteam "singura" pe aici
Nu ne-ai zis ce face oita
Ingeras vezi sa pui poze cu pisi poate al meu pune ochii pe pisi a ta :)
Astepti sa incepi facultatea?
Will pe unde umbli?
pt Ane si Him
La noi azi a fost o zi superba M-am intalnit cu o prietena, care a venit la mine la facultate, si ne-am intins burtile la soare pe iarba (Fac. e langa un lac) Tare ne-am relaxat cu o bere
pisicuta si matei spune:
Gata gata am venitAzi nu prea am stat pe acasa,am avut mai multe treburi de rezolvat.
Si ma doare,nu ma mai biciuiti atat
Lou dar eu stiam ca pe acolo e mai frig si cand colo voi faceti plaja in septembrie,iar eu umblu cu hanorac pe mine.Frumos va sade.
Ingerash e bine la facultate,iar mie mi-a placut si pentru ca la liceu a fost tare nasol.Dar s-a terminat,am luat licenta in vara asta.Dau acum la master,dar nu se compara si in plus dau la forma "online" si deci nu o sa merg la cursuri sau seminarii ca la facultate
Nuschu mare dreptate ai cu linistea mintii....parca de asta imi e si mie dor ca in rest e mai bine asaSi nu-ti fa griji ca am auzit eu o vorba ca si broscoii sunt tot printi
Eu nu ma laud cu nimic,numai zile obisnuite,fara ploaie si cam atat.Sper sa mai patesc si eu cate ceva ca prea mult monotonie
multi pentru toata lumea!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor