Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Trebuie sa va spun ca eu amu fac ciorba.Sper sa imi iasa,ca acu vreo 2 zile am vrut sa fac salata de vinete in premiera si am ajustat-o si eu si sotu' de am aruncat-o la gunoi

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hihihihi Pisi
Eu cred ca o singura data am aruncat ceva direct la gunoi. O tarta cu lamaie. Acra rau, ca eu in loc de lingurite suc lamaie am citit linguri

Cum ti-a iesit ciorba? de care ai facut?

Noi mergem la socrela la masa asta seara. Sper sa faca ceva bun bun

Mergi la inceput

mey Lou inseamna ca tu esti o gospodina innascuta,nu ca mine.Ca eu am aruncat cam tot ce am facut
Am facut ciorba de legume ca de alta nici nu stiu sa fac si chiar mi-a iestit tare buna.Sotul a zis doar ca este nitel sarata!auzi..data viitoare il pun pe el sa faca ciorba

Suna bine planul vostru de diseara.pofta buna va doresc.
Si noi mergem la o prietena dar nu mancam

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetele...scuze ca nu am intrat sa va salut dar am fost ieri la munca ..si azi am incercat sa ma duc iar dar nu a venit masina ...a avut foarte mult intarziere si m-am intors acasa.Aici masinile au program cand sa vina in statie si nu imi pot da seama de ce nu a venit.O sa-i zic tataluii sa de-a telfon la ei si sa le zica.
Ieri am sarbatorit intr-un fel(ziua tatalui si a fratelui si a mea desigur)si sa nu uit sa-i spun anei La Multi Ani ca a fost Sfanta Maria dar si Sfanta Ana.Te pup si te inteleg ca esti suparata(poate pentru ca nu putem ajuta?Sincer te inteleg ca vrei sa ajuti dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii suparata pe cale care nu pot.Eu sincera sunt la fel de sensibila ca tine dar am decis sa nu ma mai afecteze asa de mult incat sa ajung la depresie pentru ca sunt extraordinar de multe cazuri disperate si ar insemna sa nu ma avem viata.Stiu poate nu e drept,poate ca sunt egoista,dar ..........nu mai zic nimic.Daca te pot ajuta cu ceva da-mi un mesaj pe privat.Am citit articolul pe care l-ai trimis,ma emotionat...parintele Constantin e tatal tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

IMi pare rau daca am suparat pe cineva...dar cred ca putem intelege cand pur si simplu avem o perioada proasta! Sper sa-mi revin cat de curand!!!!

Multumesc de urari Ana....da, parintele Constantin este tatal meu...
Cat despre ce ai zis....nu ma supara cei care nu pot ajuta ci cei nepasatori!!!!! E normal sa ma afecteze pe mine pentru ca o cunosteam si imi era prietena asa ca voi lupta pana in panzele albe pentru ea!!!!!!!!

Va pup si va rog sa nu fii suparate pe mine! Nu uitati ca va iubesc mult!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Ana nu ne suparam pe tine...te iubim si noi(nu stiam ca o cunosti).Te pup si sunt sigura ca si fetele inteleg ca treci printr-o pasa proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buna dimineata fetelor,

sint in trecere, asa ca va urez repede o saptamana usoara, care sa treaca repede.

la toti, ne mai auzim noi in decursul saptamanii,
Him

Mergi la inceput

'Neata!M-am trezit si eu de vreo 20 min si am zis sa trec sa va salut

Lou cum a fost la masa?Noi pana la urma nu ne-am dus la prietena mea,dar ne-am trezit cu musafiri si am mai schimbat si noi decorul.

Li tu cum te mai simiti?

Him o saptamana buna si tie,dar eu nu vreau sa treaca repede,ca uite asa pierd timp din viata

Ana1
spor la treaba,ca mult mai muncesti!

Ana2 multa forta sa treci peste pasa proasta.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Buna ziua tuturor !

Imi pare farte rau, Ana2, pentru prietena ta (eu urmaresc de pe margine subiectul, pentru ca n-am cunoscut-o pe Mirela si nu pot decat sa-i doresc multa putere de lupta si multi prieteni alaturi, asa cum esti si tu ). Eu inteleg foarte bine cum poate fi cand nu te simti in stare sa faci fata celor mai mici solicitari sociale... Iti doresc mult curaj si putere !

Ca sa raspund ce mai fac, am fost mai mult in masina w/e asta, am plimbat-o putin pe bunica mea si am destul de mult de lucru la serviciu, FARA insa a sta peste program , ca nu inghit !

Pisi, nici eu nu am mari talente gospodaresti, dar saptamana trecuta am gatit un pic, chestii simple, la cuptior.

Lou, trebuie sa intervii la sefu' ! Imi aduc aminte ca si eu innebuneam acum 2 ani, in fiecare zi stateam peste program si in fiecare zi imi propuneam sa nu mai stau ! Acum, doar sa ma lege ! Tare bine ai zis, mai sunt si alte lucruri in viata decat banii si munca.
PS Oi fi vazut prieteni pe-acolo prin poze, eu sunt acum single si free as a bird (uneori e f convenient, alte ori mai putin ).

As vrea sa mai scriu cate ceva, dar am 3 treburi de terminat. Le urez celor doua Ane de cate doua ori tot ce isi doresc si multa putere sa infrunte provocarile vietii, iar celorlalti o saptamana cat mai frumoasa .

PS Chiar imi lipseste DC-ul cand nu ajung la el, iar voi in mod absolut special .

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo la toata lumea!

Am intrat sa va scriu ca voi lipsi o perioada, nu stiu cat. Vreau sa petrec mai mult timp cu sotul, sa trecem la plan B ptr BB si alte cele.

O sa va duc dorul. Va pup pe toti si sa auzim numai de bine,
Him

Mergi la inceput