Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Si eu am intrat sa va urez Weekend placut. Sa auzim numai de bine.
Cu renovatul mai am ceva, dar de terminat cu mobila si restul termin la anul de abia.

la toti,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Buna seara tuturor.

Imi cer scuze pentru absenta, sa-mi fie rusine !!!

Lou, m-ai sarit la poze, am eu impresia, ca eu nu stiu cum arata livingul, nici bucataria . In orice caz, sa le stapaniti sanatosi, frumosi, cu mult noroc (si bebei cati va doriti ). Bafta cu jobul si cu toate cele ! (A, Liv e cu boyfr., ca ea are )

Pisi, ma bucur sa aud ca Matei e bine si ca iesiti la plimbare. Va bucurati de ultima suta de metri de vacanta...?

Ma bucur sa va vad pe toti si va cu drag, ca iar sunt in criza de timp, oarecum.

Eu am avut mult de lucru vineri, am ajuns tarziu acasa si n-am mai intrat pe net si nu stiu ce tot fac de am senzatia ca tot nu am timp de mine si de ale mele.

Inca o data va si va doresc un w/e minunat (chiar daca se cam anunta toamna , ehhh...). Sper sa revin cat mai repede .

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ha Ana2 te-am prins cum ai trecut pe aici,ai editat mesajul cel vechi si nu ai zis nimic,si te superi cand iti zic ca lipsesti nemotivat

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

Ha Ana2 te-am prins cum ai trecut pe aici,ai editat mesajul cel vechi si nu ai zis nimic,si te superi cand iti zic ca lipsesti nemotivat

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

pisi, mi-am cerut scuze ca voi lipsi de acum inainte...
ce sa va zic? ca mirela mi-a luat orice picatura de energie.ca-s cu psihicul la pamant...ca putea fi oricare dintre noi in locul ei...si ca...sunt prea putini cei care fac ceva?
va citesc...dar nu pot scrie...
voi reveni cand voi avea ceva de spus!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Ana si eu imi cer scuze ca te tot bat la cap.Daca tu nu vrei sa mai postezi este de fapt treaba ta.Dar cred ca ar fi frumos sa ne spui ce anume te-a deranjat pentru ca eu am vazut intamplator ca la alte subiecte ai avut si cate 3 posturi pe zi(ieri) si inca la 3 noapte.
Este adevarat ca noi nu ti-am urat de Sf. Maria,dar asta nu inseamna ca nu ne esti draga,ba din contra si ne place cand ne scri.Cu suzele de rigoare iti urez acum sa fii fericita asa cum erai pe 2.08 cand ai facut pag de jurnal si sa treci peste toate greutatile bucuroasa.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Nuschu hai sa ne mobilizam sa nu lasam toamna asta care se anunta deja sa ne strice buna dispozitie.Eu imi imaginez cam ce simti ca am lucrat si eu candva o luna si eram terminat.Imi era somn tot timpul si nu mai apucam sa fac nimic pentru mine si asa ca am demisionat.Iar acum ce sa mai zic ca atunci cand imi e si mie lumea mai draga se trezeste Matei si trebuie sa ma trezesc sau trebuie sa renunt la calculator si tot asaDar mai am inca niste rabdare

Lou pe unde umblii?Hai ca iar sunt singura la calc dar nu pentru mult timp ca deja masculii dorm de ceva timp si cred ca se vor trezi

Ana1 si tu tragi chiulu?Sau esti la munca?

pentru toata lumea!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Sorry Pisi ca nu eram pe faza.. Mi-a luat 3 ore sa citesc 23 de pagini la "drept contitutional" meyy foloseste ala in carte niste cuvinte pompoase de ma apuca durerile de cap. Si sa zic ca tot n-am inteles in totalite ce scrie acolo Oi vedea maine daca la expunere inteleg mai multe

Plus ca ieri am iesit cu nervi de la munca, de nici azi nu mi-au trecut M-au tinut aia o ora peste program.
Saptamana viitoare tre sa am o discutie cu sefu.
Ca doar de aia exista program frate sa fie respectat si numai in situatii de urgenta (ce nu era) te tin peste program.
Editai ca sa zic ca nici nu era prima data cand ma tin peste program. Altima data m-au tinut juma de ora si inainte tot cate 15-20 de minute cel putin

Stiu ca in .ro e altfel :) dar aici te astepti la altceva

Nuschu te integeleg perfect
Oare nu se poate face ziua de 30 de ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

Ana si eu imi cer scuze ca te tot bat la cap.Daca tu nu vrei sa mai postezi este de fapt treaba ta.Dar cred ca ar fi frumos sa ne spui ce anume te-a deranjat pentru ca eu am vazut intamplator ca la alte subiecte ai avut si cate 3 posturi pe zi(ieri) si inca la 3 noapte.
Este adevarat ca noi nu ti-am urat de Sf. Maria,dar asta nu inseamna ca nu ne esti draga,ba din contra si ne place cand ne scri.Cu suzele de rigoare iti urez acum sa fii fericita asa cum erai pe 2.08 cand ai facut pag de jurnal si sa treci peste toate greutatile bucuroasa.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

NU vreau sa ma inteleaga nimeni gresit! NU am nimic cu nimeni de la subiectul acesta! Imi zici ca intru la alte subiecte...da...intru si rapsund la ce sa scrie...sau intreb (la 40 si la zabauce sunt multe fete care se ocupa de cazul Mirelei) ...pentru ca acolo se scrie mai mult...si e normal sa raspund mai mult! Dar aici intru cateodata si nu e scris nimic fatza de ziua anterioara si pur si simplu nu am ce se scriu!

NU stiu daca m-ai inteles prea bine...plus ca de fiecare data cand intru, in ultimul timp, nu vad decat "ana2 nu ai scris", "ana2 absentezi nemotivat", "ana2 scrii la alte subiecte si aici nu"....si sa stiti ca nu absentez nemotivat...sunt in examene....alerg dupa pliculetzele cu banii pentru Mirela prin tot Bucurestiul si la posta si la banca....nu e usor!

DEci..imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva.....am doar o perioada mai proasta!!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Ok Ana2 sa fie cum zici tu,cum am mai spus este pana la urma decizia ta!Si ca sa spun absolut tot ce gandesc nici noi poate ca nu ne simtea m bine cand tu postai mesaje in care ne aratai fundu pentru ca nu am scris in conditiile in care si noi aveam alte lucruri de facut decat sa postam pe forum!
Succes la examene!

Mey Lou dar ce e acolo la job-ul tau?Ca si in Ro se platesc orele suplimentare,dar in DnemarcaEu zic sa iti faci un carnetel si sa notezi cat te tin peste si apoi le ceri plata le ore sulpimentare.Nu-i corect asa?!.
Si eu am patit o faza asemanatoare.ma gandesc eu sa citesc mai mult in engleza ca si asa stau cam prost si nu's cum imi vine mie ideea sa citesc Dickens "Black House" si sa vezi ca era scrisa in engleza de la 1800 sau cand a scris el si nu am inteles nimic din primele fraza si m-am lasat pagubasa.
Dar ce petrecere e pe acolo?Ca nu ne-ai povestit!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ana2 nu e nevoie ca altii sa scrie si sa raspunzi.. poti si tu veni cu subiecte
Bafta in tot ce intreprinzi

Pisi da nu stiu.. Acu incep sa ma dumiresc
Si daca m-ar plati n-as ramane peste program. De ex ieri stabilisem sa ies in oras si restuŽ astepta dupa mine.
Plus ca in timpul saptamanii am program de la 14-19 si normal ca nu-mi convine sa intru in casa tarziu; chiar daca nu lucrez in fiecare zi, orele alea peste program se simt.. Acu nu ca n-as fi flexibila in situatii de necesitate absoluta :)
Oricum sapt. viitoare ma prezint la sef . Daca asa e jobul atunci demisionez (da zau ca doar nuŽs banii totul in viata )

Hai sa schimbam subiectul ca sperii fetele de la subiect

La noi a iesit soarele

edit ca citii in urma si nu i-am raspuns lui Will. Will te astept da vezi ca tre sa te inscri pe lista de asteptare

Nuschu daŽ la tine nu se zareste nimic? ca te vazui prin poze cu niste
Ce indiscreta sunt

Ana1 ce mai zici?

Him
Ce mai face calutul?

Eu ma duc sa-mi bag nasul in "dreptul familiei" da mai vin

Mergi la inceput