Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hy girlz!
Lou, ma sperii in legatura cu Murakami, eu mi-am comandat o carte a lui cand a fost oferta de4 la Polirom, dar inca nu i-a venit randul la citit . Am uitat sa fac album cu da' promit ca maine fac
Pis, zici ca te trezeste Mateiasu'? pe mina ma trezea cand era mic, ma lingea si ma tragea de radacina parului . Succes la interviu!
Nu/Li, nu cred ca ma intreci la pofte , eu sunt mai , parca as fi asa fac
Ana, nu mai fi supa
Ana, eu am renuntat la ISE/ASE/FSE desi am diploma de contabila ...

Eu in seara asta ma duc cu gasca la unul din baieti sa ne uitam la filme, sa povestim, etc :) si dimineata mergem la festivitatea de deschidere a anului scolar la fostul nostru liceu. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ingeras .. las ca tie sigur o sa-ti placa :)
Povestea nu e rea doar ca nu e chiar genul meu. Nu m-a tinut cu sufletul la gura asa cum ma asteptam
Sti tu.. depinde de preferintele fiecaruia:)

Distractie placuta la "petrecerea in pijama".
Ce amintiri mi-ai trezit cu privire la liceu. Desi nu toate chiar placute Ce vremuri ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hallo friends!Ce mai faceti?

Eu m-am intors de la plimbari,mi-am culcat odorul fara circ si am zis sa trec sa va salut ca acusic ma culc

Va multumesc pentru sustinere,trebuie sa recunosc ca am ceva emotii.Intre timp am afalt si cate ceva despre intervievatoarea de maine,ca am o prietena care a lucrat acolo si cica e de treaba,numai cu un an mai mare ca mine si sa ii spun ca o saluta prietena mea si sunt asigurataPrietena mea este mai glumeata.Oricum sper sa fie bine!

Va pup si vb maine cand ma intorc.Noapte buna!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Am trecut si eu sa va salut..merg la culcare ca mi-e rau tare!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetele mele...acusica am venit si eu de la munca si am venit sa va salut.
Pisi iti tin pumnii sper sa fie bine si sa treci si de interviu asta.La mine este o vreme tare nasoala..ploua si e super naspa.Teoretic nu ar mai trebui sa zica nimic mai Pisi dar dupa o vreme o sa-i revina vocea la loc dar doar putin...nu o sa se auda foarte tare.Imi este tare mila de el,asta e..o sa ma pesepseasca Dumnezeu dar nu vreau sa-l dau pentru ca va spun foarte serios ca o sa moara fara noi la cat de mamos e.Este ca un copil mic.
Ana acum plec sa fac ce trebuie sa fac.
Va pup pe toate nu va mai nominalizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Neatza, a inceput un nou an scolar, ce mai ziceti,vad ca nu ati observat ca nu am mai trecut pe aici. In rest ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Neatza, copilashi !

Pisi, congrats' pt intw, iti tin pumnii .

Vai, da, e prima zi de scoala. Eu am urat mereu inceputul scolii, pana prin aprilie-mai, asa , sculatul devreme, mirosul ala oribil de motorina pe coridoare si in clasa si de clor in toalete, yucss ! Ca sa nu mai zic de timpul bacovian...

Ana1, nu te va pedepsi Dumnezeu, ca tu faci ce e mai bine pt el .

Ana2, ai grija de tine, ca sa poti lupta si pt altii .

Ingerash, f draguta ideea sa va duceti la liceu la deschidere. Dar chiar, e deschidere, cu greva asta care tot ameninta ?

Lou, eu am inceput o carte recomandata tot de fetele de la cititoare, dar imi place. E scrisa f oral (ca sa zic asa) si are un personaj aiuristic rau, de fapt doua . Hm, citesc 2-3 carti at the same time, cred. Nu mi se intampla asta.

Will, vazusem ca nu erai, dar ne-am gandit ca te pregatesti de scoala si am zis sa te lasam linistit .

Am multa treaba azi si din cauza unei magarii la job, nu cred ca-mi primesc banii nici azi. Si e cam neplacut.

Va pup si va doresc spor la trebshoare !

Li

Mergi la inceput

Fetelor...eu tot ffffffff rau ma simt...merg la spital acum si cata treaba aveam azi..offfff

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ana2 multa sanante.Lasa ca treaba o rezolvi cand te vei simti mai bine

Eu m-am intors de la interviu si cred ca este al meu job-ulOricum m-am descurcat asa de bine ca nici nu m-au crezut intervievatorii mei ca nu am mai lucrat pe un post similar

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Am venit! Inca ma simt nasol....mi-au facut analize..ecografii..am stat cu orele pe culoare...am un chist ovarian care ma doare de nu pot sa merg. Mi-au dat niste pastile si ma mai duc luni!!!!

Pisi
...poate imi dai si mie un PM cu ce ai facut pe acolo...ce ai zis..etc...dar asa cu detalii..pentru tampi!!!! te rog!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput