Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Va scriu pentru ca vreau ca mesajul meu 2500 sa fie aici la voi!!!!!!
ana_maria222
Zabauca sefa!

Romania
in cautarea fericirii....
2500 Mesaje

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

mesajul 2500.....wowwwwwwwww.Super Felicitari.Mi-au placut la nebunie pantofii iar sandalele...nu mai zic nimic.Sper sa am si eu intr-o zi asa ceva.Te pup.

Ana te-ai logat cumva cu alta adresa de mail pe webshots decat aia de yahoo?Ca ti-am trimis invitatie de 2 oari ssa te bag la prieteni.
Sau nu iti prea verifici mailul?
Ingerash am uitat sa trimit adresa.acum o trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hallo!

Ana2 felicitari pentru mesajul numarul 2500.mie mi-au placut numai ultimele sandale,restu mai putin

Ana1 Matei a racit si a fost si deranjat la stomacel.A inceput deja sa ii treaca!

Nuschu nici eu nu stiu,poate ca este din acelasi oras cu mine sau ceva asemanator

Him multumesc si spor la renovari

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Yellow !

Him, eu am trimis invitatie pe mail fetelor, ca sa vada pozele si aveam deja adresele lor. Da-mi si tu adresa ta pe PM .

Congrats', Ana2, pentru mesajul anjversar ! Sarbatorim cumva ? O , un ? Si eu sunt fan de pantofi in general, probez tot ce-mi iese inainte, dar ai tai sunt prea... nu stiu cum pt mine. Parca prea "de femeie" .

Oricum, alt shopping, alta distractie iar, ca mi-a anuntat o prietena cununia civila.

Ana1, ma bucur sa te vad . Si sunt de acord cu tine ca o iarna lunga poate fi deprimanta (pe mine deja ma sperie perspectiva toamnei ).

Pisi, el e din Buc , tu de unde esti ?

Va pup, take care .

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

zum zum....zum zum zum

sa incepem

Will, ar trebui sa-ti pese de clasa a 12-a, e treapta ta spre viitor...mama ce filosofez si io azi . Nu te baza pe noroc k nu se stie niciodata ... ;)
Pisi, stiu ca semanam, toata lumea ne intreba daca suntem gemene sau surori
Nu, multumim de aprecieri :)
Ana, trimis pozele ;)
Ana2, :)))...felicitari pt. mesaje :)
Him, spor la renovari :)

pacat ca Joker si-a inchis contul :(, imi placeau postarile ei ...

eu azi ma cam plicti...mai imi da mama cate ceva de facut...si azi iar a facut o boacana cat casa ...of of

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Mersi fetelor de urari.
Am intrat scurt sa fac prezenta. Va si ne mai auzim,
Him

Mergi la inceput

Deci m-am uitat la The Others si acum imi este si frica sa ma duc la baie.Si stiam cam despre ce este filmul,dar m-am speriat la un moment dat de am si tipat,ma mir ca nu s-a trezit Matei.Si acum ma doare si capul de la sperietura si in primul rand era de vina muzica ca imi si scula parul
Will tu cum reziati la povestile de groaza pe care vi le spuneti? Ca asta nici macar nu a fost de groaza si eu nu mai pot

Cred ca o sa incerc sa adorm

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Buhuhuuuuuuuuuuu
Buhuhuuuuuuuuuuu

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

mey Ana2 tu vrei sa ma sperii ca sa nu mai vad ca lipsesti nemotivat de la subiect

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Rezistam pisi dar credema ca daca auzim si noi un zgomot ceva, toti hap in primul perete,sau primul pat sub patura.

Mergi la inceput