Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7
Raspunsuri - Pagina 17
louisea spune:
Ziua buna la tinerei
Vad ca prea multa activitate pe aici nu e desigur fiecare cu ale lui..
Mie ar trebui sa-mi dea drumul la net pe vineri (sper sa reusesc sa-l instalez ) ca tare-i grea viata fara net
In rest am cam terminat cu casa (mai am de cumparat un tabou in sufra din ala mare, dar n-am avut timp sa ma uit) si is ocupata cu munca si facultatea. Tot pe la 7-8 am intrat in casa zilele astea si plec pe la 7 dim..
Sanatate lui Matei , distractie placuta in continuare Nuschulicei (am sa ma uit si la poze mai tarziu), spor la renovari lui Him
la absolut toata lumea
pisicuta si matei spune:
Lou ce ma bucur ca ne mai dai cate o veste de la tine! te asteptam pe vineri,sambata cu muuuulllte mesaje si poze
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ingerash spune:
ceau copii :)
Pisi, si eu am filmul ala pe lista cu filme ce tre' vazute...eu oricum is sadica de felu' meu si iubesc filmele de groaza (alea psiho, nu alea cu sange)
Lou, si eu abia astept poze cu casuta
va pe toti ;)
Himmelsduft spune:
Eu imi cer scuze ca nu va nominalizez, dar sint momentan in stress cu renovat, lucru si restul. In weekend imi fac timp si scriu mai mult.
la toti,
Him
ana_maria222 spune:
Ce fac fetele? Eu am fost sa ma tund azi...si la dr..maine ma duc sa-mi ia sange...brrrrrrrr.........nu am nici un chef..mai ales ca trebuie sa fiu acolo la 8.30.....
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
William spune:
Neatza. Sunt super happy am gasit The Sims 8 in 1. Are toate simsurile si making magic sunt super happy. Ce faceti voi? Sper sa ne mai auzm
ingerash spune:
ceau copilashi dragalashi, pe unde umblatzi :) ?
Eu ma pregatesc sa plec la "locul de munca" (un pic de voluntariat la ziarul fostei mele scoli generale ), apoi vin acasa, ma fac si merg cu fetele mele in oras...ca baietii nostri s-au cam .
va si va astept cu vesti
pisicuta si matei spune:
Hallo Hallo
Dar pe aici este o liniste de o tai cu sabia
Pe unde umblati?Eu propun sa strigam catalogul.Ana2 esti cu mine?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
Am net
Numa vroiam sa dau de veste Ma duc sa pap ca abia am ajuns acasa dar vroiam sa testez daca mi-au dat drumul la net
Mai vin
Aaa si fac intretimp si niste poze cu casuta si le pun
pisicuta si matei spune:
Yupiiii!
Ce ma bucur Lou!Abia astept sa conversam si noi mai mult,ca uite ce liniste e pe aici.pofta buna si te astept pe baricade ca sunt singura ca calc
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor