Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns William spune:

Neatza, ce faceti. Ingerash lasa numai fi asa suparata, te ajut eu sa iti treaca supararea:P. In rest ce sa va mai zic, maine ma duc iar la water park si de abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Copilasi dragalasi, abia m-am trezit de 10 minute si iata-ma-s pe net.

Ingerash, sper ca esti mai bine si-mi pare rau sa te vad trista. Uite o ricica pentru tine .

Him, eu am lipsit din motive de dixstractie .

Pisi, sanatate multa lui Matei si lectura placuta.

Ana2, iti tin pumnii pt. job nou.

Will, have fun at the water park !

Pt. mine ziua de ieri a fost plina-plina , iar nunta a fost cea mai reusita pe care am vazut-o, s-a distrat toata lumea, am dansat, am furat mireasa, am fost mireasa falsa pt. 20 de minute ...

Iar mirii au fost tot un zambet toata ziua (de ieri la 10, la cununia civila, pana la 4.30 azi dimineata, cand ne-am luat ramas-bun de la ei). Nasii in schimb, super intepati , parca nu-i alesesera ei.

Desi nu am prea facut poze, sau, mai bine zis, cele pe care le am sunt mai mult in miscare, cand dansam, o sa fac un album. Va dura ceva, cred, pentru ca trebuie mai mai intai sa le micsorez.

Acum ma duc sa pun casa in ordine, a ai zice ca a fost un camp de bataie aici. Ma intrebam daca voi avea unde dormi, la ce dezordine si de toate aruncate peste tot e !!

Va si revin cu povesti .

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Duminica placuta va doresc la toti,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau copii!!!!!!
am intrat si eu mai bine dispusa :) ieri am avut o zi teribil de naspa si au venit prietenii la mine la 11 noaptea...m-au facut sa cobor jos (m-a sunat prietena mea cea mai buna si m-a aburit de tot ) si m-au facut f happy, stiind ca sunt alaturi de mine si la greu de aia ii iubesc eu pe ei
Fetele v-am trimis pozele, dar Anelor si lui Will n-am stiut pe ce adresa sa le trimit , plz pm me sau offline me pe mess .
Nu, am avzut pozele de la nunta, ai aratat superb, de nota 10 ;)
Him, vad ca ai devenit mai activa ca niciodata
Ana2, de cand nu te-am mai vazut valabil si pentru Ana
Pisi, insanatosire grabnica lui Matei, ma topesc ccc cand vad pozele cu el
Will, ce invartzi? te cam pashte clasa a 12-a

Lou e ocupata cu redecoratul, Sym a luat o pauza, Ale- stie cineva ce mai face? dar Andreea_trend? e adevarat ca Joker aka mama de ied zapacit si-a inchis contul?

acestea fiind zise, va tzooc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Numai de clasa a 12 imi pasa mie. Ce face lumea, eu mor aici ca mi s-au terminat tigarile si a uitat mama sa imi lase bani.In rest fac bine voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!

Parca te trezesti mai bine cand vizionezi niste poze frumoase cu niste protagoniste foarte frumoase

Nuschu ai fost foarte frumosa,fara suparare dar o intreceai pe mireasa.Mi-a placut foarte foarte mult rochia de la cununia civila.Evident ca si cea rosie/visinie era foarte frumoasa,dar mi-a placut mai mult cea alba.Semanati foarte bine tu si sora ta si culmea prietenul surorii tale imi pare foarte cunoscut,dar nu pot sa imi dau seama de unde.Se vede ca v-ati distrat si pana la urma nici nu a plouat asa cum spusese prognoza.

Ingerash dar ce semeni cu prietena ta,pe bune.Cel putin asa pare in poze.Dar ce erai asa de serioasa in culcusul lui Dracula,te luase frica?[:P].Vacanta foarte palcuta ai avut si pozele verifica ceea ce ai spus tu.Si vreau sa mai confirm ceea ce am spus dupa ce am vazut pozele de la banchet:esti foarte frumoasa si arati tare bine.Joker si-a inchis contul de la o cearta urata rau,am vorbit eu cu ea pe mess.Daca isi face iar cont sigur trece pe la noi.Iar Andreea Trend nu ne-a mai scris de cand a plecat in vacanta,dupa licenta.Poate ca s-a suparat pe noi

In rest Ana2 ai vazut ca nu numai eu remarc ca tu lipesesti nemotivat?.

pentru toata lumea!

ps:am uitat sa va multumesc pentru urarile de sanatate pentru Matei

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Neata, copii !

Multumesc frumos pentru aprecieri . Pisi, am ales rochia rosie din cauza materialului, e din matase, cea alba e din bumbac numai. Oricum, am vazut ca inca se mai poarta sa te schimbi pe parcursul serii, dar mie nu-mi place.

Mai, mie mi se pare ca Livia si eu semanam numai putinel, in mare. Nu stiu de unde-l stii pe boyfr. ei, sta pe la gara el.

Ingerash, esti tare frumoasa , te vazusem eu un pic in poza de pe mess, dar acolo erai cam prea mica, sa te vad bine . Si intr-adevar, semanati tu si prietena ta, doua frumoase .

Imi pare rau sa aud ca se petrec lucruri urate (cearta lui Joker) pe forum, e pacat.

Will, o ocazie buna sa te lasi de fumat .

Va cu drag si revin.

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata in ultimele 2-3 zile dar nu am avut nimic interesant sa va spun.Azi am stat acasa ca e ziua muncii..a fost asa bine 3 zile acasa de fapt 2 ca sambata am fost la munca.
Nuschu am vazut pozele....foarte frumoase si se vede ca te-ai distrat..mie mi-au placut amandoua rochiile foarte mult.
Pisi insanatosire grabnica lui matei.Dar ce are?A racit?
Ingerash o sa-ti trimit pe privat adresa mea.
In rest va pup pe toate si te salut Will si pe tine...mai ai putin si incepi scoala(imi e asa de dor de scoala,as vrea sa mai fiu o data clasa a 12..a fost frumos,desi a fost mult de invatat a fost frumos.Imi e dor de colegii mei,desi nu ne-am inteles noi foarte bine dar totusi petreceam muklte ore pe zi cu ei si eu ma atasez repede de oameni)
La mine e asa de urat afara...a plouat ieri si acum e urat in continuare...vine iarna si mie imi place iarna cat de cat dar asta de aici e asa lungaaaaaaa ca te saturi.
Va pup si va urez o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo la toata lumea,

eu sint ok, cu oameni la lucru pe cap, dar fac treaba buna ca m-a apucat febra renovarii.

Nuschu, da io nu primesc poze sa vad? Ca te-as aprecia si eu.

Pisi, multa sanatate lui Matei. Of saracutul, sper sa se faca repede bine.

Ingerash,

Ana1, spor la lucru si iti trimit o raza de soare de aici, macar sa iti incalzeasca putin sufletul.

Ana2, Will, Lou, Trendulici

Va doresc la toti o saptamana usoara,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Divini

UItati aici minunatieeeeeeeeeeeeee!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput