Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7
Raspunsuri - Pagina 14
nuschu spune:
Hai, Pisi, ca in cele din urma vazuram si-un pic de soare. Eu tot sper ca nu e inca toamna .
Eu am trecut o fuga pe-acasa sa va si trebuie sa ma car iar pana la o prietena. Am zis sa cumpar cate ceva sa fac de mancare o salata cu pui, dar cine sa faca, abia ma intreb dac-o sa am timp sa fac tot ce vreau pentru maine... Si se ia casa dupa mineeeee
Mi-am luat niste prosoape dragute .
O seara calda si frumoasa, .
Li
Himmelsduft spune:
Nuschu, felicitari ptr noile achizitii. Apropo de salata de pui, mie o pofta...
Seara placuta la toti,
Him
William spune:
Seara ce faceti? Tocmai am venit de la un preten si discutam in masina povesti de groaza. Iar ne torturam si ziceam chestii spooky. Mi se facea pielea gaina, in rest voi ce ziceti?
ana_maria222 spune:
fetelor...treceti si la generale la subietul : sa o ajutam pe barbye... este primul pe pagina sus....
haideti sa o ajutam pe mirela....
Pozeeee
Mancarica
ingerash spune:
ceau copii, nu scriu prea mult si scriu repede, netul imi face figuri si mi-e frica sa nu mi se piarda iar mesajul...
am o stare naspa, in fineeeee...poveste lunga :(
Cand isi revine netul va trimit invitatie la poze, pana atunci mai vb si sper sa fiu mai ca acuma is cam
va pup si scuzati-ma dc v-am indispus
Himmelsduft spune:
Ingerash,
Voi restul pe unde sinteti. Acum cand sint si eu mai mult pe net, vad ca dispareti voi.
la toti, ies si eu ca am putina durere de cap, probabil din cauza ca s-a schimbat vremea, ca avem 22°C.
O seara placuta va doresc,
Him
pisicuta si matei spune:
Hallo!
m am remarcat ca intri mai des,ai o noua conexiune,nu?!
Lou nu are net,Nuschu petrece,Ana1 probabil munceste,iar Ana2 trage chiulu
Nuschu distractie placuta.Stiu ca e cam tarziu dar mai bine mai tarziu decat deloc,nu?!
Despre noi nu mare lucru Matei este cam bolnavior,iar eu ma gandesc sa citesc din nou Un veac de singuratate,ca imi este tare dor(chiar mi-a placut foarte tare)
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ana_maria222 spune:
unde trag dom'le chiulul? va scriu chiar si la 12 noaptea! poftim educatie dom'le!!!!
adevarul e ca azi am lenevit....nu am prea avut chef de nimic...apoi am iesit la o plimbarica mica mica si am revenit!
Pozeeee
Mancarica
pisicuta si matei spune:
Hai ma Ana2 ca in ultimul timp abia ne mai vizitezi.mai ti minte cand strigai catalogulAcum te strigam noi pe tine
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ana_maria222 spune:
da..poate asa e.....dar de ce te iei doar de mine? sunt atatia care absenteaza......mai iau si eu pauze din cand in cand...stai ca vine toamna si daca am net la serviciu...vedeti voi atunci...
p.s. a se vedea ca va scriu la 1.40 da?
va pup si va iubesc pe toate!!
Pozeeee
Mancarica