Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7
Raspunsuri - Pagina 13
William spune:
Cel de astazi a mers bine zic eu, doar ca mi-a dat o problema de matematica. Acolo am ramas o jumate de ora sa ma uit la ea, suntpraf la mate. In rest voi ce mai ziceti?
ingerash spune:
ceau copii, am intrat si eu...is depresata pt. ca la Timisoara ploua incontinuu, e frig, haine groase nu prea am, bani nici atat ca i-am facut praf la reduceri si vreau sa fie cald si frumosssssssss . am pus poze in album, cine vrea sa-i trimit invitatie sa-mi zica...
va si ies ca-s o trista azi :(
pisicuta si matei spune:
nuschu eu ziceam daca sa ma incalt cu papuci sau pantofi cand ies din casa,ca daca ar fi sa imi cumpar ceva imi iau pantofi,cu frigul asta...bbbrrrrr.Legat de moda si eu discut mereu cu sotul meu,ca nu stim ce se intampla de se strica moda asta,si la barbati si la femei.Ca v-am povestit cat mi-am cautat niste papucei care sa imi placa si mie...
Lou te asteptam cu nerabdare cu povestile,ca ne-ai cam parasit.Cum a fost prima zi de facultate?
Ana2 am vizionat pozele cu mare mare petrecere si distractie cat cuprinde
ingerash te intele perfect.parca te simti ca in Bacovia Uite un ca sa te mai inveselesti.Eu vreau poze,cred ca ai adresa mea,nu?!
Eu ieri am fost la prospecting si ma mai duc si azi,si ne-am costumat in rochii de epoca.A fost tare dragut.azi suntem in Cismigiu daca vreti sa ne vedeti dupa 17.
la toata lumea
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Himmelsduft spune:
Na ca am aparut si eu, de la lucru, apoi repede mancat ce gatit ieri, asa ca azi numai a trebuit sa incalzesc, si hop pe dc. Computerul merge ca struna, ma bucur ca am DSL.
Wow, pisi, as fi vrut si eu sa te vad in rochie de epoca.
Sper ca restul sinteti ok. Pe mai tarziu,
Him
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele...am venit de la munca si am venit pe DC sa pontez cartela si aici ca nu se poate.Ingerash vreau si eu poze...pe pozele anei acum o sa ma uit.Nimic nou din partea mea.
Va pup.
Ana-Maria21 spune:
Am vazut pozele..sunt foarte frumose,ce marfa ca au facut ceva la biserica la aniversarea lor.
nuschu spune:
Neata, copii frumosi .
Am vazut pozele Anei2, frumos si emotionant. Ai mei au 30 de ani, dar nu au facut cununie la 25. Oare daca le dau ideea acum... ?
Pisi, ce e cu costumatul in vesminte de epoca ?
Ma bucur ca a trecut si Lou, cred ca era la facultate. Lou, iti tinem pumnii de colegi, cursuri si profi interesanti .
E drept ca e urat afara, ieri a mai fost ceva soare, dar azi dimineata cand am facut ochi nu-mi venea sa ies din casa . Dar se pare ca se mai indreapta zilele astea.
Ingerash, parca am vazut azi dimineata ca se mai incalzeste si la Timi.
Zilele astea sunt, nici eu nu stiu de ce, de alergatura. Umblu ca bezmetica si nu am timp, fara sa-mi dau bine seama de ce. Dupa rochie (nu am mai luat-o ca nu m-a impresionat in mod deosebit, iar o alta care mi-a placut era numai masura mare), diverse cumparaturi, complicatii si vizite, iar miercuri seara a si plouat si era un frig de-mi clantaneau dintii mai rau ca la camile si eu in papuci zdranga-langa prin baltoace !
Aseara, dupa alta zi de umblatura, am sfarsit la un concert de sort of ethnic jazz undeva pe la Preoteasa. Nu bausem nimic, dar am batait si am dansat ca nebuna , inclusiv in strada, dupa ce am plecat de-acolo, si inclusiv tango si vals . Am innebunit !
Din pacate, am pierdut petrecerea burlacelor.
Iar azi am iar treaba, alte alergaturi si ma stres teribil ca trebuie sa pierd vremea la birou.
Mama, cat am scris !
Va si va doresc o zi de vara!
Li
pisicuta si matei spune:
Mama ce e afaraSincer ma omoara vremea asta.Acum sunt foarte suparta si nici nu am un motiv concret si nu am nici o tragere de inima sa scriu pe undeva sau ceva.Acum scriu ca poate poate mai ies din starea asta.
Nuschu am facut un prospecting pt Avon si tema era faptul ca se implinesc 120 de ani de cand e firma si ne-am costumat cu rochii de epoca ca sa fim in ton cu reclama pe care o promoveaza ei acum!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Himmelsduft spune:
Pisi, uite o raza de soare de la mine, ca aici s-a schimbat vremea putin si e f frumos. Daca nu era vineri, stateam cu colegele in pauza de masa pe banca afara, dar cum e vineri, sint deja acasa.
Weekend placut la toti, ne auzim mai tarziu,
Him