Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetele.
Am citit tot ce a-ti scris si in primul rand vreau sa va zic sa nu mai fiti supi(stiu ca a zis toata lumea da eu intru mai tarziu si apoi e bine sa va incurajam toate)ca nu v-au raspuns cei la care a-ti foat la interviu.O sa gasiti sigur ceva...rabdare,rabdare si iar rabdare...daca nici eu nu stiu ce e aia rabdare atunci nu stiu cine stie.
Pisi am vazut pozele si sunt foarte frumoase,baietelul tau este un printisor.....asa de frumos este...sa iti traiasca.Si La multi ani(sper ca a-ti sarbatorit si voi putin nu?)
Lou......spor la munca si succes la facultate.Acum in primele zile cred ca e super.
In gerash ma bucur ca te-ai distrat,cat de multe ai vizitat.......bravo tie.Tu cand incepi facultatea?
Nuschu eu una zic ca ar fi suficient si 100 de dolari dar daca sunteti prietene foarte bune e bine si 100 de euro.Faci cum vrei.
Him..ce mai face Leo?sper ca si-a mai revenit saracutul nici eu nu prea mai am chef in ultima vreme de calc.
Will salutari si tie.
Mai fetelor la cat de ocupata am fost vreau sa va zic ca nu am mai vb cu iubi de vineri(a si fost plecat de vineri pana duminica)dar imi este asa dor de el...deabia astept sa vb maine cu el.
In rest nici eu nu am noutati decat ca am gasit ceva de lucru nu stiu daca e permanent dar daca nu e doamna de la agentie imi cauta altceva.Ce ma bucur ca am dat de ea.E foarte de treaba si se tine de cuvant ca gaseste de lucru.
Eu va pup....mamaaaa cat am scris...de ci va pupsi mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

La interviu a mers naspa:D a zis ca nu ne potrivim colectivului de acolo. Orcum astazi mai am un interviu si sa vdm ce o iesi. Ingerash bine ai revenit missed u, la fel si pentru tine Lou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Bonjurel, bonjurel !

Doamne, cum se duce vara asta si sta iar sa ploua... [emoticon-oftand].

Pisi, si mie imi vin tristetile cand vad vremea si cand am impresia ca trebuie sa renunt la sandale pentru pantofi .

Him, mai scriu cand imi mai aduc aminte, sau cand merg la bunica, pt ca la ea se gasesc mancaruri din astea, traditionale.

A, pt fetele din Buc, in pasajul Bancii Nationale (Vilacrosse, cel dintre Calea Victoriei si Lipscani) e o cafenea unde fac niste clatite f. bune (langa Valea Regilor). Btw, planuiesc sa-mi iau o tigaie pt clatite, ca-n aia normala nu reusesc sa le fac .

Ingerash, frumoasa excursie ai avut, asteptam pozitele . Data viitoare cand te mai duci, macar nu va mai fi fum, pt ca de vinerea asta CFR interzice DE TOT fumatul in trenuri, nu mai e voie nici pe hol, nici in WC, nicaieri. Amenda de la 500 RON sau munca in folosul comunitatii. Nici nu vreau sa ma gandesc la fumatorii care trb sa faca drum de 10 ore .

Ana1, ma bucur ca ai gasit-o pe doamna care te ajuta cu joburile. Iti tin pumnii . Dar iubi al tau nu avea semnal pe mobil sau e mai ieftin pe fix ?

Will, bafta la intw !

Va multumesc pentru sugestiile cu banii. E drept ca ne stim de multa vreme, dar parca nu e chiar din randul celor de "gradul 1", asa ca mai reduc din "buget".

Va si revin mai incolo.

PS Azi sunt la birou si ma plicti, iar afara e asa urat... Cred ca ma apuc de facut un raport .

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ingerah bine si revenit din vacanta,abia astept sa vad pozele,ca se pare ca v-ati distrat pe cinste

Ana1 nu pot decat sa ma bucur ca ai mai gasit de munca.Multumesc pentru urari si aprecieri,esti o scumpa

Will succes in continuare!

Nuschu si pe mine cred ca ma paste o depresie,ca nu mai avusesem de mult.Si acum dupa amiaza trebuie sa ma duc la prospecting si nici nu stiu daca sa imi iau papucii sau pantofii.Nu imi place toamna,iarna,ploaia,frigul,brrr

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Feteloooooooor...imi place vremea de afara de mooooor....se vede ca-s nascuta toamna.......

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

pai si atunci mie de ce nu imi place iarna?ca sunt nascuta iarna!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Auch, nici mie nu-mi place decat primavara fara ploi, calduta si vara . Toamna si iarna nu intra decat partial in gratiile mele, la munte, cand e valea rosie (in octombrie) si cand ma bucur de prima zapada. In rest, fara ploaie si zapada, please !

Pisi, in functie de buget, eu zic sa-ti iei si papuci, si pantofi . Adica iti mai poti lua la reduceri papucei (desi cred ca va trebui sa-i cam cauti) si sa mai astepti pentru pantofi, ca e abia inceput de sezon si oferta nu e foarte bogata. Multe chestii din "noile" colectii, unele bizare si urate dupa parerea mea (la Musette am vazut numai ciudatenii din alea cu platforma si toc fff gros). Asa ca spor si inspiratie la amandoua .

Ana2, ma bucur ca-ti place vremea, inseamna ca-ti da o stare de bine .

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Pupici la toata lumea

Din pacate nu pot sta ca o tai acasa.. Sper sa-mi dea astia drumul o data la internet acasa

Numa atata vroiam sa zic.. si scuze ca´s asa scurta.. Am sa revin eu pe barcade

cu optimism pt cine are nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo la toata lumea!

Eu primesc alt tarif de internet si nu stiu daca pot sa mai intru sa scriu maine.

la toata lumea si sa auzim de bine,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Cununia parintilor mei: 25 de ani

http://good-times.webshots.com/album/553633419aqTAGl

http://good-times.webshots.com/album/553635480lYRgJq

din greseala am facut 2 albume!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput