Naturiste si homeopate (21)
Raspunsuri - Pagina 7
dj_mama spune:
tzuca, eu sunt bucuroasa ca de data aceasta am scapat de cistita (nu stiu pana cand) fara sa iau antibiotic, desi imi afectase si un rinichi;
sunt naturale: picaturi RENALEX sau echivalent (oribile la gust)si URINEX=gelule cu uleiuri volatile; intr-adevar, ffffff bine si cel mai rapid mi-au facut reprizele de ceaiurile din: cozi cirese, coada calului, mesteacan (am baut cam 4 cani/zi pt ca trebuie mult lichid);
sanatate
chivutamonica spune:
dj-mama,ai dreptate draga mea de atita timp sa nu gasim o rezolvare.
Sa stii ca 6 ani ,am batut pe la usile doct.si am platit din buzunar,ca erau cabinete particulare,plus spaga cu sacul doar astai te tin daca vad ca le tot duci.Mie mi-a chiar zis in fata unul din ei:vai ce pacient fidel dar din pacate m-am saturat si eu.Acum aici asigurarea acopera foarte putin iar in FIV,deloc.Asa ca de luni incep alte investigatii.
Tzuca74,si eu am avut acum 4 luni,am crezut ca trece cu ceaiuri dar nu mi-a trecut,am rabdat o zi si m-am dus ca ce sa rabd acele dureri groaznice.Stii ce mi-au dat :ampicilina,am luat in prima zi si a doua zi n-am mai avut nimic.Nu sta asa,netratata sa faci complicatii,ce sa faci trebuie sa mergi chiar daca ne sunt asa de graza de ei.
si un wee-kend placut la toate,MONI
reghi spune:
Aoleu, Chivuta, si eu care credeam ca numai in Romania se dau spagi la dr., dar si in America???Sa stii ca si eu, desi am asigurare, am platit toate analizele care se fac pentru fertilitate, si m-a cam usturat buzunarul, cica analizele astea trebuie musai sa le platesti.Imi pare rau ca ti-au venit rusii, dar nu trebuie sa fii suparata, ca o sa vina si bebele care se cam lasa asteptat.E bine ca esti perseverenta si nu abandonezi, foarte bine ca te duci sa mai faci niste investigatii, chiar sunt curioasa si asteptam sa vedem ce ai facut.
Va pupacesc si va doresc la toate fetele sa aveti un weekend minunat.Si nu uitati sa va beti ceaiurile.
tzontzonel spune:
FETELOR SE POATE!!!!!! Din ianuarie tot fac tratamente naturiste si pana la urma se pare ca am reusit cu ajutorul lui Doamne-Doamne si al plantutelor. Dar pana nu merg la eco sa vad ca e acolo la locusorul lui mi-e frica sa ma bucur f tare sau sa spun cuiva (in afara de voi). Azi noapte am facut un test (asa sa nu-mi pierd antrenamentul - vorba sotului), am vazut a doua liniuta mai stearsa dar m-am dus sa fac nani ca mi-am zis ca am halucinatii si probleme cu capul. Azi am repetat testul iar cele doua liniute erau la fel de clare. Eu am ovare micropolichistice iar ciclul este de 2-3 luni (daca nu iau plantute). In ultima luna am luat numai miere, vit. E si Branca Ursului. Va mai povestesc maine ce tratamente am facut.
chivutamonica spune:
Reghi scumpa,ai inteles gresit,era vorba de cabinetele din Rom.
Aici nu se da spaga dar au tarife de mori cu toata asigurarea pe care o ai ,nu acopera pretul ,iar cele pentru fertilitate ,nu acopera deloc.
Ce sa fac de atita timp ma chinui si eu si uite ca nimic clar nu stiu de ce nu pot ramine si eu gravituza.
TZONTZONEL draga,FELICITARI ,SA FI SANATOASA SI FERICITA SI SA FIE UN BB.BUN SI SANATOS.
Eu,c-am de prin feb.ma omor cu plantele,sa ne spui ce tratament ai facut.Daca ai respectat Exact,trat Livei,adica ai avut exact tot ce scria in el:de la argila ,creme de galbenele....etc
Eu,nu am argila,dar in rest am respectat cit de cit.
Sa nu uiti de trat.sa ne spui exact.
Va ,pe toate si numai bine.MONI
chivutamonica spune:
TZONTZONEL
BRAVOFELICITARIIIIIIIIIIIIDAR te rog mult sa-mi scrii exact trat.cum l-ai luat.
BU,ai baut ceai sau si pastile de BU.?
Mierea ai combinat-o cu altceva?
Vit.E-1/zi sau mai multe?
Cind ai timp te rog sa faci un bine si sa scrii trat.urmat de tine.
],MONI
ali spune:
Tzonzonel, felicitari!Sa dea Domnul sa fie totul in regula sa va puteti bucura de bebe.
Cand aud vestile astea parca imi mai revin si mie sperantele, mai ales ca si eu am ovare micropolichistice.
ali
vas spune:
adimercedes, problema mea e ca anul trecut vreo 5 luni am incercat fara nici un rezultat, anul acesta am facut 4 luni pauza si de 3 luni incercam iar, dar nimic. Am fost la un control de rutina, un eco, dar totul e OK. Asa ca m-am gandit eu ca ar fi bine sa incerc si ceva naturist, cu toate ca eu cam banuiesc care ar fi problema.CRED ca am o aciditate prea mare si scumpi aia mici nu mai ajung unde trebuie. mai astept putin si sunt optimista. (nu foarte, acum, ca e luni).
Stiu ca DUMNEZEU o sa ma ajute si nu stiu de ce simt ca foarteee curand.
am sa incerc sa iau de azi si vit E.
da da da
chiquitita spune:
Tzontzonel felicitari si o sarcina fara probleme!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
tzontzonel spune:
quote:
Originally posted by ali
Tzonzonel, felicitari!Sa dea Domnul sa fie totul in regula sa va puteti bucura de bebe.
Cand aud vestile astea parca imi mai revin si mie sperantele, mai ales ca si eu am ovare micropolichistice.
ali
Ali tocmai de-asta v-am scris. Si eu mai citeam pe forum si ma bucuram cand vedeam ca se intampla si minuni. Eu nu prea mai speram ca o sa vina bebe si la mine. Inca nu-mi vine sa cred. Imi vine sa strig in gura mare dar mi-e asa de frica... Astept pana merg la eco sa fiu sigura.
Hai sa va spun acuma ce am luat eu. Din ianuarie pana prin mai am facut tratamentul Liviei pentru stimulare ovariana (nu cel complicat cu irigatii si argila). Am luat tinctura de marar si telina (numai in prima luna), mastodynon, mugur de zmeur, BU tinctura (luam numai primele 14 zile ale CM desi trebuia tot timpul) si napraznic (ceai si pastile). Nu am luat cretisoara si vit E desi trebuia. In mai si iunie am redus treptat dozele (iar cm a fost de 2 luni) iar din iulie nu am mai luat decat BU si am inceput sa iau vit E (2 pe zi din ziua 5 pana in ziua 19). Si in ultimul timp am baut mai multa apa decat de obicei... am citit ce scria Adimercedes intr-un mesaj mai vechi. Miere mancam cam cate o lingura pe zi fara altceva. Luna asta dupa ce veneau rusii voiam sa incep tratamentul lui A. Sper sa nu mai fie cazul.
Dar cel mai important cred ca a fost ajutorul Sf. Ioachim si Ana - am citit de multe ori acatistul