Naturiste si homeopate (21)
Raspunsuri - Pagina 8
andicu spune:
Tzontzonel, FELICITARI ! sa dea DD sa fie totul bine! sarcina usoara si bebe sanatos!
Fetelor, acuma am citit din urma si va multumesc ptr sfaturi, Dj_mama si Reghi! eu nu am avut infectie, ca n-am facut febra si cred ca nici cistita, ca ma ustura sau simteam eu ceva cand mergeam la baie; pur si simplu durere crunta la rinichiul drept! am asteptat sa-mi treaca uratii, ca sa merg zilele astea sa-mi fac si analiza de urina si apoi o sa nerg la urolog sa vad daca-mi da tratament; mi-a mai zis cineva de Nefrix ( da mi-e teama sa iau asa degeaba pastile); ceaiuri beau , din astea ptr rinichi, cat pot, desi nu reusesc cate 2l/zi . Vad ca am o saptamana de la criza si sunt ok, nu m-a mai durut! sper nici sa nu ma mai doara!
Trec la altele acum: vin si eu cu o intrebare asemanatoare cu a lui Lachi : daca iau capsule de napraznic in loc de ceai are ceva? ca e 2a oara cand uit 2 zile de ceaiul pus la macerat peste noapte ! mi-e cam peste mana prepararea lui, mai ales ca eu dimineata tot intr-o viteza plec la servici!
Si vreau sa va rog sa ma puneti si pe mine pe listuta naturistelor ! ca ma consider o "naturista" de cand ma tratez cu tinctura de zmeur, naprasnic, Vitex si altele! chiar daca n-o sa pot ramane doar din plantute, eu sper sa ma ajute si plantutele la FIV sa ajung acolo !
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by tzontzonelquote:
Originally posted by ali
Tzonzonel, felicitari!Sa dea Domnul sa fie totul in regula sa va puteti bucura de bebe.
Cand aud vestile astea parca imi mai revin si mie sperantele, mai ales ca si eu am ovare micropolichistice.
ali
Ali tocmai de-asta v-am scris. Si eu mai citeam pe forum si ma bucuram cand vedeam ca se intampla si minuni. Eu nu prea mai speram ca o sa vina bebe si la mine. Inca nu-mi vine sa cred. Imi vine sa strig in gura mare dar mi-e asa de frica... Astept pana merg la eco sa fiu sigura.
Hai sa va spun acuma ce am luat eu. Din ianuarie pana prin mai am facut tratamentul Liviei pentru stimulare ovariana (nu cel complicat cu irigatii si argila). Am luat tinctura de marar si telina (numai in prima luna), mastodynon, mugur de zmeur, BU tinctura (luam numai primele 14 zile ale CM desi trebuia tot timpul) si napraznic (ceai si pastile). Nu am luat cretisoara si vit E desi trebuia. In mai si iunie am redus treptat dozele (iar cm a fost de 2 luni) iar din iulie nu am mai luat decat BU si am inceput sa iau vit E (2 pe zi din ziua 5 pana in ziua 19). Si in ultimul timp am baut mai multa apa decat de obicei... am citit ce scria Adimercedes intr-un mesaj mai vechi. Miere mancam cam cate o lingura pe zi fara altceva. Luna asta dupa ce veneau rusii voiam sa incep tratamentul lui A. Sper sa nu mai fie cazul.
Dar cel mai important cred ca a fost ajutorul Sf. Ioachim si Ana - am citit de multe ori acatistul
tzontzonel, mii de felicitari si urari de bine si de sanatate. Sa dea Doamne-Doamne sa stea bebele cuminte in burtica si sa creasca mare si frumos si destept si sa se nasca sanatos si sa va aduca bucurii nemasurate . Ma bucur enorm pentru tine, pentru reusita ta si iti doresc tot binele din lume tie si micii tale familii.
Sa vii sa ne dai vesti in continuare si sa ne tii la curent cu evolutia ta - cand ai timp. Dupa ce ai validarea oficiala de la eco, o sa te trec cu mare bucurie la modele!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by andicu
Tzontzonel, FELICITARI ! sa dea DD sa fie totul bine! sarcina usoara si bebe sanatos!
Fetelor, acuma am citit din urma si va multumesc ptr sfaturi, Dj_mama si Reghi! eu nu am avut infectie, ca n-am facut febra si cred ca nici cistita, ca ma ustura sau simteam eu ceva cand mergeam la baie; pur si simplu durere crunta la rinichiul drept! am asteptat sa-mi treaca uratii, ca sa merg zilele astea sa-mi fac si analiza de urina si apoi o sa nerg la urolog sa vad daca-mi da tratament; mi-a mai zis cineva de Nefrix ( da mi-e teama sa iau asa degeaba pastile); ceaiuri beau , din astea ptr rinichi, cat pot, desi nu reusesc cate 2l/zi . Vad ca am o saptamana de la criza si sunt ok, nu m-a mai durut! sper nici sa nu ma mai doara!
Trec la altele acum: vin si eu cu o intrebare asemanatoare cu a lui Lachi : daca iau capsule de napraznic in loc de ceai are ceva? ca e 2a oara cand uit 2 zile de ceaiul pus la macerat peste noapte ! mi-e cam peste mana prepararea lui, mai ales ca eu dimineata tot intr-o viteza plec la servici!
Si vreau sa va rog sa ma puneti si pe mine pe listuta naturistelor ! ca ma consider o "naturista" de cand ma tratez cu tinctura de zmeur, naprasnic, Vitex si altele! chiar daca n-o sa pot ramane doar din plantute, eu sper sa ma ajute si plantutele la FIV sa ajung acolo !
Andicule, capsulele de napraznic au actiune putin mai slaba decat ceaiul de napraznic. Ceaiul e mai puternic si lucreaza mai bine pentru fertilitate. Eu te inteleg perfect cum e cu prepararea lui, ca si eu m-am chinuit. Hai sa iti zic cum faceam eu, ca poate iti vin idei:
-seara puneam la macerat planta (2 lingurite de planta la 1/2 de cana de apa fierbinte, o acopeream) si mergeam la culcare
-dimineata strecuram zeama si puneam peste planta apa fierbinte, tot 1/2 de cana
-apoi pana ma imbracam si pregateam se facea si aia
-dupa aceea strecuram si apa noua peste prima si aveam 1 cana intraga de ceai pe care o bea inainte sa iau micul dejun
-inainte sa plec de acasa reluam procesul de pregatit maceratul pentru seara.
Intr-adevar, nu sunt 4 cani de ceai, dar zeama pe care o beam era mai puternic, pt ca foloseam mai multa planta pe cana. Imi era si mie imposibil sa imi fac 4 cani de ceai pe zi, dar cu 2 era superok, mai ales dupa ce m-am rutinat ...
Te trec pe listuta. Nu stiu cum de te-am trecut cu vederea. Mii de scuze.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
goldi spune:
Tzonzonel, felicitari si bafta multa la nenea dr!
Andicu, se poate sa ai o litiaza urinara, adica sa elimini nisip sau chiar o piatra si atunci nu ar trebui sa fortezi urinarea cu diuretice. Poti lua insa urinex sau rowatinex, care dizolva litiaza.
Sotului mei i-am dat capsule, din lipsa de timp - al meu care trebuia sa-l prepar si al sotului care trebuia sa-l bea.
I-am dat vreo 3 luni, pana cand m-am plictisit.
andicu spune:
Adimercedes, saru'mana! o sa incerc cum zici, sa vad, poate merge daca nu, o sa ma bag la capsule, ca e mai usor .
Goldi, de Rowatinex am auzit ca ar afecta smaltul dintilor; e adevarat? ca de-ale ami-am luat deja , dar n-am indraznit sa folosesc din cauza asta. Cat despre litiaza, e posibil sa fie! scria pe rezultatul de la eco ca sunt suspecta; plus ca la un eco la Medsana, mi-a zis dr ca as avea nisip in vezica. Atunci m-am mirat, ca n-aveam probleme, dar poate rinichiul meu trage din greu de mult! Cu sotul, inteleg ca tu te-ai plictisit? nu el?
adimercedes spune:
quote:
Adimercedes, saru'mana! o sa incerc cum zici, sa vad, poate merge daca nu, o sa ma bag la capsule, ca e mai usor .
Goldi, de Rowatinex am auzit ca ar afecta smaltul dintilor; e adevarat? ca de-ale ami-am luat deja , dar n-am indraznit sa folosesc din cauza asta. Cat despre litiaza, e posibil sa fie! scria pe rezultatul de la eco ca sunt suspecta; plus ca la un eco la Medsana, mi-a zis dr ca as avea nisip in vezica. Atunci m-am mirat, ca n-aveam probleme, dar poate rinichiul meu trage din greu de mult! Cu sotul, inteleg ca tu te-ai plictisit? nu el?
Andicule, sotul meu a avut 2 episoade de litiaza renala. In amandoua a luat Rowatinex. Nu stiam de afectarea smaltului dintilor, insa el nu a avut probleme. Medicatia a luat-o doar pana la eliminarea pietrelor si gata. Cred ca problema e cand se administreaza pe termen lung. El nu a luat mai mult de cateva zile, maxim o saptamana de fiecare data... Medicii cat ti-au recomandat sa iei? Cateva zile nu cred ca e problema... Sa ne tii la curent!
andicu spune:
Pai asta e, Adi, ca inca n-am ajuns la dr. m-a tot sfauit lumea sa iau asa,fara reteta, ca e bun si are efect rapid. Eu o sa merg totusi, si la dr. zilele astea.
adimercedes spune:
quote:
Pai asta e, Adi, ca inca n-am ajuns la dr. m-a tot sfauit lumea sa iau asa,fara reteta, ca e bun si are efect rapid. Eu o sa merg totusi, si la dr. zilele astea.
Dar am inteles ca ti-au facut eco. Nu ti-au dat nimic? Sotul meu a trebuit sa bea multa apa, ceai de codite de cirese, sa manance pepene si sa mearga cat de des la baie. Dar cand au inceput durerile ii venea sa se suie pe pereti. A luat medicamente si a avut noroc ca in cateva zile a scapat.
goldi spune:
Da, afecteaza smaltul dintilor, dar daca iei capsule, no problem.
Pai, eu m-am plictisit pana la urma.
El, e cuminte, saracu', ia tot (aproape) ce-i dau, dar ma plictisisem eu sa-i tot dau, ca rezultate ioc!
andicu spune:
da,dr de la eco mi-a recomandat ceaiurile de codite de cirese+matase de porumb si pepenele verde; a zis ca nu-mi da tratament pana nu fac analiza urinei; ptr dureri mi-a dat supozit. cu Scopantil si Piafen injectabil ( pana la ele am luat pastile cate 3odata si degeaba, tot pe pereti am fost si eu).