Naturiste si homeopate (21)
Raspunsuri - Pagina 6
reghi spune:
CHIVUTA, ca de obicei eu nu am somn si iti scriu pentru ca imi esti tare draga si mai rad si eu de ce scrii.Sa stii ca orice ar fi , COCOSELUL nu il schimb, ca el saracu'e bun deocamdata, eu cred ca sunt "rabla",chiar daca analizele sunt bune, mai putin progesteronul, care e mic, saracul de el.Chiar am fost curand la dr., pentru ca stii ca nu-mi veneau rusii si mi-a dat sa iau DUPHASTON si VIT E FORTE pe care trebuie sa le iau din ziua a 16 a CM, si nici nu stiu ce sa fac, daca sa le iau , sau nu , pentru ca nu prea mai am incredere in medicamente, mai bine e naturist, cu BU, napraznic si zmeurica.Te pupacesc si iti tin pumnii sa dai gollll!!
vas spune:
buna fetelor eu sunt de la aspirante dar de luna asta trec si la voi la naturiste. Beau ceai de napraznic, cica e bun. asteptam si vom vedea. dar am o intrebare, are ceva efecte negative, ca pe alea pozitive va spun sincer ca le vad si eu. [xinpat
da da da
chivutamonica spune:
O ce compliment dragut mi-ai facut ,la fel si tu imi esti draga si toate fetele de aici imi sunt dragi dar ce sa facem Reghi draga ,mai glumim si noi sa nu o luam razna,nu?Bine ca mai avem umor,ca doamne fereste de cei care nu mai au deloc.
Ce sa mai zic :ca azi parca si mai tare ma taie cumva sub burta si ma enerveaza,nu vreau sa-mi vina rusii.Dar crede-ma ca si de prelungirile astea m-am saturat pentru ca uite asa da speranta la fiecare dintre noi si traim cu ideea ca,, poate lasa barza bb. din cioc la usa noastra'',nu-i asa cum spun eu? Eu,aveam un CM,ca si ceasul exact la 21{o perioada}dupa trat.naturale s-a reglat la 28,iar de aproape un an,azi miine ,am intrat in aceste prelungiri care ma strica de cap.Dar cu trat.am rezolvat o problema ,mi-a disparut un chist si asta e un lucru mare.
Vai ce ma inteapa ,uite acum cind scriu,acum s-a mutat in dreapata intepatura,ce ma siciie,intr-una.
C-am asa este situatia mea acum.O sa-l zapacesc pe bunatatea mea de sot,sa merg la un centru de fertility dar costa de te indoi, aici.O sa mai vedem intr-un final.
Va doresc un wee-kend placut la toate.,MONI
reghi spune:
CHIVUTA ,ai dreptate, poate i se face berzei mila si de noi si ne lasa si noua la usa, la toate fetele de pe forum cate un bebelus mic si dragut. Imi pare rau ca te doare asa rau burtica, dar macar sa fie semn bun.
VAS,sa bei cu incredere ceai de napraznic, ca nu are reactii adverse, dar sa nu bei in cantitati f f mari ca devine toxic.
Va pupacesc si va doresc sa aveti un weekend placut si sa nu uitati:
chivutamonica spune:
dragiile mele,...gata am prins curaj si va scriu,nu am plins deloc dar am fost suparataimi venea sa fug in lume,norocul ca ma sunat o prietena din Belgia si ma tinut de povesti de am mai uitat de dureri.
-CM:RUSII BATEAU LA USA LA ORA :10:40 DIM.LA MINE
-m-am hotarit,fac pauza 2 luni
-beau numai acid folic si zmeura.
va privesc din umbra.
poate vine buna si la mine ca e timpul.
voi luati acid folic,cite pastile se iau pe zi?
ma ce ma doare si acum,vai de mine dar mi-a promis sotul o cina romantica sa-mi treaca durerea ,oare pot sa merg.
doamne ce va pupacesc,MONI
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by goldi
Ca sa va zic o poanta, l-am pacalit pe sotior ca sunt pentru memorie (ca sa le ia fara o mie de explicatii si intrebari, ca ce-i trebuie lui, ca de unde stiu de ele, samd) si dupa cateva luni mi-a spus ca se minuna ce efecte pot sa aiba pastilele de tinere de minte!
Goldi, napraznicul e bun si pentru memorie. Are efecte de echilibrare ale hormonilor si ajuta si la depresii si imbunatatirea memoriei. Eu cand le-am luat au avut si astfel de efecte. Adica au avut efect benefic per total in organism, nu doar la nivel de fertilitate.
Lachione, poti sa ii dai capsule de napraznic sotului tau cu incredere. Sotul meu a baut ceai de napraznic si i-a placut. A baut impreuna cu mine din spirit de solidaritate . Tu cum o mai duci altfel?
Va pup pe toate si mai intru la raport.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Ali esti nemaipomenita.
CAte vitamine E se iau pe zi: una sau doua?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
chiquitita, depinde cate unitati au capsulele pe care le iei. Scrie pe ele pe eticheta I.U. Valoarea nu trebuie sa fie mai mare de 250 iu. Daca e 200-250 iu, iei o capsula pe zi. Daca e 100-150, iei 2 capsule pe zi. Livia sugera Vit E din ziua 5 in ziua 19 - asta e 2 saptamani.
Bafta!!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by vas
buna fetelor eu sunt de la aspirante dar de luna asta trec si la voi la naturiste. Beau ceai de napraznic, cica e bun. asteptam si vom vedea. dar am o intrebare, are ceva efecte negative, ca pe alea pozitive va spun sincer ca le vad si eu. [xinpat
da da da
vas, bun venit la noi in . Te-am pus si pe listuta naturistelor. Tu cu ce probleme te confrunti? Cum de te-ai hotarat pe napraznic?
dj_mama spune:
pup toate nat&hmpt
Monica, iti spun parerea mea nu ca sa carcotesc ci in speranta sa fiu de folos;
se poate si asta sa fie o nepotriveala ca sa se prinda dar in general sunt cauze ascunse si neinvestigate; in tot cazul, e bine de sapat mai adanc; ca dr. nu se inghesuie sa trimita daca este pe asigurari si daca se platesc din buzunar poate-s scumpe si amanati voi; trebuie facuta toate lista aia ca pt. fiv, cu genetice, etc;
daca nu iese si nu iese nimic rau, atunci e o problema de calitate a ovocitelor desi cu atatea naturiste si varsta sub 40 n-ar trebui;
sapati mai adanc ca altfel bateti pasul pe loc si trec anii
tzuca74 spune:
Fetelor dragi,eu dupa Sovata 2 sapt si un concediu la soare si mare caldura cred ca m-am ales cu o cistita...sunt prin Z 21 si de vreo saptamana ma doare pe la ovare.Dar de aseara si acum fac trreaba mica din 10 in 10 min si ma doare ba in stg. ba in dreapta.Cred ca fac cu nervi si mi-a groaza sa merg la doctori ca m-am saturat de ei pana peste cap m-as trata singura daca as stii cu ce!!!deocamdata cred ca fac un ceai