Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Mariee e in concediu in Romania.Ai dreptate Lachione, Mariee avea niste raspunsuri foarte bine documentate.dar sa n gandim ca se imte bine acasa!

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

intrebarea mea referitoare la tabletele de naprasnic administrate barbatilor nu necesita o super, ultra documentatie... am vrut doar sa stiu inainte sa le cumpar. Si de aceea am facut referire la Mariee, pentru ca era singura care imi raspundea la intrebari desi le adresam tuturor nu ei in mod special! Le-am cumparat azi si am aflat citind in prospect. Nu m-ai inteles ali, dar no problem, important e ca mi-a raspuns cineva chiar daca nu la o interbare legata de naturiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Lachione, printre altele au neshte efecte f bune , adica ... o sa te alerge prin casa.
In sensul bun al cuvantului.
Efectele pur medicale, cred ca le-ai citit deja in prospect.

Cred ca se mai intampla uneori, si nu din rea vointa, sa intrebam in pustiu ceva.Mie una mi s-a intamplat.E o problema de coordonare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ca sa va zic o poanta, l-am pacalit pe sotior ca sunt pentru memorie (ca sa le ia fara o mie de explicatii si intrebari, ca ce-i trebuie lui, ca de unde stiu de ele, samd) si dupa cateva luni mi-a spus ca se minuna ce efecte pot sa aiba pastilele de tinere de minte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Lachi: nu sunt eu mare experta in naturiste, adica cunostinele mele tind undeva spre zero dar am gasit la tratamentele naturiste ale Liviei cateva explicatii, vezi poate te ajuta:
deci:
- naprasnicul

Este extrem de eficient in tratarea sterilitatii (la barbati si la femei), a impotentei, frigiditatii, diabetului, afectiunilor pulmonare, diverse disfunctii hormonale,actiune reglatoare hormonala deosebita, el avand un efect asemanator progesteronului, balsam pentru tubul digestiv, reduce inflamatiile inactivand focarele de infectie).

Ceaiul de naprasnic isi indeplineste toate calitatile daca este preparat astfel:

o lingura plina de naprasnic se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa. Dupa ce se lasa 1/2h apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol. (La prepararea ceaiului se foloseste apa plata)

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Multumesc frumos fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Bubule,
pentru chisturi si eu am luat pastile din zmeura si vad ca mi-au disparut,ca doctorasii astia s-au cascat cind au vazut ca nu mai sunt.Deci pune-te pe treaba si inghite zmeura.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Bravo, bravo Chivuta, asa te vreau, sa muncesti, ca de, ce nu facem noi ca sa vina barza aia (fara pene)intr-o zi.
Sa stii ca si sotul meu e suparat pe ea, dar si pe mine se supara, ca atunci cand ii spun ca mi-au venit rusii nu mai vorbeste cu mine, dar bine ca uita si ii trece repede.Apropo, ti-au venit rusii?Sper sa nu.Pup toate fetele

Mergi la inceput

REGHI IAR NU AI SOMN FATA DRAGA,
si al meu e tot asa de 6 ani,cind ma incurajeaza cind sta bosmflat dar ce sa-i fac doar nu-l pot face din cirpe,imediat ii desenez un bb .pe hirtie.
mai sa stii ca n-au venit rusii dar ma sicie ovarele,deja am intrat in prelungiri ,cred ca sutez de la 11 m.daca vin rusii,pe ei si pe mama lor ca de 6 ani ma chinui si ma lupt cu morile de vint.Chiar nu stiu ce va mai urma,trebuie sa-mi fac curat in gindurile astea si sa il scutur pe sotul bine sa facem altceva ca nu se mai poate sta cu miinile in sin.
dulce si sa dormi linistita.
Tu ai inceput dinou trat.cum stai cu pastilele?

Mergi la inceput

Reghi,
cum sa nu ma necajesc ca de fumat nu fumez,cafea nu beau,baturi din pasti in craciun,hormonal sa zice ca sunt sanatoasa ,asa mi-au zis doctorasiiiiiiiiii astia,ca nu mai stiu ce sa cred,sotul la fel sta bine cu ,pai cei de facut fata mea buna ,sa schimbam COCOSUL,asa mi-a zis un vecin,ca cine stie.Eu am citit in alte subiecte de fete care cu primul sot au avut bb si cu cel de al doilea
IOC,adica cu creionul pe hirtie desenam un bb.NU,ca te vad,ma duc sa maninc ca e cazul sa-mi ma umflu de pastile si ceaiuri si trebuie sa inchit bine mincarea.
Vezi tu ce faci,ca esti TINARA SI NELINISTITA ca si in acel film daca mai ruleaza in Rom.si ,nu te lasa sa treaca anii,incearca alti medici si poate schimbi norocul si poate cocosul....
o sa-ti spun ce se mai intimpla ,miine ....etc.
,MONI

Mergi la inceput