Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

alessia80 si eu sunt o “exceptie” la prima sarcina mi-am dorit cu disperare fetita ( si eu si sotul ) si fetita a iesit. Acum la a doua sarcina iar mi-am dorit cu disperare fetita ( mai mult eu decat sotul ) si la ultimile eco mi-au spus ca e fetita . Referitor la piticii de pe creier, nu prea cred ca-s pititci ci mai degraba hormoni. Hai sa te incurajez eu am nascut-o pe Ruty la 36 de saptamani si a fost o grasanca de 3,300 si sanatoasa tun.
nicolstoy super mesajul
sheryll bine ai venit
inni asa este , la Municipal greu poti naste cu cezariana daca aceasta nu este impusa medical ( la mine era avand miopie mare si tot am avut nevoie de recomandare de la doi medici oftalmologi )
bb ralukutza incearca sa te linistesti , stiu ce este extrem de stresant sa iti fie medicul in concediu cand mai ai asa putin pana nasti, dar stresul si agitatia iti pot provoca numai probleme
Va las acum ca pitica mea are 38,2 si niste amigdale cat roata carului si vrea la mami in brate

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 31+ si Ruty 5 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Alessia - levantica este contraindicata in sarcina detalii nu mai dau ca si asa esti tare panicata.Oricum tu erai in luna mare si nu cred ca a avut vreun efect negativ asupra lui bebe.Pe Diana am nascut-o la 34 de saptamani, iar acum sunt in 33.Deci nu mai e mult.

La mine fiecare zi care trece devine tot mai grea.Astazi am avut parte de un mini travaliu fals dar mult nu mai lipsea sa devina adevarat.Fiecare zi e o lupta sa ajung tot mai aproape de termen.Stiu ca daca as face macar o ora de efort in aceesi noapte as naste de aceea ma straduiesc sa raman cat mai lipita de pat.

Felicitari celor cu vesti bune de la echo.

Va

Roxana + Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mirabela, nu te mai stresa atat cu miscarile lui bb, are si el perioadele lui cand se joaca mai mult
Si mie mi se intampla sa am o foame exagerata, iar daca nu mananc in momentul ala, apoi mananc chiar fara masura si de abia mai ma pot misca

Anne, bine ai venit! Daca ai ajus cu bine pana in sapt 30, trebuie sa fie bine si de acum incolo!

Martha 37
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Sheryll, da-ne si restul datelor ca sa poti fi inscrisa: DPN-ul, dr cu care vei naste si maternitatea

Martha 37
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ALEXXIA- daca o lasai pana la 40 sapt cate kg ar fi avut?

NOTQUITESO-Bine ai venit in club! Cum ti-ai depistat infectia pana la urma daca toate analizele erau ok?

ALESSIA80 34
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by alessia80

ALEXXIA- daca o lasai pana la 40 sapt cate kg ar fi avut?

NOTQUITESO-Bine ai venit in club! Cum ti-ai depistat infectia pana la urma daca toate analizele erau ok?

ALESSIA80 34
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Nici nu vreau sa ma gandesc

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 31+ si Ruty 5 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Salut burtici, in curand mamici
Doamne ce de ati mai scris, eu de vineri nu am mai intrat si tot nu am avut timp sa citesc tot, tare harnicute sunteti.
Noi suntem bine, tot ocupate, ferice de unele din voi care se plictisesc.
Nici nu mai stiu ce si cui vroiam sa scriu, am uitat totul cand ma gandesc la cata treaba avem.
Noi tot ne pregatim pt saptamana viitoare cand suntem programate pt cezariana, bebita e cuminte si speram sa stea acolo pana marti caci mai avem o gramada e facut, speram ca intre timp sa ne si odihnim ca avem nevoie.
Fetelor odihniti-va caci e f important indiferent cum ve-ti naste, normal sau cezariana, eu sunt tot la prima nastere dar acum realizez (pe ultima suta de metrii) cat de important este sa te odihnesti f mult inainte de nastere. Ve-ti inmagazina f multa enrgie care se va consuma in primele zile sau saptamani depinde cat de cuminte e bebe.
Vroiam sa va intreb si eu, stiu ca s-a mai discutat in trecut, cum sterilizez pompa de san (avem Avent). Adica am primit-o cu imprumut si nu stiu cum sa o sterilizez. Sa o fierb pe toata intr-o oala cu apa? Mentionez ca nu am cumparat nimic pt sterilizat, adica as putea folsi metoda clasica.
Normal ca am uitat ce vroiam sa va mai intreb.
Apropo de burtica cazuta, mie nu mi-a cazut deloc burtica, adica bebelina mea tot sus sta - cu capul la ficatul meu (nu s-a intors) e puturica ca sotul , cred.
Sa fim noi sanatosi si le-am trece pe toate.
Intreba cineva de sughit, am mai spus, dupa sapt 37 sa fiti atente daca sughitul dureaza mai mult de 10 min si reprizele sunt mai multe de 3 pe zi - asta ar putea fi un semn de cordon ombilical indoit sdau innodat - dar nu neaparat. Se spune sa ceri parerea medicului la cel mai mic semn de intrebare si el te sfatuieste ce si cum.
Si bebelina mea mai sugite si cand vad ca trecut un nr de 7 min, ma ridic ma misc, fac ceva ca sa se opreasca - e un truc care funtioneaza la noi.
Cam atat, pt moment, revenim mai tarziu daca avem ragaz.
Sanatate la toate burticutele si sa vina bebeii la timpul lor sanatosi grasi si frumosi.
Adina si Bebita Theuta va saluta

Adina 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

A si bineintels ca am uitat sa va spun ca pana acum am luat 18 kg, cand spun la lume cate kg am luat nu cred, zice ca ii mint, adevarul e ca nu m-am ingrasta decat cat sa-mi stea si mie bine, inainte eram slabanoaga rau (asa ma vedeam eu la 47kg), deci de la 47 am ajuns la 65 kg - si am burtica chiar mica (eu as ao vad si asa mi-au spus multi). Stresul meu, ca sa ajung in miezul problemei, este ca la marimea burticii beblina o sa fie mica - eu-s mititica dar sotul e mare care de obicei are dublu greutatii mele (inainte de sarcina). Acum s-a bucurat si el ca reprezentam mai mult de 50% in familie.
Circumferinta burtii este 112 cm - asta ca sa va faceti o idee.
din pacate nu am avut timp, si nici nu voi avea curand, sa pun si poze cu noi dinainte de burtica si dupa cu burtica.
Acum va las ca ma astepata o maioneza de frecat - am oaspteti iar maine.
Va pupam pe toate si sa aveti o seara placuta

Adina 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare,
Eh, intre timp am reusit sa recuperez si eu cate ceva din cele 2 saptamani de necitit! Ce-i drept, doar ultimele 2 capitole, dar sper sa apuc sa citesc tot zilele urmatoare!
Si eu sunt din ce in ce mai nerabdatoare si mai plictisita de asteptare….desi eu avand-o pe Ana nu pot sa zic ca n-am preocupari “copilaresti”. Sunt enervata si ca amandoua am racit un pic la munte si acum tragem nasul si luam hapuri. Azi am facut mancare toata ziua….Dupa o ciorbita de perisoare delicioasa si o cratita cu dovlecei umpluti de asemenea…..ziua s-a incheiat insa cu un esec total in materie de desert: bezele prea rumene si frisca vegetala care nu s-a legat!!!
Adevarul e ca desi sunt nerabdatoare si curioasa (oare cand s-o intampla? Cum o fi? Oare va fi mai usor ca prima data? Poate reusesc sa nu am nevoie de anestezie…. etc) imi dau seama ca cel mai bine e ca bebelina sa nu se nasca mai devreme de DPN – 20 sept. Chiar daca intr-adevar poate fi mai mare iar nasterea ceva mai greuta, totusi….una e sa iesi din spital cu un copil de peste 4 kg, alta cu unul de 3 kg. E ceva mai viguros, mananca mai cu forta si asta te ajuta si pe tine in privinta secretiei de lapte. In fine, cum o fi, o fi. Dr m-a asigurat oricum ca nu va fi o bebeica la fel de mare ca Ana (4300gr), estimand-o, la nastere, la 3700-3800gr. Om vedea!
Am si eu o intrebare arzatoare! Desi am tot citit ca nu e nici un pericol sa pana iti vine sorocul….bine, daca nu ai vreo contraindicatie de la medic, voi ce parere aveti?! De fapt, mai exact, mai prestati la 34-35 de sapt?! Noi, data trecuta, ne-am oprit pe la 30 de sapt fiindca sotul era prea stresat de ce o zice bebe….in fine, nu prea ii ardea gandidndu-se mereu la al mic. Acum, e mai curajos, dar mi-e teama sa nu provocam vreo nastere prematura…. Teoretic am intelesc cum stau lucrurile, ca trebuie oricum sa foloseasca prezervativ, dar practic….vroiam sa stiu daca mai sunt ceva curajoase in acest sens!
S-a tot vorbit de efectele fierului…. Eu iau Tardyferon Fol de vreo 3 saptamani si am observat ca nu mai am probleme cu constipatia!!! Am avut in vreo 3 randuri scaune mai explozive, dar in rest totul e in limite normale. Nu ma asteptam! Eu sunt constipata de felul meu si m-am ingrozit cand am auzit ca ar fi bine sa iau si fier (avand hg 14). Ce-i drept ca iau 1 pastila la 2 zile, ceea ce probabil ca a mai atenuat din efect. Dr m-a sfatuit sa iau asa fiindca ii spusesem de constipatie, dar uite ca s-a potrivit bine!
Voi cand va faceti ultimele analize de sange? In sapt 36? Dr meu e in concediu pana prin sapt (mea) 37 asa ca pana atunci….am ceva emotii, nu gluma. De fapt, din toata zvonistica de prin targ am ceva emotii ca va veni si la momentul oportun! Nu vreau sa mai iau dupa zvonuri, dar se pare ca trebuie sa ai mare noroc ca sa te asiste la cate are pe cap. In fiecare zi opereaza intre 9 si 14, ceea ce inseamna ca daca te apuca atunci….aleluia! Si mi se pare firesc, nu poate lasa un cancer sau orice alta operatie ca sa vina sa te coasa pe tine. In fond, de cele mai multe ori, nasterea normala e o treaba de rutina pt dr. Evident, ca trimite in loc un om de incredere, dar m-as simti mult mai linistita daca I-as vedea lui fetisoara. Adevarul e ca atata incredere in el (probabil ca nici asta nu e bine) incat perspectiva unei nasteri cu altcineva ma cam nelinisteste. Cu el as avea curajul sa nasc fara anestezie (v-am povestit ca la prima nastere m-am dilatat relativ repede – 7 ore – si ca anestezia m-a paralizat pentru cateva ore ceea ce a fost foarte neplacut, ameteli, lesin bla, bla), dar cu altul….nu prea cred! In fine, vazand si facand, cum spune si el: Nu va montati de acasa ca trebuie neaparat sa faceti anestezie. Vedeti cum decurge travaliul, daca durerile sunt suportabile, iar travaliul e rapid, sigur ca e preferabil sa nu faceti anestezie!
A, si mai am un motiv de angoasa....Nu imi curg sanii ca data trecuta... Si la mine iese un lichid galbejiu daca presez mamelonul, dar data trecuta imi curgeau picaturi cand nu ma asteptam! Si am avut lapte....2 ani...Si as mai fi avut daca nu o intarcam atunci. Acum ma gadnesc nu daca e posibil ca de data asta sa nu am (fiindca sunt sigura ca nu e posibil), ci daca e posibil sa am mai putin (fiindca la Ana chiar ca am avut din belsug, feritia de ea).
In fine, cam asta mi-e starea de spirit in ultimele ore.
Marina 34+ Maruca si na (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy-bitzy eu m-am confruntat saptamani bune cu crampele astea de care spui tu. Ultima oara ieri dimineata. Pur si simplu ma tavaleam in pat de durere. La sugestia sotului am luat un No-Spa si in juma' de ora spalam geamuri! Nu mai aveam nimic!
Ralu, deci pana la urma dr e plecata toata luna august? Nasol, da' asta e, daca o fi sa nasc, nasc cu dr de garda si gata. Azi am avut primele contractii mai dese. F. scurte, dar imi taie respiratia de la durere (ca inca mai am, nu mi-au trecut). Momentan nu iau nimic, daca vad ca nu mai suport durerea, abia atunci iau un No-Spa. Oricum nu-mi fac griji, abia cand o sa elimin dopul si o sa mi se rupa apa, o sa incep sa am emotii
Sheryll si notquiteso, bun venit in gasca! Daca vreti pe listuta, trebuie sa ne dati DPN-ul vostru, eventual spitalul si dr cu care veti naste, daca aveti fetita sau baietel (nu stiu daca am retinut bine, dar parca amandoua ati zis ca aveti fetita), daca mai aveti si alti copii, eventual numele la care v-ati gandit pt. bebe...

35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput